2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
7+5 te hiç bir belirtim kalmadığında korkuyla gittim doktora ama her şey normaldi ve kalp atışını duyduk canım
Kızlar sancı gibi bi şeyler oluyor bende hastaneye gidiyoruz simdi Rabbim meleğimi korusun
Geçmiş olsun canım Allah ikinizi de korusun inşallah bir şey yoktur

Ye gitsin canım

Benim bu hallerim 9 ay sürecek mi korkuyorum cidden.Aşırı halsiz sürekli uyku hali asla ağzıma bir şey sürmüyorum, moral olarak berbat durumdayım mide ağrısı ve bulantı hepsi var. Mutfakta çok durmuyorum yoksa sürekli lavaboda çıkarırım, daha evliliğe alışmadan hamile kaldım bebeğime bile iyi gelmiyorum resmen

Yüzüğe göre erkek ki ailede inanılmaz fal bakan biri var ona hamile olduğumu söylemedim hemen hamilesin erkek görünüyor dedi. Hep kıza alıştırdım kendimi şimdi erkek giysilerini sevmeye çalışıyorum elveda pembe diyeceğim ama çocuklarda renk ve cinsiyetçilik hoşuma gitmiyor

ilk hamileliğim okadar zordu ki mutfağa girmeye bile kalkamazdım sürekli yatış halinde serum bile evde takılıyordu Allah affetsin beni cahilmişim keşke düşse diye yalvarıyordum oyüzden seni çok iyi anlıyorum biraz daha sabret geçecek bu günler 15.haftadan sonra bol enerjili döneme gireceksin hele sonun daki mutluluk paha biçilemez bi sevgi Allah herkese tattırsın o duyguyu biraz sabır.

Kızlar ben bi program kullanıyorum happy mom diye orda bebeginizin artık hareketlerini hissetmeye başlıcaksınız diyor 3. Ayının başlarında hissedilebiliyor mu ki acaba
hiç 3 ay da hissetmemiştim birinde 20.haftada diğeri de 16 gibi ama bu hamilieliğimde ara da kasığım da seyirmeler oluyor ilginç

Erkekde nasılmış acaba bizde kıyaslarız
Bebeğin duruşu dedi ama bende anlamadım :) önce tabiki sağlıklı olsun.çok önemli değil benim için kızı erkeği.6yıldır tüp bebek tedavisi oldum ve mucizem kendiliğinden geldi çok şükür.tek duam sağlıkla kucağıma almak.bazen kendime kızıyorum ama Allah içimi biliyor.doktorum halamın kızı olduğu için kendi söyledi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…