- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.081
Çok cabuk olmuş onu görebilen doktoru çok tebrik ederim vallaAaa kızlar unuttum bu arada söylemeyi doktorum bugünkü kontrolümden sonra yüzde 70 erkek dedibakalım doğru çıkacak mı
InsaAllah canimbenimde 11 i az kalmis bak hic birseycik olmaz bi daha kalp atışlarını duyarız inş içini ferah tut
Aynen kese muhabbetine duruş pozisyonuna göre bide doktor halamın kızı die
herkes başka birşey diyo göbeğim çatladı midemin bulandigina inandırana kadar etrafımda kimsenin 1 kerecik midesi bulanmamış sen abartıyorsun psikolojik bunlar diyenlere ucan tekme atasim geliyorinşallah gelmez de bana dediler ki hamile kalınca çok zorlanacaksın. kusmaktan eriyeceksin. kilo alacaksın. uykudan kafan kalkmayacak. aaa dedim napalım evlat için değer. bu şeye benzedi. anneme demişler ki acıdan duvara tırmanacaksın doğururkenannem diyor ki seni doğurdum hala acıdan duvara tırmanmayı bekliyordum dedi
Erkekde nasılmış acaba bizde kıyaslarızAynen kese muhabbetine duruş pozisyonuna göre bide doktor halamın kızı die
allah allahherkes başka birşey diyo göbeğim çatladı midemin bulandigina inandırana kadar etrafımda kimsenin 1 kerecik midesi bulanmamış sen abartıyorsun psikolojik bunlar diyenlere ucan tekme atasim geliyor
Leylaninda cesedini bulmuslar.. boyle bir dunyaya cocuk getirmek nekdr zor
Çok sevindim olmasın bir daha inşallah.Evet canım kahverengı leke geldı ama durdu çok şükür
ben öğürüyorum zor ayakta duruyorum uzaylı gibi bakıyorlarallah allahhalbuki çok klasiktir mide bulantısı. demek bulansa da sıkıntı bulanmasa da en güzeli keyfimize bakmak:)
Yıne başladı ya agrımda var çok korkuyorumÇok sevindim olmasın bir daha inşallah.
geçmiş olsun senin neyin var? kanama mı?Yıne başladı ya agrımda var çok korkuyorum
Kahverengı lekeler geliyor cnmgeçmiş olsun senin neyin var? kanama mı?
tamam sıkıntı yok bol bol yat ve bol bol su iç. kırmızıya dönmediği sürece rahat ol. bebeğin sana tutunsun iyice. inşallah tüm sorunların geçer. bu arada ağrı normal kasıktaysa. benimde oldu bol bol. ama beline vuran bir ağrıysa ve kırmızı kan varsa doktora git.Kahverengı lekeler geliyor cnm
Yerleşme kanamasıdır canım yoğunlaşıp kırmızıya dönerse kesilmezse doktoruna danışKahverengı lekeler geliyor cnm
sakin ol. stres iyi gelmeyecek ikinize de. tutunmasına yardımcı ol. ishal de normal bende olmuştum onda bir şey yok. kan rengin kahverengi yine sorun yok. sadece rahatla ve yataktan gerekmedikçe kalkma lütfen.Belim kasık karın bide İshal oldum çok korkuyorum
Kemik yapısından da tahmin ediliyormusAynen kese muhabbetine duruş pozisyonuna göre bide doktor halamın kızı die
Yıne başladı ya agrımda var çok korkuyorum
İlk defa duydum nasıl anlıyorlar acaba ilginçKemik yapısından da tahmin ediliyormus
Cnm iki gundur bende ishalim gecicek korkma dinlen leblebi patates faln yedim.ben bugun hic olmadi. Hatta sanirim kabiza döndu bigun gelmedj hic. Oyun oynuyor hormonlarBelim kasık karın bide İshal oldum çok korkuyorum