2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bende hiçbirşey hissetmemiştim inşallah kese görünür değerlerin yükselir içini ferah tut:)

Merhaba ben SAT'a göre 6+5 günlük hamileyim. Ayın 8'inde (5+6 iken) kese göründü 4 mm. Sanırım benim geç döllenme, kese haftasına göre biraz küçük geldi bana ama sağ olsun @Meylen dün içimi rahatlattı. Haftaya çarşamba gidicem bir dahaki muayeneme.
Kasıkta batma ve bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor mu? 1-2 gündür oluşmaya başladı daha önce kimyasal gebeliğim ve bir düşüğüm oldu biraz endişeliyim.

hoşgeldin canım :)

Selam kızlar ben de geldim benim son adet 3 ekim..ben de inş temmuz annesi olacagimm. ..sizlerle paylaşım yapmak çok güzel. .benim randevu yarın .6 hafta olacak sata gore
Hayırlı olsun canım benimde 4 Ekim Cuma gideceğim nasipse kalp atışı için rabbim duymak nasip etsin
Arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var.Hamile olduğunuzdan beri eşlerinizin tutumları nasıl?Duyunca ne tepki verdiler?Duygusal değişimlere tepkileri nasıl?Size evde yardım ediyorlar mi?
Canım eşim ger şeyi yapıyor sağolsun. Önceki durumlarımdan dolayı bana özellikle süpürge yapmak yasak temizlik herşey eşimde. Normal zamanda da yapar zaten eşim sağolsun
Merhaba hanımlar benimde bugün kan tahlilim 36 çıktı bir sorun olmazsa inşaalah temmuz annesi olacağım .Rabiim isteyen herkese versin inşalalh
Hayırlı olsun canım gözünaydın sağlıkla ilerlesin
Bu arada kızlar özel bir soru olacak ama :) eşlerinizle ilişkiniz devam ediyor mu yani daha yeni ya. Ben endişeliyim.
Dr on gün sonra haftada bir olabilir dedi ama ben korkudan yapamam sanırım
Bugun biz duyduk kalp atislarimizi. Gup gup gup atıyor minigimin kalbi cok sukur
Hayırlı olsun gözünaydın darısı başımıza inşallah

Ben bu aralar 1kilo aldım sadece ama onu da nasıl aldım bilmiyorum canım pek birşey istemiyor :)normalde iştah problemi olan bir insan da değilim, gebelik farklıymış gerçekten. Ben ben değilim sanki :)

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin. aynı süreçleri yaşamışız. benimde geç döllenme ve 1 kimyasal 1 düşüğüm var öncesinde. kasık ağrısı bu dönemlerde oluyor sanırım bolca yaşadım şimdilerde de zaman zaman yaşıyorum. 6. hafta içindeyim bu arada şu anda.

Bu arada kizlar ben 3 kilo almisim cok oldum. Aslinda istahim da yerinde degil. Ama doktor guzel dedi. Sizde durumlar nasil
ilk ay için 3 kilo çok gibi geldi bana kilon normalden az mıydı acaba?

Beni yanlış anlamayın ben müdahaleye sezaryene karşı değilim çocuğumu da inat uğruna evde doğurmadım yalnız da doğurmadım ebe vardı ve hastaneye gitmeye hazırlanıyorduk fakat bebek o kadar aşağıya inmisti ki ve de çok ufaktı hani geldi gelecek derken ters te olsa geldi, çok şükür sezaryene gerek kalmadı. Ayrıca Türkiyede de ters normla doğum yapan (az da olsa) doktor var çok şükür. Demek istediğim suyu az diye erkenden sezaryene alacaktı o doktor beni halbuki diğer bir doktor suyun yeterli dedi yani ilkine gözüm kapalı inansam bebeğim karnımda bir hafta fln az kalacaktı boş yere halbuki karnında ne kadar kalırsa bebek o kadar iyi.
Ikinci bebeğim ters değildi hicbir sorun yoktu o yüzden onu da evde doğurmak istedim. Bu arada Hollandayı örnek göstermem orda yaşadığımdan değil orda doğup büyümemden. Ben okuduklarımı burda yine de paylaşırım ciddiye alan alır almayam kendi bilir herkes tabiki de. Ama hamilelerin alıngan olduklarını göz onunde bulundururum merak etmeyin
Herkese iyi sağlıklı gebelikler.

Benim gibi üçüncü ya da ikinci bebeği olan var mı?
Mide bulantısı başladı mı? Ben de bu sefer daha hiç başlamadı.

hoşgeldin canım :)

Merhaba canım hoşbuldum :)

Sağ ol canım hoşbuldum, sana da hayırlı olsun. Ben de endişeleniyorum işte önceki düşüğüm de 6 haftalıkken olmuştu. Kese de haftasına göre küçük gelince boş gebelik diye endişelendim şimdi de sabırsızlanıyorum.

Canım dr lar kar zarar ilişkisine göre ilaç verirler. O enfeksiyon bebeğe daha fazla zarar verebileceğini düşündüğü icin muhtemelen o ilacı vermiştir sana

Canım dr lar kar zarar ilişkisine göre ilaç verirler. O enfeksiyon bebeğe daha fazla zarar verebileceğini düşündüğü icin muhtemelen o ilacı vermiştir sana
Aynı düşüncedeyim canım ama işte bu koruma içgüdü ya basit bi mantarsa diyorum hani yapsamda aklım kalıcak yapmasamda o yüzden kararsız kaldım

Merhaba kızlar sat 9 Ekm şu an 5+3 hamileyim 5+5 te yani yarından sonra ilk defa doktora gidecegim. İlk oğlumun kalp atışını 6+2 de duymuştum. Sizler en erken ne zamn duydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…