2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İlk defa duydum bu haftalarda cinsiyet tahmini çok erken degılmı
Evet tatlım erken diğer arkadaşlarada yazdım sana da söylim.bu sadece kuzenimin tahmini doktorlar bebeğin duruş pozisyonuna göre yüzdelik bir tahminleri varmış tabiki kesin diyemezler çünkü çok erken.benim muayenemden sonra kuzenim böyle söyledi yüksek bir oranla bakalım çıkacakmı.ama tabi öncelik sağlık hayırlı evlatlar.

Kızlar ben bi program kullanıyorum happy mom diye orda bebeginizin artık hareketlerini hissetmeye başlıcaksınız diyor 3. Ayının başlarında hissedilebiliyor mu ki acaba
Ben kısımda 12haftalikti hissettim Dr.olmaz hissedemezsin dedi derken ultrasondaydik kıprıyor dedim bebekte tepme atıyor eller kollar oynayıp duruyordu maşallah hareketli bi bebekti zaten

oyle dusunme sakin zor geciyor bazi insanlarda yapacak bisey yok ama Uç aydan sonra rahatlarsin inşallah bende ayni durumdayım şuan

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Gününüz nasıl geçiyor? Bende göğüs hassasiyeti ve iştahsızlık dışında belirti yok. Mide bulanması, halsizlik filan hiç hissetmiyorum. İnşallah böyle gider. Sizde keyifler nasıl?

[QUOTE="

Big mac mi neyse ki evde sağlıklı ama tadı benzer hamburger yapmayı öğrendim, en kısa sürede yapıp yiyelim bari [/QUOTE]

sorma yerken heyecandan ellerim titredi valla ayh bana da verir misin tarifi?

Günaydın canım bende baş ağrısı ve göğüslerde ağrı var acayip derecede büyüyor ve sızı yapıyor

Benim psikolojim cok bozuk Hanıat karnim indi resmen catliyor basim..Eylul Ve Leyla yuregim dayanmiyor.Kizima bakiyorum nasil sempatik herkesin kucagina atlar guler..Allahim nasil aci bu annesine babasina ne diyebilinir ki yuregim yaniyo aglama krizlerine giriyorum..Bu dunyaya cocuk getirmeli mi diye dusunuyorum cani pislikler..gozumuz gibi sakladigimiz meleklerimiz canlarimiz Rabbim korusun..Acili ailelere de Rabbim sabir versin..Psikologa mi gitsem cildiracagim uzuntuden Yani bebegime bise olacak

Adi mikroplar seylerini kesip yedireceksn boylelerine sonrada boğazına ilmeği gecirip sallandiracaksin... Düşünme diyeceğim ama mümkün değil

Kızlar günaydın çatlak için hangi kremleri kullanacaksınız lierac ve sebamed kullanmıştım memnun kalmıştım sizin var mı başka formülleriniz öneriniz

ben de uyuyamadım gece doğru düzgün..değişik değişik rüyalar gördüm..insan sorguluyo ister istemez acaba iyi mi yapıyoruz çocuk doğurmakla diye..kızı erkeği de kalmadı ki..pislik yapacaklar her türlü yapıyo..çok da bozmayalım moralimizi..çocuklarımız etkilenecek..dün akşam eşim izlettirmedi bana haberleri..sosyal medyaya fln da baktırmadı..

günaydın canım. bende sürekli uyku hali var. gece hiç rahat uyuyamıyorum çok uyanıyorum. sabah bulantılarım var şu an sadece. göğüs hassasiyeti çookk fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…