- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.101
Keşke tek ıshal olsa canım kahverengı lekeler gelıyoCnm iki gundur bende ishalim gecicek korkma dinlen leblebi patates faln yedim.ben bugun hic olmadi. Hatta sanirim kabiza döndu bigun gelmedj hic. Oyun oynuyor hormonlar
Hepsine maşallah cnm teşekkür ederim:)Masallah kuzuna canım benım oğlumda kactı hiç hatırlamıyorum
Oda geldi cnm senin hhaftandayken doktor dinlen yerlesiyo dedj. Ins oyledir gonlunu ferah tut. Insan aklindan cikartamiyo biliyorum ama gecicek insssKeşke tek ıshal olsa canım kahverengı lekeler gelıyo
Normalde göğüslerim küçük ama bi dolgunlaştı ama hassaslığı geçti:) göğüsler aynı kalsa iyi :)Belirtilerinden hicbir iz kalmayan var mi ? Benimbirtek goguslrrim aciyirdu oda bugundenitibaren kayboldu gibi ?
Cuma günü oturdum wc ye eşime bağırıyoum çıkmıyo diye ağlıyoru bi yandan şişkinlik de çok varCnm iki gundur bende ishalim gecicek korkma dinlen leblebi patates faln yedim.ben bugun hic olmadi. Hatta sanirim kabiza döndu bigun gelmedj hic. Oyun oynuyor hormonlar
İnş canım benım tup bebek o yüzden çok korkuyorum ne kadar sürdü sensin agrında olmuşmuyduOda geldi cnm senin hhaftandayken doktor dinlen yerlesiyo dedj. Ins oyledir gonlunu ferah tut. Insan aklindan cikartamiyo biliyorum ama gecicek insss
Aa çok erken değilmiAaa kızlar unuttum bu arada söylemeyi doktorum bugünkü kontrolümden sonra yüzde 70 erkek dedibakalım doğru çıkacak mı
İlk defa duydum bu haftalarda cinsiyet tahmini çok erken degılmıAaa kızlar unuttum bu arada söylemeyi doktorum bugünkü kontrolümden sonra yüzde 70 erkek dedibakalım doğru çıkacak mı
Ne kadar surdu hassasiyeti canimNormalde göğüslerim küçük ama bi dolgunlaştı ama hassaslığı geçti:) göğüsler aynı kalsa iyi :)
Ayy hangiso iyi bilemedim ki ishalde cok rahatsiz ediyo gur gur su gibi onu hissetikce midemde durmadi hic. Bugun rahatik cok sukur de dedigin gibi ye dönerbilirm. Atlaticaz ins cnmCuma günü oturdum wc ye eşime bağırıyoum çıkmıyo diye ağlıyoru bi yandan şişkinlik de çok var
1 kere oldu cnm o gunde yorulmustm belliydi bisey olacagi onun korksuyla hep yattim.biyere gitmedim evde işte yapmadm. Bol.bol.dua et ins bisey olmazİnş canım benım tup bebek o yüzden çok korkuyorum ne kadar sürdü sensin agrında olmuşmuydu
7. Haftaya kadar sürdü ama hiç aşırı hassasıyette olmadı ustune yatamayacak kadarNe kadar surdu hassasiyeti canim
Bugun doktora dedım ilaç tavsıye ettı ama almadım kayısı fln yerım diye düşündüm. Aminn aminnAyy hangiso iyi bilemedim ki ishalde cok rahatsiz ediyo gur gur su gibi onu hissetikce midemde durmadi hic. Bugun rahatik cok sukur de dedigin gibi ye dönerbilirm. Atlaticaz ins cnm
Aynen benimde oyleydi canim...8.haftaya giriyorum ve kayboldu :)7. Haftaya kadar sürdü ama hiç aşırı hassasıyette olmadı ustune yatamayacak kadar
Yas 31 yer istanbul 2.çocuk sat. 13 mayıs beklenen doğum tarihi 17 şubat 51 kilo . Beni de eklersen sevinirim cnmcanım ben ilk gebeliğimde solentepregna kullanmıştım . doktor önermişti çok memnun kalmıştım . Sende bi bak isretsen. Hatta hala var onuda bu yaz kullancam :) Skt si geçmemiş Allahtan
Saol canım inşallahRabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım
Gecmis olsun cnm bisey yoktur inss haber et bizeKızlar sancı gibi bi şeyler oluyor bende hastaneye gidiyoruz simdi Rabbim meleğimi korusun