- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #50.301
Merhaba kızlar. Bebeğinde göz dalması olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyoruz ne yazık ki o kısmıyla ilgilenmiyorumda. O detaylar şu aşamada yarana tuz basıyor sadece.Ya Allahım cok zor ya gıdemiyon yanına hastayken görüşemiyon Allah sabır versin canım. Nerden kaptı ki coronayı?
Herkesin bir hikayesi var evet. Çok acı gerçekten. Bazen hayatın içinde kaybolup ölümü unutabiliyoruz. Ben terapi alıyordum zaten asya doğduktan sonra kaygı problemim oluşmuştu. Şimdi terapi bu yöne evrildi. Aşılır elbet ama özlemek ve bir daha dünya gözüyle kavuşamayacak olmak acı. Sanki üzerimde yağmurdan koruyan şemsiyem güneşten koruyan şapkam dağım gitti çıplak kalmış gibiyim. Ne amcam ne dedem ne abim ya da erkek kardeşim var. Bugüne kadar hiç eksiklik hissetmezdim babam vardı. Şuan o kadar güçsüzüm ki bir erkeğin gücüne ihtiyaç duyduğuma ben bile inanamıyorum. Teşekkür ederim desteğin için.yaşadıklarınızı, hislerinizi uzun uzun yazın, ben böyle başa çıkmaya çalışıyorum, babamla çok yakındık, beraber 2 günlüğüne geze geze bursaya gidecektik, çantasını hazırlamış kapının önüne koymuştu, sabahtan gidip onu alacaktım, son detaylar için eve gittiğimde bana "otur kızım sohbet edelim" dedi, ben de "baba seninle 5 saat gidiş 5 saat dönüş seyahat edeceğiz, bol bol konuşacağız zaten, yarın görüşürüz" deyip alelacele evden ayrılmıştım, sonraki görüşümde kalp krizinden dolayı 112 evdeydi ve bir daha hiç uyanmadı. sırf bu nedenle kendimi affedemiyorum ve pandemi sonrası uzun terapi seansları beni bekliyor, şunları yazarken bile ağladım mesela, çok zor, herkes başa çıkma yolu buluyor bir şekilde, ben yazmak dışında bulamadım, başa ne kadar çıktığım tartışılır. Çocuğum olsaydı bu kadar çökmezdim belki de. Allahtan dünya tatlısı çocuklarımız var, nasılsa biz de bir gün gideceğiz ve kavuşacağız babamıza
Canım seninde başın saolsun, ahh ne zor böyle ani ölümleryaşadıklarınızı, hislerinizi uzun uzun yazın, ben böyle başa çıkmaya çalışıyorum, babamla çok yakındık, beraber 2 günlüğüne geze geze bursaya gidecektik, çantasını hazırlamış kapının önüne koymuştu, sabahtan gidip onu alacaktım, son detaylar için eve gittiğimde bana "otur kızım sohbet edelim" dedi, ben de "baba seninle 5 saat gidiş 5 saat dönüş seyahat edeceğiz, bol bol konuşacağız zaten, yarın görüşürüz" deyip alelacele evden ayrılmıştım, sonraki görüşümde kalp krizinden dolayı 112 evdeydi ve bir daha hiç uyanmadı. sırf bu nedenle kendimi affedemiyorum ve pandemi sonrası uzun terapi seansları beni bekliyor, şunları yazarken bile ağladım mesela, çok zor, herkes başa çıkma yolu buluyor bir şekilde, ben yazmak dışında bulamadım, başa ne kadar çıktığım tartışılır. Çocuğum olsaydı bu kadar çökmezdim belki de. Allahtan dünya tatlısı çocuklarımız var, nasılsa biz de bir gün gideceğiz ve kavuşacağız babamıza
Aynen dogru canım Allah dayanma gücü versin inşallahBilemiyoruz ne yazık ki o kısmıyla ilgilenmiyorumda. O detaylar şu aşamada yarana tuz basıyor sadece.
Aynen ya. Bizde de durum böyle. Eskiden hemen dalıyor en azından derdim, şimdi uyutmak mesele. Gündüz uykusu kolay, ama akşam iki saat geçiyor gece oluyor, uyumuyor da uyumuyor.Kızlar bebekleriniz sabah kacta kalkıyor uyandıktan kac saat sonra ogle uykusuna yatıyor ve ogle uykusunu kac saat uyuyor ayrıca ogle uykusundan uyandıktan kaç saat sonra gece uyuyor. Benımkı sabah 9 da uyanıyor oglen 1 de uyuyor uykusu gelmıs oluyor rahat uyuyor. Oglen 3 de uyanıyor gece uyumak istemıyor normalde oglen uyandıktan 6 saat sonra uyurdu gece sımdı 7 saat sonra bile uyumuyor
canım bence gayet iyi değil mi uykusu?Kızlar bebekleriniz sabah kacta kalkıyor uyandıktan kac saat sonra ogle uykusuna yatıyor ve ogle uykusunu kac saat uyuyor ayrıca ogle uykusundan uyandıktan kaç saat sonra gece uyuyor. Benımkı sabah 9 da uyanıyor oglen 1 de uyuyor uykusu gelmıs oluyor rahat uyuyor. Oglen 3 de uyanıyor gece uyumak istemıyor normalde oglen uyandıktan 6 saat sonra uyurdu gece sımdı 7 saat sonra bile uyumuyor
Nasıl uyutuyon memede mı uyuyorAynen ya. Bizde de durum böyle. Eskiden hemen dalıyor en azından derdim, şimdi uyutmak mesele. Gündüz uykusu kolay, ama akşam iki saat geçiyor gece oluyor, uyumuyor da uyumuyor.
Gece aç olursa uyanır emer beni yoksa sabaha kadar uyur. Ama genelde 1 kere kalkar. Ama saglam bir yemek yerse akşam pilav makarna gıbı sabaha kadar uyuyor.canım bence gayet iyi değil mi uykusu?
sabah 7de ayaktayız öğlen bir saat kadar uyuyor. Gece 8.30-9 arası yatıyor. Ama tabi bazen çok uyanıyor bazen hiç.
senin bücür gece uyanıyor mu sabah 9da kalkıyor? Yani beslenme vs var mı?
Memede başlıyoruz. Sonra süt istiyo, biberonla süt içiyor, sonra yine meme. Sonra öbürü, sonra öbürü, sonra babanın kucağı ... Gerçekten deli çıkcazNasıl uyutuyon memede mı uyuyor
İki senedir geceler bizi mahvetti. Bir kere kalkması benim için hayalGece aç olursa uyanır emer beni yoksa sabaha kadar uyur. Ama genelde 1 kere kalkar. Ama saglam bir yemek yerse akşam pilav makarna gıbı sabaha kadar uyuyor.
Bir kere kalkarsa inanamam bu defa sıyırıp ben onu uyandırırım, kendimi tokatlarım, evde beş tur atarım. Alışkanlıktan mütevellit bi süre gece de bin kere kendi kendime uyanırım yine de.İki senedir geceler bizi mahvetti. Bir kere kalkması benim için hayal
Acaba gerçekten bebekten bebeğe değişiyor mu? Yoksa bizler en başta birşeyleri yanlış mı yaptık?Bir kere kalkarsa inanamam bu defa sıyırıp ben onu uyandırırım, kendimi tokatlarım, evde beş tur atarım. Alışkanlıktan mütevellit bi süre gece de bin kere kendi kendime uyanırım yine de.
Bunu ben de sık sık düşünüyorumAcaba gerçekten bebekten bebeğe değişiyor mu? Yoksa bizler en başta birşeyleri yanlış mı yaptık?
Birden fazla çocuğu olan tanıdıklarım var, aynı ebeveyn, hemen hemen aynı tutum ama bambaşka çocuklar, benzemeyen kardeşler. Doğduklarında beraberlerinde getirdikleri özellikler o kadar güçlü ki...Bunu ben de sık sık düşünüyorum
Gerçekten ne oluyor.uyumayan çocuk sendromu artık genel sorun gibi. kayınvalidemin üst katında 2 yaşında çocuk var, söylediğine göre her gece 2 ye 3e kadar ayaktaymış. Bizim doktor "ne oluyor zamane çocuklarına yahu, hiçbiri uyumuyor" dedi. annemin sokağında bir çocuk geceleri annemin tabiriyle ortalığı yıkıyormuş ağlamaktan. Bizim karşı komşusunun bizden 7 ay küçük torunu var, genelde onlar bakıyor, kızı da bizim sitede. gecenin 12 sinde 1 inde çocuğu götürüyorlar, çocuğun seslerini duymasak uyuyor diyeceğiz. Çok varmış bizim gibi gece kuşları.
sizi bilemem ama ben artık çocuğumun çoğu gece 3 de yattığını doktora söylemeye utanır hale geldim, geç yatıyor falan diyoruz. annemler biliyor bi tek. fazlasında gözüm yok, şöyle 22.30-23.00 gibi yatsın 7-8 saat deliksiz uyusun yeter, hayalim bu.
Kesinlikle! Doğduğundan beri kafasında şapka bile tutmaz. O minicik haliyle kafasını sürte sürte kurtulurdu hemen. Bir sünnet oldu o kadar uzun sürdüki ufacık bebeği zaptemedi adamlar. Ve bir saniye susmadı durmadan ağladı. Hala öyle.. artık mahallenin berberleri traş etmek istemiyor. Babası her defasında kan ter içinde dönüyordu resmen. Nasıl bi inat nasıl bi mücadeleci ruhDoğduğundan beri memeye düşkünlük zaten anlatmama gerek yokBirden fazla çocuğu olan tanıdıklarım var, aynı ebeveyn, hemen hemen aynı tutum ama bambaşka çocuklar, benzemeyen kardeşler. Doğduklarında beraberlerinde getirdikleri özellikler o kadar güçlü ki...