2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu arada kızlar özel bir soru olacak ama :) eşlerinizle ilişkiniz devam ediyor mu yani daha yeni ya. Ben endişeliyim.
merhaba konuya ani gırıs yaptım ama yazmak istedım arkadasımındr sıkı sıkı uyarmıstı kalp atısı belli olsn net biraz zaman gecsın ondan snra devam edebılırsınız dedi, bi arkadasım aynı sebeple kanama gecırdı dusuk tehlıkesi oldu aman dıkkat

Kızlar ben de sinir var bazen kalbim sikisiyo gibi oluyo .ani Ruj dehisimleri. ..progestan kullanıyorum ondan midir

Gebelik için gereken testler neler arkadaslar acilden kan verecegim isteyecegim hemen yazarmısınız

Aranızda gaz sancısı olan var mı. Benim karnım ağrıyor gazdan. Patlayacak gibi. İlacı falan yok mu ki bunun.
Canım en büyük ilacı sanırım ayakları sıcak tutmak ve yediklerine dikkat etmek çok şükür gaz ve tuvalet problemim yok ama o şişkinlik hissi geçmiyo maalesef

Evet doktor giriş yapması lazım bi tek torchtan emin değilim canım özelde yapılıyo ama devlet hastanesinde nasıldır bilmiyorum 210 lira demişlerdi yanlış hatırlamıyosam
Üff .genetik test yaptırmam gerek 350 tl pıhtılasmaya baktırmak için bebiş daha gelmeden sömürüyo :) feda olsun

Bu arada kızlar özel bir soru olacak ama :) eşlerinizle ilişkiniz devam ediyor mu yani daha yeni ya. Ben endişeliyim.
Canım şöyle bişey geldi benim başıma önceki gebeliğimde ilişki oldu bi gün sonra şiddetli kanamam oldu korktum bunda temkinliyim 1 aydır neredeyse 1 kere oldu ondada dışarı çıkmasını istedim olası bi enfeksiyon Allah korusun bebeğe zarar vermesin diye 3 ay dikkat etme taraftarıyım

günaydınlar... cuma günü evde yaptığım test silik çizgiydi sağlık ocağında kan verdim pazartesi sonuç aldım 78 çıktı son adetime göre değer düşüktü bende biraz panik bir yapıdayım ne senaryolar yazdım:) dün dr gittim geç tutunmuştur dedi ultrason baktı henüz erken görünmüyor ama rahim durumu gayet güzel dedi tekrar kan verdim 740 çıktı şükür. Haftaya tekrar gidicem bakalım inş görünür bu sefer. sata göre 7 haftalık olması lazım ama 3-4 haftalık gibi kan değerine göre...

Kızlar beynim yine Allak Bullak oldu

doktor bana gynomax xl verdi bebeğe zararı olmaz diye ama prospektüsünde gebeliğin ilk 3 ayında kullanılamaz diyo.

Şimdi enfeksiyon bebek için çok tehlikeli onu biliyoruz ama ilaç zarar verir mi diyede düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…