- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 36
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.761
Evet cnm benim hersey kiz olacagini gosteriyor ilk hamileligimin aynisini yasiyorum hic bulantim yok ama diyorlar bulantisi olanin oğlu olurmuşCinsiyet tahminleriniz varmı kızlar birde seyirmeleriniz oluyor mu
Tam tersini diyende var canım kız olursa bulantın çok olur derler ama biz üç kızız annem hiç bulantı çekmemiş mesela yengemin oğlu olcak aşırı derecede midesi bulanıyor kaç ay ağzına lokma sürmedi benim ilk çocuğum erkekti ama çok rahat geçti bence kişinin yapısıyla ve bebeğin etkisiyle alakalı bi durumEvet cnm benim hersey kiz olacagini gosteriyor ilk hamileligimin aynisini yasiyorum hic bulantim yok ama diyorlar bulantisi olanin oğlu olurmuş
Aslinda dogru cnm bunye ile alakalı olabilir benim ilk kizimda hic hamile oldugumu dahi anlamadim buda boyle ama erkek olmasini isterdim kiz olunca erkek erkek olunca kiz olmasini istiyor insan ama tabiki onceligimiz saglikli olmasi ama benim kizim olacak gibi dr da bana 1 ay sonraya verdi randevu artik pek merakim kalmadi ilk hamileligimde 2 haftada bir giderdim bi bahaneyle cok merak ederdim çünküTam tersini diyende var canım kız olursa bulantın çok olur derler ama biz üç kızız annem hiç bulantı çekmemiş mesela yengemin oğlu olcak aşırı derecede midesi bulanıyor kaç ay ağzına lokma sürmedi benim ilk çocuğum erkekti ama çok rahat geçti bence kişinin yapısıyla ve bebeğin etkisiyle alakalı bi durum
Hadi bakalım tutacak mı görücez :)Sağda olursa erkek solda olursa kız diyorlar ne kadar doğru bilemem tabi :)
Kalp atısını alttan muayene de mi gördünüz 6+4 tecanım ben 5+4 de gittiğimde sadece keseyi görmüştük. sonra 6+4 de gittiim kalp atışını duyduk . Ama herkeste farklı olabiliyor. Bazen geç döllenme oluyor falan göremiyorsun. Ama inşallah görürsünn. Yani kesin kalp atışını 8 haftalık duymuş olursun canım en geç .
Otomatik cin takvimi cinsiyet hesaplama yaz çıkar ama inandığım için değil öylesine bakıyorum yatmaktan sıkılıyorm öyle zaman geciriyorumNasıl bakıyorsun canım ona
Benim ilk kizimda soldaydi bu bebegimde solda dogru olabilir♥Hadi bakalım tutacak mı görücez :)
Kısımda soldaydi şimdi sağ kasigim da ara ara batma oluyor bakalım ne kadar doğruHadi bakalım tutacak mı görücez :)
Bende yapmistim kizimdada kiz cikmisti simdide kız diyor sanirim buda dogru biraz♥Otomatik cin takvimi cinsiyet hesaplama yaz çıkar ama inandığım için değil öylesine bakıyorum yatmaktan sıkılıyorm öyle zaman geciriyorum
Yaa heyecanlandım şimdi bu hafta ilk kontrolümüze gitcez inşallah soldadır çok istiyorum bi kızımın olmasını birde ilişkiden sonra ne tarafa yattığında önemliymiş ben soluma yatarım mesela ayy çok merak ediyorum Allah gönlümden geçeni biliyorsun aminnBenim ilk kizimda soldaydi bu bebegimde solda dogru olabilir♥
Allah gönlüne gore versin cnm ama bilmiyorum benim cevremde boyle erkek bebegi olsnin 2.side erkek oluyor kizi olaninda kızı oluyor cok tanik oldum belki bizim burda böyledirYaa heyecanlandım şimdi bu hafta ilk kontrolümüze gitcez inşallah soldadır çok istiyorum bi kızımın olmasını birde ilişkiden sonra ne tarafa yattığında önemliymiş ben soluma yatarım mesela ayy çok merak ediyorum Allah gönlümden geçeni biliyorsun aminn
İki takvimde de kız çıktı nasip artık rabbim hayırlısını versin :)Otomatik cin takvimi cinsiyet hesaplama yaz çıkar ama inandığım için değil öylesine bakıyorum yatmaktan sıkılıyorm öyle zaman geciriyorum
canım böle pıt pıt atıyor kasık kısmın:)Seyiriyordu derken nasıl yani nasıl hissediyorsunuz
AminAllah gönlüne gore versin cnm ama bilmiyorum benim cevremde boyle erkek bebegi olsnin 2.side erkek oluyor kizi olaninda kızı oluyor cok tanik oldum belki bizim burda böyledir
Japon takvimi de varmış o kız diyor çin takvimi erkek diyor acaba ikiz biri kız biri erkek miİki takvimde de kız çıktı nasip artık rabbim hayırlısını versin :)
ay ne guzel doktorun soyemıs bana bırsey dememıstı ya bende ne bulduysanm yıyorum aşırıya kaçmadıgım sureceAbartmamak kaydıyla bir şey olmaz kuzu heralde ama kilo alırsın ve bebeğe de faydası olmaz o böreğin. Doktor bana her şeyi yasakladı gider gitmez tabiiiPilav, makarna, börek, asitli içecekler, kahve, beyaz ekmek, gazla içecekler, baharatlar, turşu vs... Hepsinden uzak dur dedi. Her gün 2 yumurta ve gece yatmadan muhakkak süt iç dedi.
yok canım karından baktı. duymadım bide gördüm :) doktor bişiler geveledi zararlı falan diye açmadı sesiniKalp atısını alttan muayene de mi gördünüz 6+4 te