Allah analı babalı büyütsün, sana bol sabırlar versin, bir tanesi bizim eşimle beraber canımızı çıkartıyor, ikinci bebeği hayal bile edemiyorum, ama Allah verir sabrını, bir kuzucuğun daha var, inşallah bu evladın ilki gibi olmaz, geceleri deliksiz uyur. Benim en büyük pişmanlıklarımdan biri baştan beşik almak yerine park atak almamaktı (beşikte tek başına uyumaya alıştırmıştık ama 5. ay bitiminde beşiğe sığmadı, sonra ipler koptu), bir başka pişmanlığım da sabaha kadar emmesindense hamak alıp uyku-meme ilişkisini kesebilirdim. Bir çocuğum daha olursa bunlara dikkat ederim (ikinci çocuk hayal gerçi, sen şu anda bu hayalin gerçeğini yaşıyorsun, biz istesek de olmaz artık bu saatten sonra). Bir de her ağladığında aç dendi bana, aç değilmiş çocuğun burnu tıkalıymış vs burnunu kontrol ederdim hemen. İlk 20 gün çiş hızına bakardım. O kadar çok hatalar yaptık o kadar çok gereksiz yere acil servislere gittik ki. Yani şunu demek istiyorum, şu anda inanılmaz tecrübelisin, en zoruyla tecrübe ettin, ikinci çocuğunda hem daha bilgili hem daha becerikli hem de daha sabırlı olacaksın. Ben ilk 2 ayında üstünü değiştirirken bile geriliyordum bir yerine yanlış baskı yapacağım diye, şu anda ayakta koşarken çıtçıtlarını kapatıyorum. Kolaylıklar dilerim.