Ben 27yaşındayım canım :) Sen ?Seve seve canım, senin yaş kaç canim
ay maşallah darısı başımıza en kısa zamandaBugun biz duyduk kalp atislarimizi. Gup gup gup atıyor minigimin kalbi cok sukur
Canım bende hiçbirşey hissetmemiştim inşallah kese görünür değerlerin yükselir içini ferah tut:)Merhaba benim de 34,5 çıktı dün. Cuma bir daha baktıracam yükselmiş mi diye. Çok korkuyorum kimyasal gebelik olacak diye. Bir de hiç belirtim yok bedenimde hiç birşey hissetmiyorum. Sadece sağ kasığımda iğne batması oldu bu akşam. Sen de belirtim var mı??
hoşgeldin canım :)Merhaba ben SAT'a göre 6+5 günlük hamileyim. Ayın 8'inde (5+6 iken) kese göründü 4 mm. Sanırım benim geç döllenme, kese haftasına göre biraz küçük geldi bana ama sağ olsun @Meylen dün içimi rahatlattı. Haftaya çarşamba gidicem bir dahaki muayeneme.
Kasıkta batma ve bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor mu? 1-2 gündür oluşmaya başladı daha önce kimyasal gebeliğim ve bir düşüğüm oldu biraz endişeliyim.
Hayırlı olsun canım benimde 4 Ekim Cuma gideceğim nasipse kalp atışı için rabbim duymak nasip etsinSelam kızlar ben de geldim benim son adet 3 ekim..ben de inş temmuz annesi olacagimm. ..sizlerle paylaşım yapmak çok güzel. .benim randevu yarın .6 hafta olacak sata gore
Canım eşim ger şeyi yapıyor sağolsun. Önceki durumlarımdan dolayı bana özellikle süpürge yapmak yasak temizlik herşey eşimde. Normal zamanda da yapar zaten eşim sağolsunArkadaşlar benim merak ettiğim birşey var.Hamile olduğunuzdan beri eşlerinizin tutumları nasıl?Duyunca ne tepki verdiler?Duygusal değişimlere tepkileri nasıl?Size evde yardım ediyorlar mi?
Hayırlı olsun canım gözünaydın sağlıkla ilerlesinMerhaba hanımlar benimde bugün kan tahlilim 36 çıktı bir sorun olmazsa inşaalah temmuz annesi olacağım .Rabiim isteyen herkese versin inşalalh
Dr on gün sonra haftada bir olabilir dedi ama ben korkudan yapamam sanırımBu arada kızlar özel bir soru olacak ama :) eşlerinizle ilişkiniz devam ediyor mu yani daha yeni ya. Ben endişeliyim.
Hayırlı olsun gözünaydın darısı başımıza inşallahBugun biz duyduk kalp atislarimizi. Gup gup gup atıyor minigimin kalbi cok sukur
Seninde az kalmıs canim ama zaman kolay geçmiyor tabi. Cok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese yasatsin. Sağlıkla alalim kucagimiza bebeklerimizi ins.ay maşallah darısı başımıza en kısa zamanda
sağlıkla gelsin minikler 3 gün var aramızda bende pazartesi gidicem:)
hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin. aynı süreçleri yaşamışız. benimde geç döllenme ve 1 kimyasal 1 düşüğüm var öncesinde. kasık ağrısı bu dönemlerde oluyor sanırım bolca yaşadım şimdilerde de zaman zaman yaşıyorum. 6. hafta içindeyim bu arada şu anda.Merhaba ben SAT'a göre 6+5 günlük hamileyim. Ayın 8'inde (5+6 iken) kese göründü 4 mm. Sanırım benim geç döllenme, kese haftasına göre biraz küçük geldi bana ama sağ olsun @Meylen dün içimi rahatlattı. Haftaya çarşamba gidicem bir dahaki muayeneme.
Kasıkta batma ve bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor mu? 1-2 gündür oluşmaya başladı daha önce kimyasal gebeliğim ve bir düşüğüm oldu biraz endişeliyim.
ilk ay için 3 kilo çok gibi geldi bana kilon normalden az mıydı acaba?Bu arada kizlar ben 3 kilo almisim cok oldum. Aslinda istahim da yerinde degil. Ama doktor guzel dedi. Sizde durumlar nasil
aminnn inşallah canımSeninde az kalmıs canim ama zaman kolay geçmiyor tabi. Cok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese yasatsin. Sağlıkla alalim kucagimiza bebeklerimizi ins.
hoşgeldin canım :)
hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin. aynı süreçleri yaşamışız. benimde geç döllenme ve 1 kimyasal 1 düşüğüm var öncesinde. kasık ağrısı bu dönemlerde oluyor sanırım bolca yaşadım şimdilerde de zaman zaman yaşıyorum. 6. hafta içindeyim bu arada şu anda.
Canım dr lar kar zarar ilişkisine göre ilaç verirler. O enfeksiyon bebeğe daha fazla zarar verebileceğini düşündüğü icin muhtemelen o ilacı vermiştir sanaKızlar beynim yine Allak Bullak oldu
doktor bana gynomax xl verdi bebeğe zararı olmaz diye ama prospektüsünde gebeliğin ilk 3 ayında kullanılamaz diyo.
Şimdi enfeksiyon bebek için çok tehlikeli onu biliyoruz ama ilaç zarar verir mi diyede düşünmeye başladım
Aynı düşüncedeyim canım ama işte bu koruma içgüdü ya basit bi mantarsa diyorum hani yapsamda aklım kalıcak yapmasamda o yüzden kararsız kaldımCanım dr lar kar zarar ilişkisine göre ilaç verirler. O enfeksiyon bebeğe daha fazla zarar verebileceğini düşündüğü icin muhtemelen o ilacı vermiştir sana
Ben eve baskül alacağım galiba :))) daha bakmadım ben canımBu arada kizlar ben 3 kilo almisim cok oldum. Aslinda istahim da yerinde degil. Ama doktor guzel dedi. Sizde durumlar nasil
Maşallah 6+2 bile erken canım 5+5te karından görülür mü bilmiyorum :)Merhaba kızlar sat 9 Ekm şu an 5+3 hamileyim 5+5 te yani yarından sonra ilk defa doktora gidecegim. İlk oğlumun kalp atışını 6+2 de duymuştum. Sizler en erken ne zamn duydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?