- 4 Kasım 2017
- 248
- 170
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.121
gecmis olsun . Insallh onemli bisey degildirKızlar sancı gibi bi şeyler oluyor bende hastaneye gidiyoruz simdi Rabbim meleğimi korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmis olsun . Insallh onemli bisey degildirKızlar sancı gibi bi şeyler oluyor bende hastaneye gidiyoruz simdi Rabbim meleğimi korusun
7+5 te hiç bir belirtim kalmadığında korkuyla gittim doktora ama her şey normaldi ve kalp atışını duyduk canımKizlar merhaba bizde 8 haftdayiz ve benim belirtilerim kayboldu. Bi kurtaj yadadim kalbi durdugu icin korkuyodum cok fazla . Tabi herkezin farkli vucudu. Ama sanirim sizdede gecmis belirtiler yoksa ben mi yanlış anladim .hepsini okuyamdm malesef
Geçmiş olsun canım Allah ikinizi de korusun inşallah bir şey yokturKızlar sancı gibi bi şeyler oluyor bende hastaneye gidiyoruz simdi Rabbim meleğimi korusun
Şükür canım iyiymis eve Dönüyoruz7+5 te hiç bir belirtim kalmadığında korkuyla gittim doktora ama her şey normaldi ve kalp atışını duyduk canım
Geçmiş olsun canım Allah ikinizi de korusun inşallah bir şey yoktur
ay kızlar gunaydın size birşey sormak ıstıyorum küçük bir börek dükkanımız var ve hemen hemen hergün çok acayiptir ki canım kıymalı börek çekiyor hergünde bir porsiyon yersem kötü olmaz napcam veya yesem zararı olurmu ki ya sonrasında yağlı oldugu için miğdem bulanmaya baslıyor ama yerken bildiğiniz kendimden geçiyorum
Canım inşallah bişey yoktur haber ver mutlakaKızlar sancı gibi bi şeyler oluyor bende hastaneye gidiyoruz simdi Rabbim meleğimi korusun
Gunaydin cnm gecmis olsun geçer inşallahHerkese günaydınnn güne baş ağrısıyla başladım bakalım ne zaman geçecek
Canim cok gecmis olsun dikkat et yinede insallah hepimiz saglikla alırız kucagimiza bebislerimiziÇok korkmustum kızlar ama çok çok şükür ki bebeğim iyi yine de ilac veriym dedi bi iki ilaç yazdı birazdan alicaz bol bol yat dinlen dedi zaten baska bise de yapmıyordum
ilk hamileliğim okadar zordu ki mutfağa girmeye bile kalkamazdım sürekli yatış halinde serum bile evde takılıyordu Allah affetsin beni cahilmişim keşke düşse diye yalvarıyordum oyüzden seni çok iyi anlıyorum biraz daha sabret geçecek bu günler 15.haftadan sonra bol enerjili döneme gireceksin hele sonun daki mutluluk paha biçilemez bi sevgi Allah herkese tattırsın o duyguyu biraz sabır.Benim bu hallerim 9 ay sürecek mi korkuyorum cidden.Aşırı halsiz sürekli uyku hali asla ağzıma bir şey sürmüyorum, moral olarak berbat durumdayım mide ağrısı ve bulantı hepsi var. Mutfakta çok durmuyorum yoksa sürekli lavaboda çıkarırım, daha evliliğe alışmadan hamile kaldım bebeğime bile iyi gelmiyorum resmen
Evet canım zaten yüzde yüz değil.duruş pozisyonuna göre doktorların tahminiymiş.bakalım çıkacak mı merak ediyorum :)Haaaa :)))) akraba kontejyani
hiç 3 ay da hissetmemiştim birinde 20.haftada diğeri de 16 gibi ama bu hamilieliğimde ara da kasığım da seyirmeler oluyor ilginçKızlar ben bi program kullanıyorum happy mom diye orda bebeginizin artık hareketlerini hissetmeye başlıcaksınız diyor 3. Ayının başlarında hissedilebiliyor mu ki acaba
İnşallah :) yüzdelik oranını yüksek verdi.bakalım duruş pozisyonuna göre doğrumuymuş görücez.haklı çıkarsa tebriklerini iletirm :)Çok cabuk olmuş onu görebilen doktoru çok tebrik ederim valla
Bebeğin duruşu dedi ama bende anlamadım :) önce tabiki sağlıklı olsun.çok önemli değil benim için kızı erkeği.6yıldır tüp bebek tedavisi oldum ve mucizem kendiliğinden geldi çok şükür.tek duam sağlıkla kucağıma almak.bazen kendime kızıyorum ama Allah içimi biliyor.doktorum halamın kızı olduğu için kendi söyledi bana :)Erkekde nasılmış acaba bizde kıyaslarız
Hiç bilmiyorum canım kemik yapısını duymadım yani.bu haftalarda mı kemik yapısına bakılıyormuşKemik yapısından da tahmin ediliyormus
Evet erken canım ama dediğim gibi sadece tahmin oranında söyledi kuzenim Yani duruş pozisyonuna göre.yüzde yüz demedi bakalım doğru mu çıkacak bilmiyorum.yüce rabbim bilir.hayırlısı sağlıklı olsunlarda bu sadece bi heycan işte :)Aa çok erken değilmi