2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Pazartesi 6+1 de alttan muanede bile görmediler ben devlet hast cihazlarına bağliyarak kendimi motive etmeye calisiyorim insallah kötü birsey yoktur en kısa zamanda duyarım bende
Merhaba kızlar sat 9 Ekm şu an 5+3 hamileyim 5+5 te yani yarından sonra ilk defa doktora gidecegim. İlk oğlumun kalp atışını 6+2 de duymuştum. Sizler en erken ne zamn duydunuz

Akıntı dışında enfeksiyon belirtin varmı kasık agrısı idrar yanması falan? Bendede öyle parcalı sarı akıntı varda

Çok sevindim inşallah benimki de yükselir. günlük idrar testine devam ediyorum rengi ilk yapığımda silik çıkmıştı şimdi Çok koyu olmasa da pespembe çıkıuor ikinci çizgi. cumaya kadar sabır edicem

Akıntı dışında enfeksiyon belirtin varmı kasık agrısı idrar yanması falan? Bendede öyle parcalı sarı akıntı varda
idrar yanması yapmaz zaten canım idrar yolu enfeksiyonu yoksa ki o yok baktırdım
kasık ağrısı zaten arada oluyo
sarı parçalı akıntı bazen kaşıntı oluyo

Pazartesi 6+1 de alttan muanede bile görmediler ben devlet hast cihazlarına bağliyarak kendimi motive etmeye calisiyorim insallah kötü birsey yoktur en kısa zamanda duyarım bende
Bence de kesinlikle cihazdandır. Benim doktorun cihazı iyiydi ve 6+2 karından duydum. Ayrıca herkesin farklı da olabilir am siz içinizi rahat tutun tamamen cihzdndır

Bu konuda ki deneyimim arkadaslar iliski olmadi ama cilvelesme diyelim ve dun gece kanamam oldu doktora gttk sbhtan ber8 hastanedeyiz cok sukur minnakim saglikli kalp atislarini duyduk kese de duzgun herhangi bir kanama alani yok ama dunku kanama nerden geldi hala anlamis değiliz cok korktum sbha kadar etmedogim dua kalmdi smdi 1 hafta boyunca istiraat verdi doktor yatiyorum

Geçmiş olsun cnm kaç hafta kaç günlükken kalp atışını duydın

ayyy canım dikkat et büyük geçmiş olsun çok şükür iyi olsun meleğin yat gerekirse tuvalet harici kalkma

ayyy canım dikkat et büyük geçmiş olsun çok şükür iyi olsun meleğin yat gerekirse tuvalet harici kalkma
Cok sagol canim valla öldük öldük dirildik sbha kadar sabah 7de doktoruma yazdim oda hemen gel dedi sagolsun gttik cok sukur kanama yok dedi ama yatıcan dedi ihmal etme dedi rabbim bi dha yasatmasin dha birak cilveyi esimi yanima yaklastirmam :)

Bence de kesinlikle cihazdandır. Benim doktorun cihazı iyiydi ve 6+2 karından duydum. Ayrıca herkesin farklı da olabilir am siz içinizi rahat tutun tamamen cihzdndır
umarim canm insallah yeri geliyor kendimi motive ediyorum.yeri geliyo kötü senrryolar üretiyorum

canım pazar gecesi benimde öyle oldu hani tam birleşme de denilemez ama bende pencerede kan görünce yataktan kaçmam bir oldu o gece doğru duzgun uyuyamadım sabah hst gittim karindan birsey gozukmedi alttan bebege benzer birsey var ama tam net degil kalp arısında yok duymadım dedi bende o kanın nasil geldiğini anlamadim hala korkum var kalp atışını duysam rahatlayacağım da iste

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. kalp atışını duyduğunuza sevindim için rahat etmiştir.

Cihazla alakali olablr diye düşünüyorum cnm seb stres ypma duyarsiniz kalp atislarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…