- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 29
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
Bilmiyorum ki cnm doktora gittim emziriyor Muş’un dedi evet dedim emzirmeyi kesene kadar adet düzensizliğin olur dedi herhangi bi ilaç falanda vermediNerdeyse adetliyken yumurtan çatlamış oluyor canım... Adetin kısa mi suruyor bari? 2,5 - 3 gün yani... O zaman bir nebze degerlendirebilirsiniz ama değilse çok zor denk getirmek...acaba sıcaklardan falan mı böyle oldu...
Geçen ay benimde çok az gelmişti yum sıvısı adetten 4 gün önce falan bende bişey anlamadım soğan kürüne başladım inşallah faydasını görrümÇok erkene kaymış seninki de gerçekten ne zaman yumurtladığımı ben de anlamıyorum. 26 günde adet olurken 10. Gün yumurtlama sıvısı geliyordu. Bu ay 24. Gün oldum yumurtlama sıvısı 9.gün geldi ama normalde geldiği den çok daha az geldi acaba yumurtlamadım mı diye düşündüm. Acaba akıntı az olunca yumurtlamadım demek mi oluyor anlamadım
Normalde bi hafta sürer bu ay 5 gün sürdü ve dolu dolu gelmedi cnmNerdeyse adetliyken yumurtan çatlamış oluyor canım... Adetin kısa mi suruyor bari? 2,5 - 3 gün yani... O zaman bir nebze degerlendirebilirsiniz ama değilse çok zor denk getirmek...acaba sıcaklardan falan mı böyle oldu...
Yok canım benim de 9 gün var adete olmam inşallah çok korkuyorum tabi Allah bilir hayırlısını versin ama hayırlısıyla olsun inşallah. Dün öylesine test yaptım 10 gün kala imkansız çıkmaz da elimde 25 tane test olunca çerez gibi kullanıyorumHenüz öğrenen yok sanırım.. Bat a kaç gün var kızlar, benim 9 :)
O zaman kendiliğinden düzene oturacaktır muhtemelen :) yani bı uzayıp bı kısalması da bundandır düzene girmeye çalışıyordur :)Bilmiyorum ki cnm doktora gittim emziriyor Muş’un dedi evet dedim emzirmeyi kesene kadar adet düzensizliğin olur dedi herhangi bi ilaç falanda vermedi
Benim bat 22 haziranBenimkine daha çok var ,daha reglimin 4. günündeyim :) muhtemelen herkes öğrenecek sonra ben hamile isem ogrenicem :)) Bat 20 haziran :)
Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah :))Benim bat 22 haziranmuhtemelen beraber öğreniriz gebelik oluşursa
Hayırlı uğurlu olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Merhaba kızlar Allah hepinize güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin benim oldu Doğum şubatı gösteriyor ama ilk hafta belli de olmaz belki ocak ayında bile olabilir hayırlısı bakalımbekleuip göreceğiz
Hayrlı olsun canm belirti var mydıMerhaba kızlar Allah hepinize güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin benim oldu Doğum şubatı gösteriyor ama ilk hafta belli de olmaz belki ocak ayında bile olabilir hayırlısı bakalımbekleuip göreceğiz
ayyy ne güzel sağlıcakla doğsun bebiş inşallah :) erken mi öğrendin acaba, bat ne zamandı canım?Merhaba kızlar Allah hepinize güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin benim oldu Doğum şubatı gösteriyor ama ilk hafta belli de olmaz belki ocak ayında bile olabilir hayırlısı bakalımbekleuip göreceğiz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Adete kaç gün kala öğrendin ? Erken belirtilerin var mıydı? Benim 8 günüm var sabah test yaptım çıkmadı erken sanırım dahaMerhaba kızlar Allah hepinize güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin benim oldu Doğum şubatı gösteriyor ama ilk hafta belli de olmaz belki ocak ayında bile olabilir hayırlısı bakalımbekleuip göreceğiz
Benimkine daha çok var ,daha reglimin 4. günündeyim :) muhtemelen herkes öğrenecek sonra ben hamile isem ogrenicem :)) Bat 20 haziran :)
iyi geceler kizlar :) aynen ben de merak ediyorum surekli ogrenen var mi diye ama bakalim.hayirlisi. benim de 18 haziran. ")
Ay hayırlısı ile kavusuruz bu ay :)Benim de 18 haziran:)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)merhaba......
ben de katıldım aranıza..
bugün öğrendim..
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..