2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Geçerli diye biliyorum canım
Evet anneme yaptik annemin düşüğü de cıktı. O zaman benim kiz yuzuge gore.ama ben erkek hissediyorum tüm belirtiler erkek. Oğlumda erkek istiyor. Kiz olursa ben sevincem erkek olursa o sağlıklı olursa hep birlikte inşallah en onemlisi sağlıklı.olsun hayırlı evlat olsun inşallah

ilk defa duydum ben.. ne o..
Alyansını saç teline takıyorsun sonra yüzüğü karnına değdirip yavaşça yukarı kaldırıyorsun ama hiç sallamaman lazım sonra yüzük kendi kendine hareket etmeye başlıyor eğer ileri geri gidiyorsa erkek olduğu yerde yuvarlak dönüyorsa kız derler :)

Alyansını saç teline takıyorsun sonra yüzüğü karnına değdirip yavaşça yukarı kaldırıyorsun ama hiç sallamaman lazım sonra yüzük kendi kendine hareket etmeye başlıyor eğer ileri geri gidiyorsa erkek olduğu yerde yuvarlak dönüyorsa kız derler :)
ayh ne değişik..yalnız ben bunu yaparken birinin videoya çekmesi lazım :KK48::KK48: gülmekten yapamam da gerçi..

Evet anneme yaptik annemin düşüğü de cıktı. O zaman benim kiz yuzuge gore.ama ben erkek hissediyorum tüm belirtiler erkek. Oğlumda erkek istiyor. Kiz olursa ben sevincem erkek olursa o sağlıklı olursa hep birlikte inşallah en onemlisi sağlıklı.olsun hayırlı evlat olsun inşallah
Aynen çıkıyor genelde tabi herkeste tutar mı bilemem :)

Kızlar bugün sabah denize gittim o kadar iyi geldi ki güneş iyot havası. Midem bulanmadı mi bulandı feci ama midem bulanıyor diye de evde yatmak istemiyorum zaman geçmiyor.. belki de mide bulantısına alıştım bir parçam oldu:emir_bebek:

X