- 5 Eylül 2018
- 744
- 732
- 103
- 37
Benim ilk sezaryen faciaydı resmen 2 ay kendime gelemedim. Biraz annem kaldı biraz görümcem. 2. Daha tecrübeli olurum diyorum. Tek korkum sezaryen ağrılarının uzun sürmesi. Doktorumla konuştum. İlkinde başka bir doktor hata yapmıştı. Merak etme böyle ağrılı olmayacaksın dedi. Ama gerçekten kardeşimin de bizim gelinin de hiç öyle ağrıları olmadı. İnşallah senin de ağrın olmaz. Allah kimseye muhtaç etmesinKızlar doğum tapanlar yanınızda kim kalıyor ne kadar sürede toparladınız ve bebekle tek zor olur mu yani başta tabi dikişler felan olduğu için zor da . Ya benim annemin evde çocuklar var 3 tane be babam bar gece kalamaz bide biraz rahatsız yapamıyor yani yapamaz gündüz durur gece gider. Kaynanam umarım kalır ya ilk bebeğimde kaynanam kalmıştı da şimdi hiç sesi çıkmıyor korkuyorum stres oldum yani ben ilk bebeğimde lohusalıpım çok kötü geçmişti 2 ay kimse eve gitmesin istiyordum tek kalmaktan aşırı korkuyordum bu bebeğimde muhtemelen öyle olmaz ama yine de en kısa ne zamana toparlarım bilmiyorum kaynanam da umut vermiyor ki oysa ki aşırı müsait evde çocuğu yok benim annemin 3 bekar var çalışıyorlar o yüzden annemin kalması zor .bilmiyorum bugün birden böyle stres bastı beni gerebilirler bu durumda