• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Cok sagol canim valla öldük öldük dirildik sbha kadar sabah 7de doktoruma yazdim oda hemen gel dedi sagolsun gttik cok sukur kanama yok dedi ama yatıcan dedi ihmal etme dedi rabbim bi dha yasatmasin dha birak cilveyi esimi yanima yaklastirmam :)
Allaha çok şükür o konuda sıkıntım yok yapmayalım desem yapmaz ki nasıl sabrediyo bende şaşırıyorum. Eşimden Allah razı olsun en son 12 ekimde ilişkim oldu bide cumartesi düşün yani :D

Allaha çok şükür o konuda sıkıntım yok yapmayalım desem yapmaz ki nasıl sabrediyo bende şaşırıyorum. Eşimden Allah razı olsun en son 12 ekimde ilişkim oldu bide cumartesi düşün yani :KK70:
Bnmde en son 20 ekimde olmustu biz her ay adete son 1 hafta kala ara veriyorduk o zmndan bu zamana hic bisey olmadi dunde bisey ypmadik ztn oyle birleşme vs. Olmadi yani onun ustune kanama olunca acaba rahim kasildigindam falan mi oyle birset oldu blmiorum doktoruma söyleyemedim utandim :(

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin. aynı süreçleri yaşamışız. benimde geç döllenme ve 1 kimyasal 1 düşüğüm var öncesinde. kasık ağrısı bu dönemlerde oluyor sanırım bolca yaşadım şimdilerde de zaman zaman yaşıyorum. 6. hafta içindeyim bu arada şu anda.

ilk ay için 3 kilo çok gibi geldi bana kilon normalden az mıydı acaba?
Valla normaldr 45-46kiloydum. Sigarayi bitakinca kilo aldim. 52 kilo ile hamile kaldim. Ve bugun 55. Simdiden bu kadar kilo almak beni korkutuyot ama doktor iyi diyor.

Cok sagol canim valla öldük öldük dirildik sbha kadar sabah 7de doktoruma yazdim oda hemen gel dedi sagolsun gttik cok sukur kanama yok dedi ama yatıcan dedi ihmal etme dedi rabbim bi dha yasatmasin dha birak cilveyi esimi yanima yaklastirmam :)
Ayyy çok geçmiş olsun canım yaaa Rabbim korusun inşallah

Bnmde en son 20 ekimde olmustu biz her ay adete son 1 hafta kala ara veriyorduk o zmndan bu zamana hic bisey olmadi dunde bisey ypmadik ztn oyle birleşme vs. Olmadi yani onun ustune kanama olunca acaba rahim kasildigindam falan mi oyle birset oldu blmiorum doktoruma söyleyemedim utandim :KK43:
kız utanma neden utanıyosun ki zaten doktorun sana söylerdi ilişki olmasın vs diye ondan olduğunu sanmıyorum canım dinlen bol bol inşallah bi daha yaşanmaz

Selam kızlar bende aranıza katıldım son adet tarihi 29 eylül,sağlıkla kucagımıza alırız inşallah bebişleri :) kalp atışı duyan var mı ,birde benım gibi iştahı artan :hamarat::KK54:
hoşgeldin aynıyız :) benimde son adet tarihim 29 eylül pazartesi gidicem kalp için :)

Hoşbuldum:) benım kalp atışı duyuldu pazartesi gunu 2 hafta sonra gidecegım kontrole :)kese nasıldı fotograf paylaşımı yapalım
aa ne güzel erken duyulmuş maşallah :) en son 5+4te gittim canım 13mmdi kese malesef ultrason çıktıları evde ben ofisteyim :)

Back