2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
canım bizim 10 yıl çocuğumuz olmadı. tüp bebekle bir kızımız oldu 3 yaşında. ona hamileyken cok buyuk kanamalar gecırdım bu bebek düşer dedi dr lar. derken şimdi bu sürpriz hamileleiği yaşıyorum. bir şeyin olacağı varsa olur . bende eskiden çok telaşlıydım ama artık daha sakin olmaya karar verdim.

Benım tutmadı ya Çin takvimi kız çıkmıştı oğlum oldu o yüzden güç bakmıyorum :) hamile olduğumu bilmiyordum bi kavanoz turşu suyu içmiştim sonrada hep tatlı yedim şimdide cnm hep ekşi şeyler istiyor

Nasıl oluyo bi anlatır mısınız :)

bulantılarım ve kusmalarım başladı haftasonu evden çıkamadım. kızım çok sıkıldı onun için çok üzülüyorum. bugün daha hiçbişey yemeden kustum. annemle kızım çarşamba günü memlekete gidecek. ben hiç iyi değilim onu çok özlücem ama şu an kendime faydam yok. o da benle hapis kalmasın diye evde . inşallah o dönene kadar bulantılar biter. agustos sonu onunla guzel bı tatıl yapmak ıstıyorum. tek cocuk oldugu son tatil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…