2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
inşallah gelmez de bana dediler ki hamile kalınca çok zorlanacaksın. kusmaktan eriyeceksin. kilo alacaksın. uykudan kafan kalkmayacak. aaa dedim napalım evlat için değer. bu şeye benzedi. anneme demişler ki acıdan duvara tırmanacaksın doğururken :KK70: annem diyor ki seni doğurdum hala acıdan duvara tırmanmayı bekliyordum dedi :KK70:
herkes başka birşey diyo göbeğim çatladı midemin bulandigina inandırana kadar etrafımda kimsenin 1 kerecik midesi bulanmamış sen abartıyorsun psikolojik bunlar diyenlere ucan tekme atasim geliyor :KK11:

herkes başka birşey diyo göbeğim çatladı midemin bulandigina inandırana kadar etrafımda kimsenin 1 kerecik midesi bulanmamış sen abartıyorsun psikolojik bunlar diyenlere ucan tekme atasim geliyor :KK11:
allah allah :KK70: halbuki çok klasiktir mide bulantısı. demek bulansa da sıkıntı bulanmasa da en güzeli keyfimize bakmak:)

allah allah :KK70: halbuki çok klasiktir mide bulantısı. demek bulansa da sıkıntı bulanmasa da en güzeli keyfimize bakmak:)
ben öğürüyorum zor ayakta duruyorum uzaylı gibi bakıyorlar :bicak:bugün amirimin odasına girdim içerisi leş gibi ilaç kokuyor hamile olduğumu da bilmiyor konusuyoruz ama odanın ortasına kusmamak için zor tuttum kendimi :KK53:bugün bi daha da bulantı olmadi boşver çok da takmiyalim bebislerimiz sıkılmasın

Kahverengı lekeler geliyor cnm
tamam sıkıntı yok bol bol yat ve bol bol su iç. kırmızıya dönmediği sürece rahat ol. bebeğin sana tutunsun iyice. inşallah tüm sorunların geçer. bu arada ağrı normal kasıktaysa. benimde oldu bol bol. ama beline vuran bir ağrıysa ve kırmızı kan varsa doktora git.

X