- 3 Mayıs 2018
- 299
- 200
- 35
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.841
gözün aydın canımmm. darısı bana ve benim gibi henüz duymayanlara inşallahArkadaşlar kalp atışlarımızı duyduk çok şükür tam olarak 6+4dedi alltan baktı üstten duyulmadı bu canımı sıktı biraz ama o kadar duyuldu ya allaha şükür
Gozun aydin cnm.hayirli olsunKızlar kalp atışı mız duyuldu. Ama erken diye doktor bana duyurmadı. Yüksek ısı ilk zamanlarda bebeğe zararlı dedi
Karindan mi bakti.kac haftaliktiKızlar kalp atışı mız duyuldu. Ama erken diye doktor bana duyurmadı. Yüksek ısı ilk zamanlarda bebeğe zararlı dedi
İnşallah canım benimgözün aydın canımmm. darısı bana ve benim gibi henüz duymayanlara inşallah
Canm yasadigin yer neresi ve hangi vitamin isim verebilir misin bende perşembe doktora gidicem o zaman soyleyim doktora.Canim yasadigim yerde hamileligini ögrendigin andan ihtibaren, sonuna kadar omega3 ve icinde folik asit bulunan multi vitamine baslatiyor doktrlar. burada herkes icin standart bir baslangic.
Rus takvimi bana yüzde 50 erkek yüzde 50 kız dedi. Bana çok gerçekçi geldiAz önce cin japon ve rus takvimlerini denedim tekrar hepsi de erkek dedi çok eğlenceli ya bunlar da olmasa zaman geçmeyecek
Hahahah bu iyiydiRus takvimi bana yüzde 50 erkek yüzde 50 kız dedi. Bana çok gerçekçi geldi
Evet biliyorum iki erkek bir kiz cıktı bana bir oğlum var bir düşüğüm bilmiyorum düşükler sayılıyor muŞu meşhur yüzük testini bilen yapan var mı? :))
ayh rus takvimi de mi varmış...rus erkek dedi bana..hadi hayırlısı..Rus takvimi bana yüzde 50 erkek yüzde 50 kız dedi. Bana çok gerçekçi geldi
ilk defa duydum ben.. ne o..Şu meşhur yüzük testini bilen yapan var mı? :))
Geçerli diye biliyorum canımEvet biliyorum iki erkek bir kiz cıktı bana bir oğlum var bir düşüğüm bilmiyorum düşükler sayılıyor mu
Evet anneme yaptik annemin düşüğü de cıktı. O zaman benim kiz yuzuge gore.ama ben erkek hissediyorum tüm belirtiler erkek. Oğlumda erkek istiyor. Kiz olursa ben sevincem erkek olursa o sağlıklı olursa hep birlikte inşallah en onemlisi sağlıklı.olsun hayırlı evlat olsun inşallahGeçerli diye biliyorum canım
Alyansını saç teline takıyorsun sonra yüzüğü karnına değdirip yavaşça yukarı kaldırıyorsun ama hiç sallamaman lazım sonra yüzük kendi kendine hareket etmeye başlıyor eğer ileri geri gidiyorsa erkek olduğu yerde yuvarlak dönüyorsa kız derler :)ilk defa duydum ben.. ne o..
Haayy çok guldumRus takvimi bana yüzde 50 erkek yüzde 50 kız dedi. Bana çok gerçekçi geldi
ayh ne değişik..yalnız ben bunu yaparken birinin videoya çekmesi lazımAlyansını saç teline takıyorsun sonra yüzüğü karnına değdirip yavaşça yukarı kaldırıyorsun ama hiç sallamaman lazım sonra yüzük kendi kendine hareket etmeye başlıyor eğer ileri geri gidiyorsa erkek olduğu yerde yuvarlak dönüyorsa kız derler :)
Aynen çıkıyor genelde tabi herkeste tutar mı bilemem :)Evet anneme yaptik annemin düşüğü de cıktı. O zaman benim kiz yuzuge gore.ama ben erkek hissediyorum tüm belirtiler erkek. Oğlumda erkek istiyor. Kiz olursa ben sevincem erkek olursa o sağlıklı olursa hep birlikte inşallah en onemlisi sağlıklı.olsun hayırlı evlat olsun inşallah
Hemen deniyim onu da bakalım o ne diyecekAlyansını saç teline takıyorsun sonra yüzüğü karnına değdirip yavaşça yukarı kaldırıyorsun ama hiç sallamaman lazım sonra yüzük kendi kendine hareket etmeye başlıyor eğer ileri geri gidiyorsa erkek olduğu yerde yuvarlak dönüyorsa kız derler :)
miden her türlü bulanıyorsa napcan evde..ii yapmışsın..Kızlar bugün sabah denize gittim o kadar iyi geldi ki güneş iyot havası. Midem bulanmadı mi bulandı feci ama midem bulanıyor diye de evde yatmak istemiyorum zaman geçmiyor.. belki de mide bulantısına alıştım bir parçam oldu