Allaha çok şükür o konuda sıkıntım yok yapmayalım desem yapmaz ki nasıl sabrediyo bende şaşırıyorum. Eşimden Allah razı olsun en son 12 ekimde ilişkim oldu bide cumartesi düşün yaniCok sagol canim valla öldük öldük dirildik sbha kadar sabah 7de doktoruma yazdim oda hemen gel dedi sagolsun gttik cok sukur kanama yok dedi ama yatıcan dedi ihmal etme dedi rabbim bi dha yasatmasin dha birak cilveyi esimi yanima yaklastirmam :)
Çoooooooooookkkkk hemde varya dun geceyi anlatamam eski yasadiklarim gozlerimden film seridi gibi gecti vallageçmiş olsun canım dikkat et kendine. kalp atışını duyduğunuza sevindim için rahat etmiştir.
Canım karından muayene ile mi duydun kalp atışını 6+0 daÇoooooooooookkkkk hemde varya dun geceyi anlatamam eski yasadiklarim gozlerimden film seridi gibi gecti valla
Bnmde en son 20 ekimde olmustu biz her ay adete son 1 hafta kala ara veriyorduk o zmndan bu zamana hic bisey olmadi dunde bisey ypmadik ztn oyle birleşme vs. Olmadi yani onun ustune kanama olunca acaba rahim kasildigindam falan mi oyle birset oldu blmiorum doktoruma söyleyemedim utandimAllaha çok şükür o konuda sıkıntım yok yapmayalım desem yapmaz ki nasıl sabrediyo bende şaşırıyorum. Eşimden Allah razı olsun en son 12 ekimde ilişkim oldu bide cumartesi düşün yani
Valla keske emin olmasam. Doktor ilk gittiğimde tarti bi dr bugun tartti 3 kilo almissin dedi
Valla normaldr 45-46kiloydum. Sigarayi bitakinca kilo aldim. 52 kilo ile hamile kaldim. Ve bugun 55. Simdiden bu kadar kilo almak beni korkutuyot ama doktor iyi diyor.hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin. aynı süreçleri yaşamışız. benimde geç döllenme ve 1 kimyasal 1 düşüğüm var öncesinde. kasık ağrısı bu dönemlerde oluyor sanırım bolca yaşadım şimdilerde de zaman zaman yaşıyorum. 6. hafta içindeyim bu arada şu anda.
ilk ay için 3 kilo çok gibi geldi bana kilon normalden az mıydı acaba?
Yok canim bnm dun gece kanamam oldgu icin doktor kanama alani vs var mi die vajinal bakti ama karindan da duyuluyordu sonradan da karindan muayene ettiCanım karından muayene ile mi duydun kalp atışını 6+0 da
Çok sevindim maşallah canım sana ve bebeğine geçmiş olsun tekrar. O zaman ben de bi ihtimal 5+5de duyabiliriminşallahYok canim bnm dun gece kanamam oldgu icin doktor kanama alani vs var mi die vajinal bakti ama karindan da duyuluyordu sonradan da karindan muayene etti
Canm troidlere bakildimi sende kizimda bir ayda 7 kilo almıştım troid yuzunddn
Ayyy çok geçmiş olsun canım yaaa Rabbim korusun inşallahCok sagol canim valla öldük öldük dirildik sbha kadar sabah 7de doktoruma yazdim oda hemen gel dedi sagolsun gttik cok sukur kanama yok dedi ama yatıcan dedi ihmal etme dedi rabbim bi dha yasatmasin dha birak cilveyi esimi yanima yaklastirmam :)
Insallah canim herkesin bir olmayabiliyor ama dilerim duyarsin bebisinin kalbini ve rahatlarsin en azindan insanın icine su serpiliyor kalp atisini duyuncaÇok sevindim maşallah canım sana ve bebeğine geçmiş olsun tekrar. O zaman ben de bi ihtimal 5+5de duyabiliriminşallah
Evetttttt canım çok teşekkür ederimInsallah canim herkesin bir olmayabiliyor ama dilerim duyarsin bebisinin kalbini ve rahatlarsin en azindan insanın icine su serpiliyor kalp atisini duyunca
kız utanma neden utanıyosun ki zaten doktorun sana söylerdi ilişki olmasın vs diye ondan olduğunu sanmıyorum canım dinlen bol bol inşallah bi daha yaşanmazBnmde en son 20 ekimde olmustu biz her ay adete son 1 hafta kala ara veriyorduk o zmndan bu zamana hic bisey olmadi dunde bisey ypmadik ztn oyle birleşme vs. Olmadi yani onun ustune kanama olunca acaba rahim kasildigindam falan mi oyle birset oldu blmiorum doktoruma söyleyemedim utandim
hoşgeldin aynıyız :) benimde son adet tarihim 29 eylül pazartesi gidicem kalp için :)Selam kızlar bende aranıza katıldım son adet tarihi 29 eylül,sağlıkla kucagımıza alırız inşallah bebişleri :) kalp atışı duyan var mı ,birde benım gibi iştahı artan
Hoşbuldum:) benım kalp atışı duyuldu pazartesi gunu 2 hafta sonra gidecegım kontrole :)kese nasıldı fotograf paylaşımı yapalımhoşgeldin aynıyız :) benimde son adet tarihim 29 eylül pazartesi gidicem kalp için :)
aa ne güzel erken duyulmuş maşallah :) en son 5+4te gittim canım 13mmdi kese malesef ultrason çıktıları evde ben ofisteyim :)Hoşbuldum:) benım kalp atışı duyuldu pazartesi gunu 2 hafta sonra gidecegım kontrole :)kese nasıldı fotograf paylaşımı yapalım
Insallah cnm dun cunku cok vicdan azabi cektik valla esimde bende rabbim kmseye yasatmasin boyle biseykız utanma neden utanıyosun ki zaten doktorun sana söylerdi ilişki olmasın vs diye ondan olduğunu sanmıyorum canım dinlen bol bol inşallah bi daha yaşanmaz
6+2 de duyduk kalp atışını ,senin gittiğin dönem duyuulmaz sadece kese görülüraa ne güzel erken duyulmuş maşallah :) en son 5+4te gittim canım 13mmdi kese malesef ultrason çıktıları evde ben ofisteyim :)
Tahmin edebiliyorum ama kendinizi suçlamayın bence denk geldi sadece canımInsallah cnm dun cunku cok vicdan azabi cektik valla esimde bende rabbim kmseye yasatmasin boyle bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?