doktorunu arayıp bi sor istersen. bir bildiği var mı acaba?Kızlar beynim yine Allak Bullak oldu
doktor bana gynomax xl verdi bebeğe zararı olmaz diye ama prospektüsünde gebeliğin ilk 3 ayında kullanılamaz diyo.
Şimdi enfeksiyon bebek için çok tehlikeli onu biliyoruz ama ilaç zarar verir mi diyede düşünmeye başladım
özellikle bebeğe zararı yok dedi kaç haftalık olduğunuda biliyo enfeksiyonun Allah korusun erken doğum düşük gibi bebeğe zararı çok araştırmalar da bunu kanıtlamış ama işte prospektüsünde öyle yazıyo kararsız kaldımdoktorunu arayıp bi sor istersen. bir bildiği var mı acaba?
Canım merhaba ben de adetten 4gün önce yaptırdım 36çıktj bir kasımda. Sonra 5 Kasımda yaptırdım 451 çıktı ve hiç bir belirttim ve hissiyatı yoktu sadece 3 kasımda istifra ettim ve dört beş Kasım mide bulantım oldu o kadafMerhaba benim de 34,5 çıktı dün. Cuma bir daha baktıracam yükselmiş mi diye. Çok korkuyorum kimyasal gebelik olacak diye. Bir de hiç belirtim yok bedenimde hiç birşey hissetmiyorum. Sadece sağ kasığımda iğne batması oldu bu akşam. Sen de belirtim var mı??
Tedirgin oldum sormak istedim de birsey olmaz. Anlayis gösterecektirözellikle bebeğe zararı yok dedi kaç haftalık olduğunuda biliyo enfeksiyonun Allah korusun erken doğum düşük gibi bebeğe zararı çok araştırmalar da bunu kanıtlamış ama işte prospektüsünde öyle yazıyo kararsız kaldım
3 tane var içinde herbiri 600 mg
Ben de aynen gece hiç uyuyamadım ağrıdan. Sıcak su torbası falan da koydum ayaklarimin altına.karnim agriyinca midem de bulanıyor bu sefer.Ay bende oyleyim. Gece uykumdan uyandim kac sefer ağrıyla. Simdi de mide yanmam var dr. Rennie vermişti bugun ondan iceyim bari dedim.
Bende de böyle beyaz akıntı var. Enfeksiyon mu acaba? Doktora giden bugün sorayım. Sana kültür falan yaptı mı canım. Gebeliğin ilk aylarında kullananları duymustumözellikle bebeğe zararı yok dedi kaç haftalık olduğunuda biliyo enfeksiyonun Allah korusun erken doğum düşük gibi bebeğe zararı çok araştırmalar da bunu kanıtlamış ama işte prospektüsünde öyle yazıyo kararsız kaldım
3 tane var içinde herbiri 600 mg
benim akıntım beyaz değil canım sarı kültür yapmaya gerek duymadı söyledim ama büyük ihtimal enfeksiyondur dedi beyaz ve şeffaf akıntılar normal bildiğim kadarıyla benim sarı ve parçalı geliyodu enfeksiyon çok daha fazla risk oluşturuyomuş belki fayda zarar ilişkisini düşündü bilmiyorum ama üstüne basa basa bebeğe zararı olmaz bunun dediBende de böyle beyaz akıntı var. Enfeksiyon mu acaba? Doktora giden bugün sorayım. Sana kültür falan yaptı mı canım. Gebeliğin ilk aylarında kullananları duymustum
bana mı yazdın canım başkasına mı anlayamadım :)Tedirgin oldum sormak istedim de birsey olmaz. Anlayis gösterecektir
evet canım sana demiştim tlfdan cvp verinde etiketlemeyi unutum kusura bakmabana mı yazdın canım başkasına mı anlayamadım :)
yok canım zaten üstüne basa basa bebeğe zararı olmaz dedi bi daha sordum yok yok öyle bi ilaç değil dedibile isteye vermez zaten inşallah olmaz enfeksiyon belki daha büyük zarar bilemiyoruz dün birini koydum 2 gün daha kullanıcamevet canım sana demiştim tlfdan cvp verinde etiketlemeyi unutum kusura bakma
İstersen farklı bir doktora daha sor ama dediğin gibi fayda zarar ilişkisini düşünmüş olabilir doktorun. O yüzden zararı yok demiştir.benim akıntım beyaz değil canım sarı kültür yapmaya gerek duymadı söyledim ama büyük ihtimal enfeksiyondur dedi beyaz ve şeffaf akıntılar normal bildiğim kadarıyla benim sarı ve parçalı geliyodu enfeksiyon çok daha fazla risk oluşturuyomuş belki fayda zarar ilişkisini düşündü bilmiyorum ama üstüne basa basa bebeğe zararı olmaz bunun dedi
ya bile isteye vermez heralde hiç bi doktor ya Allaha sığınıp kullanıcam yapıcak bişey yok çünkü enfeksiyon çok kötü Allah korusunİstersen farklı bir doktora daha sor ama dediğin gibi fayda zarar ilişkisini düşünmüş olabilir doktorun. O yüzden zararı yok demiştir.
ortalama 2 katı ama %60 oranında artmasıda sağlıklı olduğuna işaret yani 70lerde olması gerek canımDünkü kan tahlilim 36,34. Dü yarın yaptırınca kaç olması gerekiyor sağlıklı ilerlediğini bilmek için
2 günde 2 kat artması gerekiyor.Dünkü kan tahlilim 36,34. Dü yarın yaptırınca kaç olması gerekiyor sağlıklı ilerlediğini bilmek için
öyle canım c grubunda beynimi kurcalayan yanı o kötü düşünmicem yinede nasip Allaha emanet ne diyim kiMeylen canım Allah’a dua et kullan yapacak bir şey Yok canım dr kullanabilirsin dediyse.
yarın bende doktora gidicem heyecanlıyım şimdiden. kalp atışını duyabilecekmıyım heyecanla bekliyorum. aynı zamanda bugün burnum biraz akar oldu burada havalar daha yeni serinledi (adana) hemen hastalığı kapmamışımdır sanırım. artık limonata falan takviye almam lazım sanırım ilaç alayım istemıyorumSelam guzel annelerimm ve yegenlerimmm nasilsiniz ben iyiyim.yarin ogle sonu kalbine gidecegim. Mesajlarinizi okudum Aksi durumda olan yokmus sevindim. Opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?