- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.861
Ahhahaha başkası da tutabilir canım yüzüğü sen yat ve izle :))ayh ne değişik..yalnız ben bunu yaparken birinin videoya çekmesi lazım gülmekten yapamam da gerçi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhahaha başkası da tutabilir canım yüzüğü sen yat ve izle :))ayh ne değişik..yalnız ben bunu yaparken birinin videoya çekmesi lazım gülmekten yapamam da gerçi..
Bak canım maksat eğlence olsun zaman geçsin gerisi takdiri ilahi zatenHemen deniyim onu da bakalım o ne diyecek
Ay ben yaptım simdi ileri geri hareket etti ama ayni anda yavaş hareketlerle daire de cizdi eee ne olacak simdi bilenlerAhhahaha başkası da tutabilir canım yüzüğü sen yat ve izle :))
Canım yat yat zaman geçmiyor napiym eğlence olsun bi şansımı deneyim çorba yapiym dedim hazır yediğimden de oldum geri yatış boyle zaman geçiyor en azındanBak canım maksat eğlence olsun zaman geçsin gerisi takdiri ilahi zaten
İlk hamileliğin mi canım bi oğlan bi kız çıkmış :))Ay ben yaptım simdi ileri geri hareket etti ama ayni anda yavaş hareketlerle daire de cizdi eee ne olacak simdi bilenler
ayh oturduğum yerde yaptım sayılıyo mu bu şekildeAhhahaha başkası da tutabilir canım yüzüğü sen yat ve izle :))
Azıcık uzanaydın iyiydiayh oturduğum yerde yaptım sayılıyo mu bu şekilde
Yok canım bi kızım var ikinci bu Allah izin verirseİlk hamileliğin mi canım bi oğlan bi kız çıkmış :))
Erkek mi acaba :))Yok canım bi kızım var ikinci bu Allah izin verirse
Evet çok tatlı canımMesajları çok güzel ben onu seviyorum bu uygulamada :)
Bakalım ilerleyen zamanda ogreniriz inşallah :))diğer takvimler de erkek dediErkek mi acaba :))
oturarak erkek çıktı birazdan da yatarak deneyimAzıcık uzanaydın iyiydi
6haftalık alttan canımKarindan mi bakti.kac haftalikti
canım bizim 10 yıl çocuğumuz olmadı. tüp bebekle bir kızımız oldu 3 yaşında. ona hamileyken cok buyuk kanamalar gecırdım bu bebek düşer dedi dr lar. derken şimdi bu sürpriz hamileleiği yaşıyorum. bir şeyin olacağı varsa olur . bende eskiden çok telaşlıydım ama artık daha sakin olmaya karar verdim.Kanda sorun var sanırım pıhtılaşma falan mı? Doktorun dediyse vardır bir bildiği ama için rahat etmediyse başka bir doktora daha sor istersen
Ben şöyle biliuorum, geriden gelen bebekler zamanla aradaki farkı kapatıyorlar. Kapatmasa bile belli bir zaman sonra doktorun diyor ki son adet tarihini yeniden düzenliyorum beklenen doğum tarihin bu yani bence şuanda sen sata gire devam et. Bir dahaki randevu da sorarsın daha net öğrenirsin benim bebeğimde 4 gün geriden geliyor doktorum şuan için önemli değil aradaki farkı kapatacaktir dedi
Solante kullanıyorum ama ilayin kremini kullanacağım trukid
Riski bir gebelikte bakarlardi eskiden bu teste. Yada annenin yaşı 35 ı geçince. Şimdi herkese mi bakıyorlar?
Bence sata göre devam et yada doktoruna sor sen yine de
Ne kadar sakınsın. Ben olsam başka bir doktora gitmistum. Bebeğin seninledir annesi daha çok küçük olduğu için gozukmemistir aklına kötü şeyler getirme
Ben bıraktım artık kullanmıyorum folikasit. Çok bulantı yapıyor bende
Bu konuyla ılgılı hıckımsenın fıkrı yokmu ?Merhaba 7 hafta ve 4 gunluk hamileyım ve gun goguslerım hasasiyetini kaybetti normalmi ? bu durumu yasayan varmi
Nasıl oluyo bi anlatır mısınız :)Evet anneme yaptik annemin düşüğü de cıktı. O zaman benim kiz yuzuge gore.ama ben erkek hissediyorum tüm belirtiler erkek. Oğlumda erkek istiyor. Kiz olursa ben sevincem erkek olursa o sağlıklı olursa hep birlikte inşallah en onemlisi sağlıklı.olsun hayırlı evlat olsun inşallah
Youtube a yüzük falı cinsiyet yazınca baya ayrıntılı anlatıyorlar canmNasıl oluyo bi anlatır mısınız :)