Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    129
Lütfen sakın olun, en önemlisi sizin ve bebeğinizin sağlığı. Gerisi illa ki vajinal veya sezeryanla olacaktır.. Tabii gönlünden geçeni ister insan ama olağanüstü durumlarla karşılaşabiliyoruz. Yeter ki sonu güzel olsun.
Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Allah yardımcınız olsun. Su gibi güzel geçsin ameliyatınız. Not: bende perşembe günü sezeryan doğum yapacağım. İlk yavrum vajinal bu kuzum ameliyat olacak. Yeter ki sağlık olsun, kolaylıkla olsun 🤲🤲 dualarım seninle arkadaşım.
Benim de dualarım seninle perşembe sen de miniğini sağlıkla kucağına al inş. Dediğiniz gibi, Allah korusun bi olumsuzluktansa benim şimdi afallamam şaşırmam geçici önemli değil başka bi şey sağlıktan başka. Çok teşekkür ederim okuyan, cevap veren herkese Allah razı olsun arkadaşlar

Bence anlamamak da güzel yaa. Doğumun aktif fazına daha fazla enerji saklamış olursunuz💪🏻

Ya bu açılma muayenesini ne sıklıkla yapıyorlae acaba ben de bunu merak ettim ssusam ssusam
Ne sıklıkla yaptıklarını takip etmedim ama her nst den sonra yapıyorlar bir doktor yapıyor ardından ebe yapıyor. Doktorun yaptığı hep daha zor geliyor ebe o kadar zorlamıyor gibi 😅 genel olarak yarım saatte 1 saatte bir yapıldı gibi geldi

Nst yi çıkardılar biraz yürüyüş yaptım hala bir gelişme yok 🫠 kasiklarimdan sizlama var sanırım sanci bu oluyor ama çok hissetmiyorum 🙈 sancılara odaklanmak için lambayı kapatıp sakın müzik açtım umarım işe yarar 🤭 suni sancıyı çıkardılar
Kolaylıkla annesine çok çektirmeden gelir inşallah bebiş 🙏🏻🙏🏻🫶🏻🫶🏻

Gidiyorum dua edin dogum icin alsinlar beni

Ben yazamadım bana yatış verdiler nst de sancı da çıktı dogumhanedeyim 🙈 dogumhanede sancım geri gidince şimdi suni sancı taktılar 40 hafta olduğum ve bebek hareketlerim azaldı diye geldiğim için doktor yatsan daha iyi olur dedi. Öyle diyince bende kabul ettim. Biraz karışık yazdım ama kusura bakmayın 🎉
kkkaya kkkaya ve ssusam ssusam insallah su gibi geçer, sag Salim yavruları alirsiniz kucaginiza.
Senden sonra da sirada ben bekliyorum. Inaniyorum birimiz dogurunca sirayla dokulucez 🙏😅
G Gulbahcesii96 senden sonra sıra bende ☝️ hadi 1 saate yola çık 😃

Ay hadi insallah 😅 ama bende nisanin bile ibaresi yok ssusam ssusam senin nisanin gelmis miydii
Hayır bende hiçbir şey yoktu, gerçi akintim son zamanlarda fazla olduğu için renksiz şekilde geldiyse de fark etmedim. Ben sadece bebek hareketlerinde azalma ile geldim nst de sancı çıktı bu vajina, kasık bölgemdeki sızlamayı pek takmamıştım o da sanırım sancı oluyor. Muayene de 4 cm açıklık dediler. Bana kalsa daha dogurmam diyordum bebek iyi mi diye bakmaya gidiyoruz diye düşünüyordum

Hayır bende hiçbir şey yoktu, gerçi akintim son zamanlarda fazla olduğu için renksiz şekilde geldiyse de fark etmedim. Ben sadece bebek hareketlerinde azalma ile geldim nst de sancı çıktı bu vajina, kasık bölgemdeki sızlamayı pek takmamıştım o da sanırım sancı oluyor. Muayene de 4 cm açıklık dediler. Bana kalsa daha dogurmam diyordum bebek iyi mi diye bakmaya gidiyoruz diye düşünüyordum

Amiiinnn insallah dogumu baslatirlarsa surec daha iyi ilerleyecek sanirim.
Eşimde yanimda kendimi hazir hissediyorum bakalim 😊
Kızlar hazırsınız Hersey doğuma uygun hadi tek avazda insallah 🙏 dualarımız sizinle, çok güzel geçsin bu süreciniz de 🙏

Nst ye bagli oldugum icin hareket edemiyorum cikinca plates topu ve mati var odada onlarla biseyler yapacagim artik 😊
Benim için şartlar uygun olmadıgından mıdır nedir istedim ama olmadı siz yapınca cok mutlu oluyorum insallah agrı sızı olmadan rahatca bebeginize kavusun 💕🙏🏻

Back
X