2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
tesekkur ederım cevabın ıcın heryerde bunla ılgılı bılgı arıyorum insallah kotu birsey degildir birde simdi psikolojikmi degilmi onuda bilmiorum
Yok yok cnm kötü birsey degil hormonlarla alakali birsey dogru mu bilmiyorum ama bi yerde okumuştum gogus hassasiyeti ostrojen hormonu salgiladigi icin kiz bebeklerde daha cok olurmus hassasiyet bende tutuyor bu♥

Canm yasadigin yer neresi ve hangi vitamin isim verebilir misin bende perşembe doktora gidicem o zaman soyleyim doktora.
Kuzum yurtdisindayim orada aynisi varmi bilmiyorum ama farkli marka olarak bulunuyordur yinede fotosunu atayim.

Eklentiler

• 20180702_120549.jpg
    20180702_120549.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum başımı kaldıramıyorum çok kötü midem bulanıyor ve dün bütün gün kustum 2 hastane gezdim ama kadın doğumcu bulamadim geri geldim

Merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum başımı kaldıramıyorum çok kötü midem bulanıyor ve dün bütün gün kustum 2 hastane gezdim ama kadın doğumcu bulamadim geri geldim
çok geçmiş olsun . Az daha sabır inşallah 3. ayda bitecek. Kadın doğumcu bulmak zor. Özelde öle hemen gidemiosun randevusuz almıyorlar pek takipli değilsen. Ama devlet hastanesinde acilde mutlaka oluyor diye biliyorum.

Tamam cnm devlette aletler daha geri diyolr ama bilmiyorum nasildir. Benmde hemen karsimda devlet hastanesi oyuzde. Kolay diye aldim randevu yoksa ugrasmazdim. Hem diger testleri yapiyolrmi falab bilgi almak icin gidicem. Bakalim.neler dicek. Ama baktim gormuyo karamsar konustu anunda doktoruma giderim beklemem 7sini
Gittin mi hastaneye basıldı gördü mü bebisi

Günaydın canım:KK54: ben cumartesi doktora gittim 13 mm kesemi gördü 5+4 haftalık, tam bir hafta sonrasına randevu aldım 6+4 olacak, kesede bebeği görebilir miyim? Kalp atışını da ne zaman duyarım normal ultrasondan?

İnşallah senin de kontrollerin çok iyi geçer, hepimizin çok çok iyi geçsin inşallah.
6+5 de bebekte kalp atışıda normal ultrasyonda görüldü benim :)

X