2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Belirtilerinden hicbir iz kalmayan var mi ? Benimbirtek goguslrrim aciyirdu oda bugundenitibaren kayboldu gibi ?
Çok hafif bir bulantı oldu bugün sadece ya bebisle birbirimize alışıyoruz yada halime acıdı bi sure ara verdi bulantiya uyku halim azaldı gibi ama yinede saat en geç 10 gibi sizarim gibi geliyor

bugün kalp atışını duydum allah hepimize nasip etsin,6+4 yetim,kalp sesi derinden derinden geliyordu,doktor daha cok küçük olduğu için böyle duyuluyor dedi,2 hafta sonra daha net duyarız dedi :) mide bulantilari içinde ilaç önermicegini söyledi,böyle çekcem artık bende geçene kadar

Alismak degil baya baya kaybolmus gibi..evet 3.ayda kaybolurmus zatende sonuna dogru.. benim de 3.aya girerken gecti galiba :)))
dur daha 7 ay var önümüzde mide ekşimesi bel ağrısı bacak ağrısı olcak daha surda 2 günün tadını çıkart :) aklımıza kötüyü getirmeyelim bulantim olmadığı zaman uyuyor o yüzden sakin diye düşünüp kendimi rahatlatiyorum bi dahaki kontrolün ne zaman

ben daha başlamasını bekliyordum mide bulantımın ama sizler 3. aya girerken bitti diyorsunuz. galiba bende olmayacak böyle bir şey. çok garip bir hamilelik hakikaten.
kişiden kişiye değişiyor iste canım 9. Haftada arttığı söylenir yarin tam 9 haftalık oluyor çok sakin 2 gün geçiriyorum ama yarin obur gün ne olacağı belli olmaz sana da bana da ce eee diye gelebilir bulantılar

12 sinde canim

inşallah gelmez de bana dediler ki hamile kalınca çok zorlanacaksın. kusmaktan eriyeceksin. kilo alacaksın. uykudan kafan kalkmayacak. aaa dedim napalım evlat için değer. bu şeye benzedi. anneme demişler ki acıdan duvara tırmanacaksın doğururken annem diyor ki seni doğurdum hala acıdan duvara tırmanmayı bekliyordum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…