- 23 Haziran 2018
- 2.774
- 3.653
- 32
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.821
Korkma canım simdi bulantidan falan yiyemiyorsun ama bebek büyüdükçe bulantin geçtikçe istahin açılacak ve 5.aydan itibaren bebek birden büyümeye başlamış gibi olacak hic birşey olmaz içini ferah tutİçinizde erkek bebek hamileliği yaşayan var mı?? Herkes bebeğimin erkek olduğunu düşünüyor 2 ayda 6 kilo verdim hiçbir şey yemiyorum. Bebeğimi küçük doğurup küveze koymalarından korkuyorum
Bende herkes kilo alıyo ben kilo verdim diyodum sen baya vermişsin ama merak etme kuzenim çok fazla kilo veriyodu hamilelikte bulantıdan uzun süre bir şey yiyemiyodu ama sonraki aylarda toparlıyor üç çocuğuda çok sağlıklıİçinizde erkek bebek hamileliği yaşayan var mı?? Herkes bebeğimin erkek olduğunu düşünüyor 2 ayda 6 kilo verdim hiçbir şey yemiyorum. Bebeğimi küçük doğurup küveze koymalarından korkuyorum
Özelden yazdım canım buraya yazabiliyo muyum emin olamadımAdı nedir programın
Mesajları çok güzel ben onu seviyorum bu uygulamada :)Kızlar belki sizde biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için atmak istedim. Şöyle bir uyguluma kullanıyorum hergün bebekte ve sizde olan değişimleri gösteriyo benim çok hoşuma gidiyo
Hadi bakalım hangisi tutacakbende de tam tersi..çin kız japon erkek diyo
Gozun aydin cnm♥Kızlar kalp atışı mız duyuldu. Ama erken diye doktor bana duyurmadı. Yüksek ısı ilk zamanlarda bebeğe zararlı dedi
Hayırlısı olsun kuzumm, darısı başıma inşallah. Ben cumartesi gittiğimde sadece keseyi gördük, bebeği göremedik. Sen gördün mü bebeği? Bir de vajinal ultrasonla mı karından ultrasonla mı baktı? Çok soru sordum ama merak ediyorum kusura bakma.Kızlar kalp atışı mız duyuldu. Ama erken diye doktor bana duyurmadı. Yüksek ısı ilk zamanlarda bebeğe zararlı dedi
Az önce cin japon ve rus takvimlerini denedim tekrar hepsi de erkek dedi çok eğlenceli ya bunlar da olmasa zaman geçmeyecekHadi bakalım hangisi tutacak
gözünüzaydın canım..7+2 de duymuştum ben de..
İki hafta sonra daha rahat duyarsın canım sağlıkla büyür inşallah
gözün aydın cnm hayrlı olsun darısı başımıza inşallah
Gozun aydin cnm♥
Hayırlısı olsun kuzumm, darısı başıma inşallah. Ben cumartesi gittiğimde sadece keseyi gördük, bebeği göremedik. Sen gördün mü bebeği? Bir de vajinal ultrasonla mı karından ultrasonla mı baktı? Çok soru sordum ama merak ediyorum kusura bakma.
2 erkek annesiyim ilk gebelikte 4 ay ölüyorum artık diyerek ağlaya ağlaya geçti 2.oğlum birazdaha rahattı yani bulantı vardı ama okadar çok değildi kesin cinsiyeti farklı diyodun ama ikiside erkek işte bence bulantıyla alakası yok küçük doğmasından da korkma hiç 4 ay zaten çok kişi kilo verebiliyor 4 aydan sonra alınıyor kilolat korkmaİçinizde erkek bebek hamileliği yaşayan var mı?? Herkes bebeğimin erkek olduğunu düşünüyor 2 ayda 6 kilo verdim hiçbir şey ruylyemiyorum. Bebeğimi küçük doğurup küveze koymalarından korkuyorum
gözün aydın duymuşsun ya takılma attan bakmaya darısı bana bende yarın duyarım inşallahÇok sağolun arkadaşlar. İnşallah darısı başınıza. Alttan baktı doktor
Seninde gözün aydin oldun cnm ♥Arkadaşlar kalp atışlarımızı duyduk çok şükür tam olarak 6+4dedi alltan baktı üstten duyulmadı bu canımı sıktı biraz ama o kadar duyuldu ya allaha şükür
Çok teşekkür ederim canım :)Seninde gözün aydin oldun cnm ♥
Bana da gecen hafta oyle soyledi yarın gidecem inşl saglıkla duyarzKızlar kalp atışı mız duyuldu. Ama erken diye doktor bana duyurmadı. Yüksek ısı ilk zamanlarda bebeğe zararlı dedi
Hadi inşallah sende duyarsın yarıngözün aydın duymuşsun ya takılma attan bakmaya darısı bana bende yarın duyarım inşallah
Canım banada yazabılırmısınÖzelden yazdım canım buraya yazabiliyo muyum emin olamadım