Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Kızlar bu sabah muthis bir mide kasilmasiyla uyandim uzerine usume ve afedersiniz ishalde eklendi bu durum dogum belirtisi olabilir mi? Karnimda ve belimde agri yok ama
Doğum öncesi ishal olurmuş. 24-48 saat kala.
Ama beraberinde dediğiniz gibi bel ağrısı, nişan, kasılma vs de eklenirmiş. Vücut su kaybettiği için de ateş-üşüme olabilir.

Siz nolur nolmaz çantanızı hazır edin, bol sıvı ve enerji veren yiyecek almaya devam edin.
Midede çok vakit geçiren, yağlı, çok proteinli ve lifli gıdalar almayın.
Doktorunuza da haber verin🙏🏻

Doğum öncesi ishal olurmuş. 24-48 saat kala.
Ama beraberinde dediğiniz gibi bel ağrısı, nişan, kasılma vs de eklenirmiş. Vücut su kaybettiği için de ateş-üşüme olabilir.

Siz nolur nolmaz çantanızı hazır edin, bol sıvı ve enerji veren yiyecek almaya devam edin.
Midede çok vakit geçiren, yağlı, çok proteinli ve lifli gıdalar almayın.
Doktorunuza da haber verin🙏🏻
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin fakat su an midem de bulaniyor o nedenle hicbi sey yiyecek halim yok 🥺
Devlette takipli oldugum icin doktorumla iletisime gecemiyorum fakat devam ederse acilden dogumhaneye gitmeyi dusunuyorum.
Carsamba gunu gittigimde nst iyi cikmisti ve muayenede hic acilmam yoktu o yuzden acaba usuttum mu diyorum

Doktora sordun mu hiç sertlik normal miymiş ben şimdi benimkini arayıp sinirlerimi bozmak istemiyorum
Ben sormuştum suyun fazla diye olabilir demişti. Son iki seferdir suyum da iyi fazla değil. Hâlâ sert dediğimde artık olabilir dedi. Zaten ilaç da kullanıyorsun başka yapacak bir şey yok bence. Ama yine de arayıp sormakta yarar var.

Ben sormuştum suyun fazla diye olabilir demişti. Son iki seferdir suyum da iyi fazla değil. Hâlâ sert dediğimde artık olabilir dedi. Zaten ilaç da kullanıyorsun başka yapacak bir şey yok bence. Ama yine de arayıp sormakta yarar var.
Ağrı sancı olmadığı için aramak istemedim sadece bebiş hareketleri yavaş biraz seninki düzeldi mi

Kızlar gündüz çok değil de gece özellikle bebegım karnımda taş gibi oluyor ve hep sağda hep. Sertleşıyor 10,15 dk sonra bırakıyor kendini ve tekme atıyor . Biraz gecınce yine taş gibi oluyor bu kasılma mı sancı mı anlamıyorum. Ama sertleşince sağda karnımın o tarafı aşırı gerıldıgı için çok ağrıyor
Benim bebiş de hep sağ tarafta. Dediğiniz gibi son zamanlarda özellikle geceleri sağ tarafta toplanıyor sağ taraf aşırı derecede geriliyor ağrıyor. Ben de yalancı kasılma dedikleri bu mu merak ediyorum.
Bir de vajinal kasılmalar oluyor bazen. Ama sanırım doğum kasılmaları vajinal olmuyormuş belden karna doğru yayılıyormuş. Vajinal kasılmalar da çok rahatsız edici.
Benim 40 haftanın dolmasına 3 haftadan az kaldı. Nstde kasılma çıkmadı açılmam da hiç yoktu birkaç gün öncesinde.

Ben de aynı durumdayım kız kardeşim 39+4 olduk iyileşti de 4kilo oldu ama niyeti yok gözüküyor
Bir 39+4 de benim hiç doğacak gibi değil bayadir tüm tuşlara da basıyorum 😆 artık saldım istediği zaman doğsun birde baya hareketli kocaman oldun o kadar hareket edecek yeri nerden buluyorsun 🙈

Ay bütün gün evde yatınc insan hep kendini dinliyor bu da hiç iyi değil. Çok sıkıldım ya🙈

Back
X