- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.801
Adı nedir programınKızlar belki sizde biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için atmak istedim. Şöyle bir uyguluma kullanıyorum hergün bebekte ve sizde olan değişimleri gösteriyo benim çok hoşuma gidiyo
Her turlu testi yapıyor kar devlette de ücretsiz hem de ben ilk bebekte de sürekli gittim Dr. Dan da cok memnunum bunda da aynı Dr. Gidicem gecen hafta gittim devlete gördük bebeği 7haftaydi o zaman simdi 8bitiyo görürsün için rahat olsunTamam cnm devlette aletler daha geri diyolr ama bilmiyorum nasildir. Benmde hemen karsimda devlet hastanesi oyuzde. Kolay diye aldim randevu yoksa ugrasmazdim. Hem diger testleri yapiyolrmi falab bilgi almak icin gidicem. Bakalim.neler dicek. Ama baktim gormuyo karamsar konustu anunda doktoruma giderim beklemem 7sini
Hic bellli olmaz cnm duyarsin. Ben hafta icinede randevu alabilirdjm 2 hafta sonra dediler cunku ama esimde gelsin diye cumartesiye kaldi. Baya beklemis oldum yani. Sende gorebilirin insSeninle aramızda iki hafta var, ben 1 hafta sonra gidicem normal ultrasondan kalp atışı duymaya ama duyamam o zaman sanırım
Kizlarda kalca ve gogusler buyuor dimi cnm benim de oyle simdi ve hala biyere carpayim içim gidiyor bi turlu acisi gitmiyoBence cinsiyet için en büyük belirti kalça ve göğüs kızlar..
Insss. Cnmmm peki baska doktora gidiyorum ama buda takip yapmk istermiHer turlu testi yapıyor kar devlette de ücretsiz hem de ben ilk bebekte de sürekli gittim Dr. Dan da cok memnunum bunda da aynı Dr. Gidicem gecen hafta gittim devlete gördük bebeği 7haftaydi o zaman simdi 8bitiyo görürsün için rahat olsun
Senin durumda kız diyorlar bende kızımda hep erkek demişlerdi sadece gobegim vardı sivri bir göbek sadece ama kız oldu bende tutmadı bu teoriGöğüslerim büyüdü kalçamda genişledi gibi ama tam emin değilim
Nasip canım kız hissediyorum belki de kız istediğim içindir bilemiyorum ama oğlumda hissetmiştim erkek olacağını aklımdan hiç kız geçmemişti bakalım hayırlısı artık :)Senin durumda kız diyorlar bende kızımda hep erkek demişlerdi sadece gobegim vardı sivri bir göbek sadece ama kız oldu bende tutmadı bu teori
Onlara hasta olsun sürekli gidip gitmedigin önemli değil bakar gerekli gördüğü şeyleri söyler normalde özele bi kaç defa gidip bi kere gitmeyince hemen sorarlar ama devlet öyle değilInsss. Cnmmm peki baska doktora gidiyorum ama buda takip yapmk istermi
Ee super ozman biyerlerde okumustum test icjn geliyosunz sadece diyen devlet doktoruna denk gelmisti. Isimiz dusunce gitmis gibi oluyorm kendi kendime sanki cok umrunda doktorunOnlara hasta olsun sürekli gidip gitmedigin önemli değil bakar gerekli gördüğü şeyleri söyler normalde özele bi kaç defa gidip bi kere gitmeyince hemen sorarlar ama devlet öyle değil
Senin durumda kız diyorlar bende kızımda hep erkek demişlerdi sadece gobegim vardı sivri bir göbek sadece ama kız oldu bende tutmadı bu teori
Benim yengem hamile 5 aylık oğlu olcak tam 10 kilo verdi hiç bişe yiyemediği için ama şuan iyiyim diyordu bebeğinde de bi sorun yoktu çok şükür yine de takipte kalın ve doktorunuza danışınİçinizde erkek bebek hamileliği yaşayan var mı?? Herkes bebeğimin erkek olduğunu düşünüyor 2 ayda 6 kilo verdim hiçbir şey yemiyorum. Bebeğimi küçük doğurup küveze koymalarından korkuyorum
Benim ilk çocuğum erkek şimdi kız mı diye merak içerisindeyim :))Bende öyle canım 2.cocuk diye mi acaba Şenin ilk cocugun cinsiyeti neydin benim kızım var
bende de tam tersi..çin kız japon erkek diyoJapon takvimi de varmış o kız diyor çin takvimi erkek diyor acaba ikiz biri kız biri erkek mi
gözünüzaydın canım..7+2 de duymuştum ben de..Kızlar kalp atışı mız duyuldu. Ama erken diye doktor bana duyurmadı. Yüksek ısı ilk zamanlarda bebeğe zararlı dedi
İki hafta sonra daha rahat duyarsın canım sağlıkla büyür inşallahKızlar kalp atışı mız duyuldu. Ama erken diye doktor bana duyurmadı. Yüksek ısı ilk zamanlarda bebeğe zararlı dedi
Kızlar kalp atışı mız duyuldu. Ama erken diye doktor bana duyurmadı. Yüksek ısı ilk zamanlarda bebeğe zararlı dedi