- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.881
Canım alyansını saç teline takıyorsun sonra uzan yüzüğü karnına değdirdikten sonra yavaşça yukarı kaldır ama hareket ettirmeden zaten kendi hareket etmeye başlıyor eğer ileri geri giderse erkek olduğu yerde dönerse yuvarlak bi şekilde kız derler :)Nasıl oluyo bi anlatır mısınız :)
Canim bildigim kadariyla kiminin hamilelikte basliyor bi kac hafta sonra bitiyor benim ilk kizimdada sonuna kadar oldu bundada agrisi hala dinmis degil buda oyle devam edecek gibiBu konuyla ılgılı hıckımsenın fıkrı yokmu ?
Hormonlarla alakalıdır canım bazen benimde hiç acımıyor bazen çok sızlıyorBu konuyla ılgılı hıckımsenın fıkrı yokmu ?
tesekkur ederım cevabın ıcın heryerde bunla ılgılı bılgı arıyorum insallah kotu birsey degildir birde simdi psikolojikmi degilmi onuda bilmiorumCanim bildigim kadariyla kiminin hamilelikte basliyor bi kac hafta sonra bitiyor benim ilk kizimdada sonuna kadar oldu bundada agrisi hala dinmis degil buda oyle devam edecek gibi
İyiymiş yapayım bende bariCanım alyansını saç teline takıyorsun sonra uzan yüzüğü karnına değdirdikten sonra yavaşça yukarı kaldır ama hareket ettirmeden zaten kendi hareket etmeye başlıyor eğer ileri geri giderse erkek olduğu yerde dönerse yuvarlak bi şekilde kız derler :)
Yok yok cnm kötü birsey degil hormonlarla alakali birsey dogru mu bilmiyorum ama bi yerde okumuştum gogus hassasiyeti ostrojen hormonu salgiladigi icin kiz bebeklerde daha cok olurmus hassasiyet bende tutuyor bu♥tesekkur ederım cevabın ıcın heryerde bunla ılgılı bılgı arıyorum insallah kotu birsey degildir birde simdi psikolojikmi degilmi onuda bilmiorum
dene sende ne çıkacak acaba bence yüzüğün Ağırlığna göre hareketi de değişiyor olabilirİyiymiş yapayım bende bari
Kuzum yurtdisindayim orada aynisi varmi bilmiyorum ama farkli marka olarak bulunuyordur yinede fotosunu atayim.Canm yasadigin yer neresi ve hangi vitamin isim verebilir misin bende perşembe doktora gidicem o zaman soyleyim doktora.
Olabilir canım maksat eğlenmek :))dene sende ne çıkacak acaba bence yüzüğün Ağırlığna göre hareketi de değişiyor olabilir
Evet boyle seylerle zaman gecirmek eglenceli oluyor Bende bi kız bi erkek çıktıOlabilir canım maksat eğlenmek :))
Sağol canm benim kaydettim fotosunu sorarım eczaneyeKuzum yurtdisindayim orada aynisi varmi bilmiyorum ama farkli marka olarak bulunuyordur yinede fotosunu atayim.
Bende deniyeyim dedim daire cikti buda kızı gosteriyorBak canım maksat eğlence olsun zaman geçsin gerisi takdiri ilahi zaten
Bisey degil canim kucuk olan kutu folik asit degil, icinde folik asit te bulunan multi vitamin ona göre sorarsin, saglikli, mutlu gunler..Sağol canm benim kaydettim fotosunu sorarım eczaneye
İyiymiş ne güzel :)Evet boyle seylerle zaman gecirmek eglenceli oluyor Bende bi kız bi erkek çıktı
çok geçmiş olsun . Az daha sabır inşallah 3. ayda bitecek. Kadın doğumcu bulmak zor. Özelde öle hemen gidemiosun randevusuz almıyorlar pek takipli değilsen. Ama devlet hastanesinde acilde mutlaka oluyor diye biliyorum.Merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum başımı kaldıramıyorum çok kötü midem bulanıyor ve dün bütün gün kustum 2 hastane gezdim ama kadın doğumcu bulamadim geri geldim
Gittin mi hastaneye basıldı gördü mü bebisiTamam cnm devlette aletler daha geri diyolr ama bilmiyorum nasildir. Benmde hemen karsimda devlet hastanesi oyuzde. Kolay diye aldim randevu yoksa ugrasmazdim. Hem diger testleri yapiyolrmi falab bilgi almak icin gidicem. Bakalim.neler dicek. Ama baktim gormuyo karamsar konustu anunda doktoruma giderim beklemem 7sini
6+5 de bebekte kalp atışıda normal ultrasyonda görüldü benim :)Günaydın canımben cumartesi doktora gittim 13 mm kesemi gördü 5+4 haftalık, tam bir hafta sonrasına randevu aldım 6+4 olacak, kesede bebeği görebilir miyim? Kalp atışını da ne zaman duyarım normal ultrasondan?
İnşallah senin de kontrollerin çok iyi geçer, hepimizin çok çok iyi geçsin inşallah.