2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ay ne guzel doktorun soyemıs bana bırsey dememıstı ya bende ne bulduysanm yıyorum aşırıya kaçmadıgım surece
Valla direk yasakladı canım ya bence gidince sen de sor, protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen dedi. Et, süt, balık, tavuk, yumurta, kuruyemiş, yeşillik ve meyve serbest. 6 öğün yiceksin dedi, öğünlerini atlama, kan şekerin düşmesin dedi. Muhakkak sen de sor.

Merk Etme o zaman. Duyarsın Allah 'ın izniyle.

Henüz çık erken canım 12.haftamda öyle olmuştu bende bağırsak hareketi henüz hissetmen mümkün değil demişti Dr.bende ısrarla bebeğim hareketi demiştim
Canım ben hamile olduğumu öğrenmemiştim başlamıştı seyirmeler . Elbette bebek hareketi olması mümkün değil ama çok benziyor:)bunda öle bişiy yok mesela.

UOTE="white_chocolate_mocha, post: 56526073, member: 643459"]Canım ben hamile olduğumu öğrenmemiştim başlamıştı seyirmeler . Elbette bebek hareketi olması mümkün değil ama çok benziyor:)bunda öle bişiy yok mesela.[/QUOTE]o bile heyecan verici dimi bi buyuselerde hareketleri başlasa

Kızlar belki sizde biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için atmak istedim. Şöyle bir uyguluma kullanıyorum hergün bebekte ve sizde olan değişimleri gösteriyo benim çok hoşuma gidiyo

Eklentiler

• 8D48863C-95B8-4967-A736-4E1A37533BA3.png
    135,7 KB · Görüntüleme: 73
  • CB918F23-63CB-4135-BF48-242E41961C69.png
    139,6 KB · Görüntüleme: 76
ben erkek gibi hissediyorum bi kızım var bi oğlum olsun isterim belki ondan ama bu hamilelik kizima gore daha zorlu değişik belki ondan da olabilir saglicakla gelsin inşallah önemli olan o tabiki de
Bende aynı durumdayım canım bi kızım var farklı olsun istiyo insan tabi..beneim dekızım çok zordu simdi rahatım..cin takvimi kızımda yanlıs çıkmıştı birkaç hafta kaldı öğrenmez bakalım

Gunaydnn canlarr herkes iyi bugun ne guzel cok sukur bende ishalsiz ve kusmasiz 1 gece gecirdim. 7 temmuzda doktorumun kalp atisi randevusu ama.ben dayanamyip bugun devletede gidicm. Belki denk gelir o duyar inssss
Sevindim senin adina Duyar inşallah canım fotosunu paylaşırsin bebenin bende merak ediyorum nasıl oldu büyüdü mu kıyas yapayım ayni ya gunlerimiz

Sevindim senin adina Duyar inşallah canım fotosunu paylaşırsin bebenin bende merak ediyorum nasıl oldu büyüdü mu kıyas yapayım ayni ya gunlerimiz
Tamam cnm devlette aletler daha geri diyolr ama bilmiyorum nasildir. Benmde hemen karsimda devlet hastanesi oyuzde. Kolay diye aldim randevu yoksa ugrasmazdim. Hem diger testleri yapiyolrmi falab bilgi almak icin gidicem. Bakalim.neler dicek. Ama baktim gormuyo karamsar konustu anunda doktoruma giderim beklemem 7sini

o bile heyecan verici dimi bi buyuselerde hareketleri başlasa[/QUOTE]
evet yaa:) Ama erken hissedeceğim gibime geliyor:) Eşimde en çok o zmanları özlüyorum diyordu. Yatarken hep sırtına tekme atardı oğlum :) Bunda da sabırsızlıkla bekliyor:)

Seninle aramızda iki hafta var, ben 1 hafta sonra gidicem normal ultrasondan kalp atışı duymaya ama duyamam o zaman sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…