2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
idrar yanması yapmaz zaten canım idrar yolu enfeksiyonu yoksa ki o yok baktırdım
kasık ağrısı zaten arada oluyo
sarı parçalı akıntı bazen kaşıntı oluyo
İdrar yoku enfeksiyonu idrar yanması yapar tabii yasamıstımda oradan biliyorum Rabbim şifanı versin bol su işi çözebilir ins

Kesinlikle doktor bana bu haftalar en kritik haftalar dedi 6 ile 8 arasi dikkatli olmak lazım bu haftalarda
Allahım 6+5te kanamayla gitmiştim 6+6 da kalbinin durduğunu gördük çok çok kötü bi süreç o yüzden bende korkuyorum açıkçası okuyorum bol bol dua ediyorum içim serinlesin bebeğime bişey olmasın diye

Allahin izniyle olmaz yawrum merak etme sen genelde dusukler 6 ve 7. Haftada oluyor evet ama biz dikkat edelim taktir allahin

Üff .genetik test yaptırmam gerek 350 tl pıhtılasmaya baktırmak için bebiş daha gelmeden sömürüyo :) feda olsun
Bilgidim kadarıyla hamileyken veya doğumdan hemen sonra bu testler yapılmıyor yapilsada sonuçlar doğru çıkmıyor hormonlar normalken sonuç doğru çıkıyor

Bilgidim kadarıyla hamileyken veya doğumdan hemen sonra bu testler yapılmıyor yapilsada sonuçlar doğru çıkmıyor hormonlar normalken sonuç doğru çıkıyor
Bilemiyorum doktor myle söyledi bende tam kan degerlerınde PLT yüksek cıktı 473doktorum 500-550 olursa iğneye baslamalısın dedi tiroide hormonlara falan saglık ocagından baktır dedi insallah yükselmemiş düşmüstür bir kimyasal sonrası tekrar bebişi kaybetmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…