2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet cnm benim hersey kiz olacagini gosteriyor ilk hamileligimin aynisini yasiyorum hic bulantim yok ama diyorlar bulantisi olanin oğlu olurmuş
Tam tersini diyende var canım kız olursa bulantın çok olur derler ama biz üç kızız annem hiç bulantı çekmemiş mesela yengemin oğlu olcak aşırı derecede midesi bulanıyor kaç ay ağzına lokma sürmedi benim ilk çocuğum erkekti ama çok rahat geçti bence kişinin yapısıyla ve bebeğin etkisiyle alakalı bi durum

Tam tersini diyende var canım kız olursa bulantın çok olur derler ama biz üç kızız annem hiç bulantı çekmemiş mesela yengemin oğlu olcak aşırı derecede midesi bulanıyor kaç ay ağzına lokma sürmedi benim ilk çocuğum erkekti ama çok rahat geçti bence kişinin yapısıyla ve bebeğin etkisiyle alakalı bi durum
Aslinda dogru cnm bunye ile alakalı olabilir benim ilk kizimda hic hamile oldugumu dahi anlamadim buda boyle ama erkek olmasini isterdim kiz olunca erkek erkek olunca kiz olmasini istiyor insan ama tabiki onceligimiz saglikli olmasi ama benim kizim olacak gibi dr da bana 1 ay sonraya verdi randevu artik pek merakim kalmadi ilk hamileligimde 2 haftada bir giderdim bi bahaneyle cok merak ederdim çünkü:-)

canım ben 5+4 de gittiğimde sadece keseyi görmüştük. sonra 6+4 de gittiim kalp atışını duyduk . Ama herkeste farklı olabiliyor. Bazen geç döllenme oluyor falan göremiyorsun. Ama inşallah görürsünn. Yani kesin kalp atışını 8 haftalık duymuş olursun canım en geç .
Kalp atısını alttan muayene de mi gördünüz 6+4 te

Benim ilk kizimda soldaydi bu bebegimde solda dogru olabilir♥
Yaa heyecanlandım şimdi bu hafta ilk kontrolümüze gitcez inşallah soldadır çok istiyorum bi kızımın olmasını birde ilişkiden sonra ne tarafa yattığında önemliymiş ben soluma yatarım mesela ayy çok merak ediyorum Allah gönlümden geçeni biliyorsun aminn

Yaa heyecanlandım şimdi bu hafta ilk kontrolümüze gitcez inşallah soldadır çok istiyorum bi kızımın olmasını birde ilişkiden sonra ne tarafa yattığında önemliymiş ben soluma yatarım mesela ayy çok merak ediyorum Allah gönlümden geçeni biliyorsun aminn
Allah gönlüne gore versin cnm ama bilmiyorum benim cevremde boyle erkek bebegi olsnin 2.side erkek oluyor kizi olaninda kızı oluyor cok tanik oldum belki bizim burda böyledir:-)

Abartmamak kaydıyla bir şey olmaz kuzu heralde ama kilo alırsın ve bebeğe de faydası olmaz o böreğin. Doktor bana her şeyi yasakladı gider gitmez tabiii:KK76:Pilav, makarna, börek, asitli içecekler, kahve, beyaz ekmek, gazla içecekler, baharatlar, turşu vs... Hepsinden uzak dur dedi. Her gün 2 yumurta ve gece yatmadan muhakkak süt iç dedi.
ay ne guzel doktorun soyemıs bana bırsey dememıstı ya bende ne bulduysanm yıyorum aşırıya kaçmadıgım surece

Ben de çin takvimi yaptım, erkek çıktı şimdi. Eşimin tarafından kız yok zaten, hepsi erkek hepsi. Cinsiyeti de erkek belirlediği için aslında tahmin ediyodum:KK48: Bakalım ne olacak:KK15:

X