- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.901
Hemen doktara gidin.Kızlar kahverengı lekeler gelıyo benden çok korkuyorum
Canım benden de gelmişti, yerleşme kanaması oluyor o. Kırmızı değilse sıkıntı yok ama için rahat etmiyorsa bir doktora git, özellikle ağrın artarsa.Kızlar kahverengı lekeler gelıyo benden çok korkuyorum
Ben de cumartesi bir daha gidicem doktora 6+4 olacak, belki ben de duyarım. İdrara sıkışık gidicem bu sefer. Geçen gittiğimde sıfırdı.6+5 de bebekte kalp atışıda normal ultrasyonda görüldü benim :)
Geceden beri benden de geliyor eski kan veya esinle iliski olduysa ondan dolayı da olabilir kırmızı olmadıkça korkma yoğun sa bi doktora Daniş tabikiKızlar kahverengı lekeler gelıyo benden çok korkuyorum
canım sıkışık olup olmamak fark etmezki. Yani ilk defa duyuyorum.Ben de cumartesi bir daha gidicem doktora 6+4 olacak, belki ben de duyarım. İdrara sıkışık gidicem bu sefer. Geçen gittiğimde sıfırdı.
Ben de öyle zannediyordum doktor sıkışık olsan daha iyi dedi. Kesemi pat diye gördü aslında, ne değişecekti bilmiyorum.canım sıkışık olup olmamak fark etmezki. Yani ilk defa duyuyorum.
Gebelikte leke ne olursa olsun doktara danışılmsı gereken bişey bence ya.Geceden beri benden de geliyor eski kan veya esinle iliski olduysa ondan dolayı da olabilir kırmızı olmadıkça korkma yoğun sa bi doktora Daniş tabiki
Muhakkak öyle hafif leke normal kabul ediliyor ama kişiden kişiye de değişir orası da var ben de tedirginim gece bende de olmuş ilk gebeligimde de olmuştu ağlayarak hastaneye gitmistim yoğun ve kırmızı olmadığı için gitmedimGebelikte leke ne olursa olsun doktara danışılmsı gereken bişey bence ya.
Bu arada kalp atışını dışardan duyulmuyor doktor ekranda gösteriyo kalp atışını duymayabilirsiniz yani ama en azından kalbinin attığını bilirsinizBen de cumartesi bir daha gidicem doktora 6+4 olacak, belki ben de duyarım. İdrara sıkışık gidicem bu sefer. Geçen gittiğimde sıfırdı.
tatlım kardeşimin kızı oldu ama hiç göğüs hassasiyeti olmadıYok yok cnm kötü birsey degil hormonlarla alakali birsey dogru mu bilmiyorum ama bi yerde okumuştum gogus hassasiyeti ostrojen hormonu salgiladigi icin kiz bebeklerde daha cok olurmus hassasiyet bende tutuyor bu♥
Bu arada kalp atışını dışardan duyulmuyor doktor ekranda gösteriyo kalp atışını duyma :)))
ben duydum ama :))
Bana o da yeter vallaBu arada kalp atışını dışardan duyulmuyor doktor ekranda gösteriyo kalp atışını duymayabilirsiniz yani ama en azından kalbinin attığını bilirsiniz
Progestan aliyon muKızlar kahverengı lekeler gelıyo benden çok korkuyorum
Hayırlısı olsun canım, darısı başıma inşallah. Resmin kenarları hiç okunmuyor, büyütünce çözünürlük gidiyor.Canlarr geldim hastaneden 8 haftalik dedi. Devlet hastanesi diyemi bilmem ama ses bozukmus cok az geliyodu onuda anca doktor duydu. Dedim aman siz duyunda yeterli yeterki olsun. 120_160 arasi dedi. Hemen 2. Tarama testi tarihide verdiler 1 ay sonraya. Resmin kenarlarinda yazanlar ne ifade ediyo.bilen varmiEki Görüntüle 2164145
Görürsün görürsün 5+4 de benimde kese vardı sadece doktor ekranı açtı ben direk bebeği gördüm işte burdaa dedi doktor kalbide atıyo :) doktor göstermeden görmüştüm bende çok heycan verici bişey ağladım bileBana o da yeter vallaCumatesi gittiğimde kesem 13 mm ama bebeği göremedik, doktor burada bi yerde yüzüyodur dedi 5+4 idim. İnşallah görürürz.
Ayy çok heyecanlandım, hadi inşallahGörürsün görürsün 5+4 de benimde kese vardı sadece doktor ekranı açtı ben direk bebeği gördüm işte burdaa dedi doktor kalbide atıyo :) doktor göstermeden görmüştüm bende çok heycan verici bişey ağladım bile
Hayırlısı olsun canım, darısı başıma inşallah. Resmin kenarları hiç okunmuyor, büyütünce çözünürlük gidiyor.
HADİ GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM. DARISI BEKLEYEN ARKADAŞLARA.Canlarr geldim hastaneden 8 haftalik dedi. Devlet hastanesi diyemi bilmem ama ses bozukmus cok az geliyodu onuda anca doktor duydu. Dedim aman siz duyunda yeterli yeterki olsun. 120_160 arasi dedi. Hemen 2. Tarama testi tarihide verdiler 1 ay sonraya. Resmin kenarlarinda yazanlar ne ifade ediyo.bilen varmiEki Görüntüle 2164145