2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Tamam cnm devlette aletler daha geri diyolr ama bilmiyorum nasildir. Benmde hemen karsimda devlet hastanesi oyuzde. Kolay diye aldim randevu yoksa ugrasmazdim. Hem diger testleri yapiyolrmi falab bilgi almak icin gidicem. Bakalim.neler dicek. Ama baktim gormuyo karamsar konustu anunda doktoruma giderim beklemem 7sini
Her turlu testi yapıyor kar devlette de ücretsiz hem de ben ilk bebekte de sürekli gittim Dr. Dan da cok memnunum bunda da aynı Dr. Gidicem gecen hafta gittim devlete gördük bebeği 7haftaydi o zaman simdi 8bitiyo görürsün için rahat olsun

Seninle aramızda iki hafta var, ben 1 hafta sonra gidicem normal ultrasondan kalp atışı duymaya ama duyamam o zaman sanırım:KK43:
Hic bellli olmaz cnm duyarsin. Ben hafta icinede randevu alabilirdjm 2 hafta sonra dediler cunku ama esimde gelsin diye cumartesiye kaldi. Baya beklemis oldum yani. Sende gorebilirin ins

Her turlu testi yapıyor kar devlette de ücretsiz hem de ben ilk bebekte de sürekli gittim Dr. Dan da cok memnunum bunda da aynı Dr. Gidicem gecen hafta gittim devlete gördük bebeği 7haftaydi o zaman simdi 8bitiyo görürsün için rahat olsun
Insss. Cnmmm peki baska doktora gidiyorum ama buda takip yapmk istermi

Senin durumda kız diyorlar bende kızımda hep erkek demişlerdi sadece gobegim vardı sivri bir göbek sadece ama kız oldu bende tutmadı bu teori
Nasip canım kız hissediyorum belki de kız istediğim içindir bilemiyorum ama oğlumda hissetmiştim erkek olacağını aklımdan hiç kız geçmemişti bakalım hayırlısı artık :)

Onlara hasta olsun sürekli gidip gitmedigin önemli değil bakar gerekli gördüğü şeyleri söyler normalde özele bi kaç defa gidip bi kere gitmeyince hemen sorarlar ama devlet öyle değil
Ee super ozman biyerlerde okumustum test icjn geliyosunz sadece diyen devlet doktoruna denk gelmisti. Isimiz dusunce gitmis gibi oluyorm kendi kendime sanki cok umrunda doktorun:KK48:

İçinizde erkek bebek hamileliği yaşayan var mı?? Herkes bebeğimin erkek olduğunu düşünüyor 2 ayda 6 kilo verdim hiçbir şey yemiyorum. Bebeğimi küçük doğurup küveze koymalarından korkuyorum

Senin durumda kız diyorlar bende kızımda hep erkek demişlerdi sadece gobegim vardı sivri bir göbek sadece ama kız oldu bende tutmadı bu teori

Benimde byle olmuştu kızımda 11 kilo almıştım herkes Erkek kesin demişti bi tek göbegim vardı top gibi önce herkes kesin Erkek dedi ama kız olmuştu :KK48: gebelikden gebelige değişiyor bnce bi çok site okudum heryerde farklı teoriler var Rabbim herkesin gönlünün muradını hayırlı bir şekilde kucagına versin inş. :KK9:

İçinizde erkek bebek hamileliği yaşayan var mı?? Herkes bebeğimin erkek olduğunu düşünüyor 2 ayda 6 kilo verdim hiçbir şey yemiyorum. Bebeğimi küçük doğurup küveze koymalarından korkuyorum
Benim yengem hamile 5 aylık oğlu olcak tam 10 kilo verdi hiç bişe yiyemediği için ama şuan iyiyim diyordu bebeğinde de bi sorun yoktu çok şükür yine de takipte kalın ve doktorunuza danışın

X