- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.061
10.haftada görünür herhalde canım benim görülmedi idrara sıkışık olsaydın dedi bende bilmiyordum dedim alttan baktı duydu artık ama 116 attı başkalarının yanında çok az sanki10. Haftada gidicem idrara sıkışık olmak gerekirmi dr birşey demedi ama bende göbek te var görünür mu acaba
Çok hafif bir bulantı oldu bugün sadece ya bebisle birbirimize alışıyoruz yada halime acıdı bi sure ara verdi bulantiya uyku halim azaldı gibi ama yinede saat en geç 10 gibi sizarim gibi geliyorBelirtilerinden hicbir iz kalmayan var mi ? Benimbirtek goguslrrim aciyirdu oda bugundenitibaren kayboldu gibi ?
yoo az değil 120 atıyordu bende 90 alt sinir yanlış hatırlamıyorsam10.haftada görünür herhalde canım benim görülmedi idrara sıkışık olsaydın dedi bende bilmiyordum dedim alttan baktı duydu artık ama 116 attı başkalarının yanında çok az sanki
İnşallah canım doktor da iyi dedi zaten de kafamıza takılıyor işteY
yoo az değil 120 atıyordu bende 90 alt sinir yanlış hatırlamıyorsam
Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımBenim yüzük testi erkek çıkıyo@Sulemrahkuzeyy
Normal mi yani bunun gecmesiÇok hafif bir bulantı oldu bugün sadece ya bebisle birbirimize alışıyoruz yada halime acıdı bi sure ara verdi bulantiya uyku halim azaldı gibi ama yinede saat en geç 10 gibi sizarim gibi geliyor
Aa evet bunu duymustum arabada mise bulantilarina fakan iyi diye unutmustum bir bakayim bendekizlar rossmanndan aldim bir nebzede olsa sanki rahatlatti denenebilir :))
eninde sonunda hafifleyip geçecekti değil mi yarin tekrar gelmeyeceginin garantisi yok ama alışıyor olabilirizNormal mi yani bunun gecmesi
Alismak degil baya baya kaybolmus gibi..evet 3.ayda kaybolurmus zatende sonuna dogru.. benim de 3.aya girerken gecti galiba :)))eninde sonunda hafifleyip geçecekti değil mi yarin tekrar gelmeyeceginin garantisi yok ama alışıyor olabiliriz
dur daha 7 ay var önümüzde mide ekşimesi bel ağrısı bacak ağrısı olcak daha surda 2 günün tadını çıkart :) aklımıza kötüyü getirmeyelim bulantim olmadığı zaman uyuyor o yüzden sakin diye düşünüp kendimi rahatlatiyorumAlismak degil baya baya kaybolmus gibi..evet 3.ayda kaybolurmus zatende sonuna dogru.. benim de 3.aya girerken gecti galiba :)))
kişiden kişiye değişiyor iste canım 9. Haftada arttığı söylenir yarin tam 9 haftalık oluyor çok sakin 2 gün geçiriyorum ama yarin obur gün ne olacağı belli olmaz sana da bana da ce eee diye gelebilir bulantılarben daha başlamasını bekliyordum mide bulantımın ama sizler 3. aya girerken bitti diyorsunuz. galiba bende olmayacak böyle bir şey. çok garip bir hamilelik hakikaten.
12 sinde canimdur daha 7 ay var önümüzde mide ekşimesi bel ağrısı bacak ağrısı olcak daha surda 2 günün tadını çıkart :) aklımıza kötüyü getirmeyelim bulantim olmadığı zaman uyuyor o yüzden sakin diye düşünüp kendimi rahatlatiyorumbi dahaki kontrolün ne zaman
Aaaa ne cabukAaa kızlar unuttum bu arada söylemeyi doktorum bugünkü kontrolümden sonra yüzde 70 erkek dedibakalım doğru çıkacak mı
inşallah gelmez de bana dediler ki hamile kalınca çok zorlanacaksın. kusmaktan eriyeceksin. kilo alacaksın. uykudan kafan kalkmayacak. aaa dedim napalım evlat için değer. bu şeye benzedi. anneme demişler ki acıdan duvara tırmanacaksın doğururkenkişiden kişiye değişiyor iste canım 9. Haftada arttığı söylenir yarin tam 9 haftalık oluyor çok sakin 2 gün geçiriyorum ama yarin obur gün ne olacağı belli olmaz sana da bana da ce eee diye gelebilir bulantılar
Aynen kese muhabbetine duruş pozisyonuna göre bide doktor halamın kızı dieAaaa ne cabuk
benimde 11 i az kalmis bak hic birseycik olmaz bi daha kalp atışlarını duyarız inş içini ferah tut12 sinde canim