2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İçinizde erkek bebek hamileliği yaşayan var mı?? Herkes bebeğimin erkek olduğunu düşünüyor 2 ayda 6 kilo verdim hiçbir şey yemiyorum. Bebeğimi küçük doğurup küveze koymalarından korkuyorum
Korkma canım simdi bulantidan falan yiyemiyorsun ama bebek büyüdükçe bulantin geçtikçe istahin açılacak ve 5.aydan itibaren bebek birden büyümeye başlamış gibi olacak hic birşey olmaz içini ferah tut

İçinizde erkek bebek hamileliği yaşayan var mı?? Herkes bebeğimin erkek olduğunu düşünüyor 2 ayda 6 kilo verdim hiçbir şey yemiyorum. Bebeğimi küçük doğurup küveze koymalarından korkuyorum
Bende herkes kilo alıyo ben kilo verdim diyodum sen baya vermişsin ama merak etme kuzenim çok fazla kilo veriyodu hamilelikte bulantıdan uzun süre bir şey yiyemiyodu ama sonraki aylarda toparlıyor üç çocuğuda çok sağlıklı

Kızlar kalp atışı mız duyuldu. Ama erken diye doktor bana duyurmadı. Yüksek ısı ilk zamanlarda bebeğe zararlı dedi
Hayırlısı olsun kuzumm, darısı başıma inşallah. Ben cumartesi gittiğimde sadece keseyi gördük, bebeği göremedik. Sen gördün mü bebeği? Bir de vajinal ultrasonla mı karından ultrasonla mı baktı? Çok soru sordum ama merak ediyorum kusura bakma.:cool:

Çok sağolun arkadaşlar. İnşallah darısı başınıza. Alttan baktı doktor
gözünüzaydın canım..7+2 de duymuştum ben de..

İki hafta sonra daha rahat duyarsın canım sağlıkla büyür inşallah

gözün aydın cnm hayrlı olsun darısı başımıza inşallah :KK36:

Gozun aydin cnm♥

Hayırlısı olsun kuzumm, darısı başıma inşallah. Ben cumartesi gittiğimde sadece keseyi gördük, bebeği göremedik. Sen gördün mü bebeği? Bir de vajinal ultrasonla mı karından ultrasonla mı baktı? Çok soru sordum ama merak ediyorum kusura bakma.:cool:

İçinizde erkek bebek hamileliği yaşayan var mı?? Herkes bebeğimin erkek olduğunu düşünüyor 2 ayda 6 kilo verdim hiçbir şey ruylyemiyorum. Bebeğimi küçük doğurup küveze koymalarından korkuyorum
2 erkek annesiyim ilk gebelikte 4 ay ölüyorum artık diyerek ağlaya ağlaya geçti 2.oğlum birazdaha rahattı yani bulantı vardı ama okadar çok değildi kesin cinsiyeti farklı diyodun ama ikiside erkek işte bence bulantıyla alakası yok küçük doğmasından da korkma hiç 4 ay zaten çok kişi kilo verebiliyor 4 aydan sonra alınıyor kilolat korkma

X