Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Süt artırıcı kür yapanlar paylaşabilir mi? Benim tek seferde iki mememden 40cc geliyor ama birini emmeyi reddediyor ne yapacağım mama desteği alıyorum bi göğsümü sağıp veriyorum emzirme süreci doğumdan zor buraya girmeye bile fırsat bulamıyorum

Evet normalde ısrarcı oluyorlarmış özelde de sezaryen de ısrar ediyolar
Ama işte ilki sezaryen olan tüm gebeler sonraki doğumu da sezaryen oluyor, olmak zorunda. Hatta burda konu falan açmıştım ssvd istiyorsam üniversite hastanelerinde bunu yapan prof Dr bulmam gerekiyor dendi ama tabii öyle bir şey istemiyorum. Çünkü önceki dikişlerin yırtılma riski var genelde doktorlar bu riski göze almıyor ama bazı ve vakalar varmış bilmem kaç tane sezaryen olmuş anneyi normale zorlamışlar diye. Ben de duyunca şok oldum. Devlette doğum yapacağım doktor sezaryen dışı seçeneğin yok zaten diyor.

Süt artırıcı kür yapanlar paylaşabilir mi? Benim tek seferde iki mememden 40cc geliyor ama birini emmeyi reddediyor ne yapacağım mama desteği alıyorum bi göğsümü sağıp veriyorum emzirme süreci doğumdan zor buraya girmeye bile fırsat bulamıyorum
Komposto, bulgur pilavı, yeşillik vs zaten biliyorsunuzdur bunları ama bence en önemlisi emzirme işini stres yapmamanız. Sadece bol su içseniz de sütünüz artacaktır artan sütü de yağlı ve besleyici hâle getirmek işin kolay kısmı. Zamanla otomatikleşiyor bebek de alışınca. Kolay gelsin 😊

Kizlar dogumum oldu cok sukur ikimiz de cok iyiyiz darisi basiniza 🥰
Ne mutlu size🌸
Allah sağlıcakla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin💞💖🎀🧿

İsmi de çok güzel süsler de🥰
Hastane odası süslemeyeceğim diyen ben de acaba yapsam mı dedim 🫠🎀

Dürtünce hafif hafif hissediyorum ama gündüz olduğu gibi vurmuyor 😬😢
Bizim bebişler o kadar hareketli ki biraz durulsalar paranoya yapıyoruz🤦🏻‍♀️ birazdan hareketlenir bence. Bak benimki sırt üstü yatmamdan hiç hoşlanmıyor. Biraz yatsam hemen tekmelemeye başlıyor onu dene bakalım. Ama uyuyor olbilir dediğim gibi. Yine de takipte kal.

Bizim bebişler o kadar hareketli ki biraz durulsalar paranoya yapıyoruz🤦🏻‍♀️ birazdan hareketlenir bence. Bak benimki sırt üstü yatmamdan hiç hoşlanmıyor. Biraz yatsam hemen tekmelemeye başlıyor onu dene bakalım. Ama uyuyor olbilir dediğim gibi. Yine de takipte kal.
Evet belki de normal olan şu andır ama biz alıştık harekete 😅 deniyim onu da benimki de sola doğru yaslanarak otırmamı sevmiyor kafası orda diye 🤣🤣

Kızlar bugunku kontrolde doktor sordu normal mi doğurmak istiyorsun diye evet dedim tamam 10 gün sonra gel dikişleri alalım dedi. Ben ama haftaya perşembe gideceğim. O zaman 37. Haftada olmuş olacağım. Sanırım bebek önde diye 38den 37inci haftaya çekti günü.

Merak ettiğim dikişler açıldıktan ne kadar sonra doğum başlar serklajlı annelerde.
Ben senin bu mesajına cevap verecektim de ne olduysa atlamışım. Benim iki gebeliğim de serklajlı. İlkinde sancılarım hiç durmayınca erken sezaryen oldum dikişlerimi ameliyatta aldılar. Bu da öyle olacak ilki sazarywn olunca mecburen. Ama dikişler alınınca kiminin doğumu hemen oluyor kimi bekliyor rahim ağzının sancılarının açılmanın durumuna göre. Yani net bir şey yok.

Evet belki de normal olan şu andır ama biz alıştık harekete 😅 deniyim onu da benimki de sola doğru yaslanarak otırmamı sevmiyor kafası orda diye 🤣🤣
Valla ben çok yoruldum. Sürekli bir düşünce hâli. Ağrılı haller. Yarın evi temizleteceğim ben bir şey yapmayacam ama kv gitmeliyim evde dursam illa bir şey yapıyorum bu halde yapmamam gerek. Orda da rahat etmiyorum sürekli uzanamıyorum çünkü. Ah şu 2 hafta hayırlısıyla geçse🙏🏻

Valla ben çok yoruldum. Sürekli bir düşünce hâli. Ağrılı haller. Yarın evi temizleteceğim ben bir şey yapmayacam ama kv gitmeliyim evde dursam illa bir şey yapıyorum bu halde yapmamam gerek. Orda da rahat etmiyorum sürekli uzanamıyorum çünkü. Ah şu 2 hafta hayırlısıyla geçse🙏🏻
Ben bir haftadır kv deyim doğuma kadar da burda kalcam gibi görünüyor evde ne kadar dikkat etsem de kalkmam gerekiyor burda en azından yemek kahvaltı temizlik derdim yok

Kızlar doğum tapanlar yanınızda kim kalıyor ne kadar sürede toparladınız ve bebekle tek zor olur mu yani başta tabi dikişler felan olduğu için zor da . Ya benim annemin evde çocuklar var 3 tane be babam bar gece kalamaz bide biraz rahatsız yapamıyor yani yapamaz gündüz durur gece gider. Kaynanam umarım kalır ya ilk bebeğimde kaynanam kalmıştı da şimdi hiç sesi çıkmıyor korkuyorum stres oldum yani ben ilk bebeğimde lohusalıpım çok kötü geçmişti 2 ay kimse eve gitmesin istiyordum tek kalmaktan aşırı korkuyordum bu bebeğimde muhtemelen öyle olmaz ama yine de en kısa ne zamana toparlarım bilmiyorum kaynanam da umut vermiyor ki oysa ki aşırı müsait evde çocuğu yok benim annemin 3 bekar var çalışıyorlar o yüzden annemin kalması zor .bilmiyorum bugün birden böyle stres bastı beni gerebilirler bu durumda

Ben bir haftadır kv deyim doğuma kadar da burda kalcam gibi görünüyor evde ne kadar dikkat etsem de kalkmam gerekiyor burda en azından yemek kahvaltı temizlik derdim yok
Doğru söylüyorsun daha rahat edersin. Bizimkiler kalabalık diye ben rahat edemiyorum. Ayrı oda olsa geçer uzanır dinlenirim de olmuyor. Annemde kaldım 2 gün. Son hafta sanırım annem gelecek bana. Tek başıma kalmayayım diye.

Doğru söylüyorsun daha rahat edersin. Bizimkiler kalabalık diye ben rahat edemiyorum. Ayrı oda olsa geçer uzanır dinlenirim de olmuyor. Annemde kaldım 2 gün. Son hafta sanırım annem gelecek bana. Tek başıma kalmayayım diye.
Bizimkiler de aile apartmanı 3 katlı sürekli evde insan sirkülasyonu var 🤣🤣 ben eşimin bekarlık odasına yerleştim çıkmıyorum fazla yemek saatleri dışında 🤣

Back
X