- 15 Aralık 2023
- 405
- 522
- 23
- 30
Evet acildeyim suan. Muayene oldum acilmam yok nst deyimSende gidecek misin acile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet acildeyim suan. Muayene oldum acilmam yok nst deyimSende gidecek misin acile
Masallah ne kadar guzelİnşallahsancılarım baya iyi açılmam da iyiymiş
sancilar 100 ü geçti ama pek hissetmiyorum
![]()
Ayy bu gün hareket geldi gruba hadi bakalımmİnşallahsancılarım baya iyi açılmam da iyiymiş
![]()
Dayanilmayacak bi sanci mi nasil anliyosunuz benim bazen kasigimla belime agri giriyo ama cok hafif ve kisa suruyoKızlar benimde sancılar 9 dk da bir gelmeye başladı akşam 6 dan beri sancım var ama doğurana kadar gitmeyeceğime söz verdim kendime![]()
Ben doğum yaptığınızı düşündüm. Tabii panik olmamak elinde değil ki insanın. Şimdi nasılsınız. Sağ salim, kolaylıkla kavuşun yavrunuzacok sagolun sordugunuz icin, dogurmadim kasilmalarin 3-5-8-11-7 gibi gidip geliyor yine, bekliyorum evdeyim dus aldim uzanmaya calisiyorum biseyler yedim. ebe bunlari onerdi
vucudunuz gerekeni yapiyor merak etmeyin dedi ama insan gercekten panik oluyomus![]()
Ben de bunu merak ediyorum nasıl anlaşılıyorDayanilmayacak bi sanci mi nasil anliyosunuz benim bazen kasigimla belime agri giriyo ama cok hafif ve kisa suruyo
Evet benimde ayni dediginiz gibi regli sancim kadar sancim yok. Ben regli oldugumda cok fazla sanci cekiyordumBen de bunu merak ediyorum nasıl anlaşılıyorbenim de kasıklarım ve belim ağrıyor bir de mide bulantısı var ama çok çok daha şiddetli regl ağrılarım olmuştu o yüzden emin olamıyorum
![]()
Karnım komple toplanıyor taş gibi oluyor nefes alamıyor gibi oluyorum kasıktan bacağa doğru da sancı ilerliyor 1 buçuk dk sonra geçiyoDayanilmayacak bi sanci mi nasil anliyosunuz benim bazen kasigimla belime agri giriyo ama cok hafif ve kisa suruyo
Lütfen üzülmeyinEvet arkadaslar korktugum basıma geldi. Suyum tukenmis suni sancıyla dogum baslatalım diyorlar ama ben cok korkuyorum. Sezaryen yapmak daha mantıklı diyorum. Cok ama cok üzgünüm. Hayallerim suya düştü. Çok mutsuzum. Suni ile baslayan dogumlar zaten sezaryen oluyor. Sancısı suyu gelip hastaneye gidip suni ile devam eden dogumlardan bahsetmiyorum. Asıl amac o zaten bu suninin ama kendi baslamazsa kadına iskence ediyor sadece. Cok üzgünüm aglıyorum kac saattir cok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum. Sezaryen dünyanın sonu degil biliyorum. Sadece hazır degildim. Allah can saglıgı versin. Hepimizin bebeklerini korusun. Önemli olan o
Bunu deneyeceğim mutlakaBenimde uclari o sekilde kabuklaniyordu bugun biraz sut akinca onlarda temizlendi sizde masaj yapip sicak su tutarsaniz muhtemelen sutunuz gelecektir. Ben sadece belki dogumu baslatmaya faydasi olur diye yaptim ama yine bir sey olmadi
güzel haberlerinizi bekliyoruz, inşallah sağlıkla alırsınız kucağınızacok sagolun sordugunuz icin, dogurmadim kasilmalarin 3-5-8-11-7 gibi gidip geliyor yine, bekliyorum evdeyim dus aldim uzanmaya calisiyorum biseyler yedim. ebe bunlari onerdi
vucudunuz gerekeni yapiyor merak etmeyin dedi ama insan gercekten panik oluyomus![]()
Zor bir süreç geçirmişsinizBende ilk bebeğimde normal doğum bekledim kızdı benimde dediler erken gelir ama 40+5 e kadar bekledik tık yoktu ne açılma ne de benek aşağı inmemişti o yüzden doktor artık beklemeyelim ultrasonda bir sıkıntı görmedim ama bilmediğimiz birşey vardır dedi 40+5 de sezeryana aldı kızım kaka yapmış dedi bak iyiki beklemedim kaka yapmış ama yine de 4-5 gün kızım beslenme sorunu yaşadığı için küvez de kaldı yani gerçekten çok da zorlamamak lazım ben 4-5 gün boyunca çok kötü oldum bebeğim yoktu ve ağır lohusa depresyonuna girdim
Ay hadiii merakla bekliyoruz doğumunuzuİnşallahsancılarım baya iyi açılmam da iyiymiş
![]()
Yaşayınca anlaşılmaması imkansız kasılıp gevşiyor belli aralıklarla kesin anlarsınızzBugün bu başlığın en yoğun günü çok heyecanlı
Bunu deneyeceğim mutlaka
güzel haberlerinizi bekliyoruz, inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Zor bir süreç geçirmişsinizbunu duyunca sezaryen tarihi belirleyeceksek 40+ haftayı zorlamayayım mı diye düşünmeye başladım..
Ay hadiii merakla bekliyoruz doğumunuzusiz yolu açın sizi takip edecekler var grupta
✌
Bu sancı nası bişi ya yaşayınca anlaşılıyor mu??
Son durum neeİnşallahsancılarım baya iyi açılmam da iyiymiş
![]()
Sancı var mı nst deEvet acildeyim suan. Muayene oldum acilmam yok nst deyim
Agrisi regli sancisi kadar yogun oluyor mu yoksa sadece kasilma mi hissediyosunuzYaşayınca anlaşılmaması imkansız kasılıp gevşiyor belli aralıklarla kesin anlarsınızz
4200 dedi ama acile gittim 3980 dedine kadardi kilosu boyu? burda 4,5 kiloya dek yapiliyor dedigim gibi eger o kadar degilse ne zarari varmis ki sonucta sanciyla gelse de normal gelicek siyirmayla gelse de normal gelicek![]()
Regl sancısı gibi hatta biraz daha fazlası olduğunda açılma başlıyor zaten benim 2 cm açıldı 35. HaftadaAgrisi regli sancisi kadar yogun oluyor mu yoksa sadece kasilma mi hissediyosunuz
Benim regli sancilarim o kadar cok siddetli oluyordu ki su an daha hic oyle bi sanci yasamadim sadece arada hafif bel ve kasik agrim oluyorRegl sancısı gibi hatta biraz daha fazlası olduğunda açılma başlıyor zaten benim 2 cm açıldı 35. Haftada
Çok teşekkür ederim herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah razı olsun, dua edin bana lütfen çok korkuyorumLutfen kendinizi bu kadar uzmeyin onemli olan bebeginizi saglikla kucaginiza almaniz vajinal ya da sezaryen dogum ne farkeder ki. Zaten iki secenegimiz var hepimizin basindan biri gececek
Çok teşekkür ederim seninle aylar aylar önce normal doğum hakkında konuştuk çok istediğimi hazırlandıgımı anlatmıştım sana keşke böyle bitmeseydi sonu çok üzgünüm ama hayırlısı buymuş belki de normal doğursam bişi olacaktı diye teselli oluyorum. İsmimi değiştirdim burada o nedenle beni tanımıyo gibisinizGaliba normal sürecinde giden doğal doğum istiyordun ama herşey alt üst oldu
Evet eminim en çok sezaryen isteyen kişinin bile hayalinin bir köşesinde vardr herşey güzel seyrinde ilerlesin kolay geçsin ama maalesef bizim elimizde olmayan bir durum doğum olayı bebek olayı hatta hamilelik bile böyle ne zaman hamile kalacağımıxa bile biz karar veremiyorken doğumumuza karar veremememiz çok normal doğum anlık bir durum asıl mesele bebeğe annelik edebilmek ona bakabilmek büyütebilmek gerçekten doğumunu ilk günden itibaren hatırlamıyorsun biriyle konuşursan ancak anlatıyorsun bebeğin sana herşeyi unutturuyor şimdi sakin ol suni ile gayet iyindoğuranda oluyor gerçekten normal doğumu deneyimlemek istiyorsun suni ile deneyebilirsin devamı iyi olmazsa sezaryene zaten geçeceksin şart dğil diyorsan direk sezaryen olabilirsin şuan çok biyük gibi görünsede doğum bitince aslında önemi yokmuş diyeceksin üzülme lütfen