• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar ben de geldim benim son adet 3 ekim..ben de inş temmuz annesi olacagimm. ..sizlerle paylaşım yapmak çok güzel. .benim randevu yarın .6 hafta olacak sata gore
Selam Allah tamamına erdirsin inşallah yarın doktor randevusundan sonra kalp atışı baslamismi yazarsanız sevinirim

Herkese teşekkür ederim . Çok heyecanlıyım . Eşimle kız mı erkek mi geliyor diye her gün merak içinde bekliyoruz. Duyduklarıma göre canı turşu , tulzu şeyleri çok isteyenlerde kız, tatlı yada et isteyenlerde erkek olur muş .ben çok turşu yiyorum . yeyince de çok multu oluyorum.
Oğlum da deli gibi erik ve elma yedim. Tatlının yanina yaklaşamadım o bende tutmadi:)

Kırkım çıktığında Allah seni inandırsın 11 kilo gitmişti.Hamile kaldığım kilodan daha zayıf olmuştum.Cevre baskısı ile sütun olsun bilemem ne ye ye ye.Sonra geri aldım kiloları :bicak:
Bende 12 kilo alip 10unu doğumdan 1 hafta sonra vermiştim ama senin hesap süt olsun ye ye diye diye 6 7 sini geri almistim. Verene kadar canım çıkmıştı.

Arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var.Hamile olduğunuzdan beri eşlerinizin tutumları nasıl?Duyunca ne tepki verdiler?Duygusal değişimlere tepkileri nasıl?Size evde yardım ediyorlar mi?
Canim bizim zaten istenilen bir durumdu 3 yildir uğraşıyoruz ve kayiplarimiz var o yuzden bnm bu donemlerim biraz riskli ondan dolayi esim hem mutlu hemde yardimci oluyor ben 3 haftalikti ogrendigimde 1 aydir ne yemek yapiyorum ne temizlik cok sukur rabbime esim elinden geleni yapiyor yani tabi birazda kayıplardan sonra mecburiyette var onun etkisi cok esimde yoksa esim 1 bardak su getiren bi adam değildi:)

Kizlar bugün izin günüm saat 12 bucukta kalktim 1 bucukta kahvaltidan kalktim ve hala hic birsey yapmadim bir tek sofrayi kaldirdim oda direk mutfaga biraktim öyle canim hic birsey ypmak istemiyor yaaa ama cok isim var bnm:KK43:

Bizde de durum aynı kızım var 1 tanede yemek yapmam lazım ama yemeğin y sini duymak istemiyorum evde is bekler beni isim çok zor tembellik ve
Selam kızlar ben de geldim benim son adet 3 ekim..ben de inş temmuz annesi olacagimm. ..sizlerle paylaşım yapmak çok güzel. .benim randevu yarın .6 hafta olacak sata gore

Benim eşim çok istiyordu zaten. Allah ondan razı olsun her şeye kendisi koşturuyor. Yemek+temizlik falan. Evet eşlerimiz yapmak zorunda hayat müşterek ve çocukta :) ama her erkekte yapmayabiliyor maalesef.

Merhaba hanımlar benimde bugün kan tahlilim 36 çıktı bir sorun olmazsa inşaalah temmuz annesi olacağım .Rabiim isteyen herkese versin inşalalh
Merhaba benim de 34,5 çıktı dün. Cuma bir daha baktıracam yükselmiş mi diye. Çok korkuyorum kimyasal gebelik olacak diye. Bir de hiç belirtim yok bedenimde hiç birşey hissetmiyorum. Sadece sağ kasığımda iğne batması oldu bu akşam. Sen de belirtim var mı??

Back