idrar yanması yapmaz zaten canım idrar yolu enfeksiyonu yoksa ki o yok baktırdım
kasık ağrısı zaten arada oluyo
sarı parçalı akıntı bazen kaşıntı oluyo
Allahım 6+5te kanamayla gitmiştim 6+6 da kalbinin durduğunu gördük çok çok kötü bi süreç o yüzden bende korkuyorum açıkçası okuyorum bol bol dua ediyorum içim serinlesin bebeğime bişey olmasın diye
Allahım 6+5te kanamayla gitmiştim 6+6 da kalbinin durduğunu gördük çok çok kötü bi süreç o yüzden bende korkuyorum açıkçası okuyorum bol bol dua ediyorum içim serinlesin bebeğime bişey olmasın diye
Bilgidim kadarıyla hamileyken veya doğumdan hemen sonra bu testler yapılmıyor yapilsada sonuçlar doğru çıkmıyor hormonlar normalken sonuç doğru çıkıyor
Merhaba, kalp atışlarını paylaşalım denmişti, bugün 6+1'de kalp atışını duyduk. İlk gebeliğim, inanılmaz heyecanlandım. Doktorum her şey yolunda giderse bir ay sonra gelirsiniz dedi. Kalp atışını bekleyenler, umarım siz de sağlıkla duyarsınız.
Bilgidim kadarıyla hamileyken veya doğumdan hemen sonra bu testler yapılmıyor yapilsada sonuçlar doğru çıkmıyor hormonlar normalken sonuç doğru çıkıyor
Bilemiyorum doktor myle söyledi bende tam kan degerlerınde PLT yüksek cıktı 473doktorum 500-550 olursa iğneye baslamalısın dedi tiroide hormonlara falan saglık ocagından baktır dedi insallah yükselmemiş düşmüstür bir kimyasal sonrası tekrar bebişi kaybetmek istemem