- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.741
Nasıl bakıyorsun canım onaAllah herkesin gönlüne gore versin inşallah her şeyden önce sağlıklı sıhhatli olsun bebeler cin takvimine baktım bende erkek dio oda tabii ne kadar doğru çıkar bilemem
Amin inşallah hayırlı evlat nasip ederbenim ilk çocuğum erkekdi çok rahat bi gebelik geçirmiştim ama bunda daha belirtileri yoğun geçiyo gibi bi kızım olsun isterim rabbim inşallah o duyguyu yaşatmayı nasip eder bana
Amin cümlemize inşallahAmin inşallah hayırlı evlat nasip eder
İnşallah sağlıkla geçer kontrolün acaba Bebek kesenin sağında mı solunda mı :)Günaydınn kızlar:) Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Haftaya kontrolüm var . Gitiiğimde Belki ikili taramayı bile yapabilir. 11 Hafta olacağım :)
Günaydın canımGünaydınn kızlar:) Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Haftaya kontrolüm var . Gitiiğimde Belki ikili taramayı bile yapabilir. 11 Hafta olacağım :)
bana sağda demişti doktor niye kiİnşallah sağlıkla geçer kontrolün acaba Bebek kesenin sağında mı solunda mı :)
canım ben 5+4 de gittiğimde sadece keseyi görmüştük. sonra 6+4 de gittiim kalp atışını duyduk . Ama herkeste farklı olabiliyor. Bazen geç döllenme oluyor falan göremiyorsun. Ama inşallah görürsünn. Yani kesin kalp atışını 8 haftalık duymuş olursun canım en geç .Günaydın canımben cumartesi doktora gittim 13 mm kesemi gördü 5+4 haftalık, tam bir hafta sonrasına randevu aldım 6+4 olacak, kesede bebeği görebilir miyim? Kalp atışını da ne zaman duyarım normal ultrasondan?
İnşallah senin de kontrollerin çok iyi geçer, hepimizin çok çok iyi geçsin inşallah.
Sağda olursa erkek solda olursa kız diyorlar ne kadar doğru bilemem tabi :)Ba
bana sağda demişti doktor niye ki
ayy hiç bakmadım :) İnşallah canım hepimizinki:)İnşallah sağlıkla geçer kontrolün acaba Bebek kesenin sağında mı solunda mı :)
Valla forumda okudum eğer sağ yumurtalıktaysa erkek sol yumurtalıktaysa kız diyorlar tutanda var tutmayanda benimkisi merak tabi ama benim oğlum sağımdaydı bende tuttuayy hiç bakmadım :) İnşallah canım hepimizinki:)
canım oğlumda çok seyiriyodu karnım. Hatta bana hep erkek olacak diyorlardı seyirdiği için ki oldu da:)Cinsiyet tahminleriniz varmı kızlar birde seyirmeleriniz oluyor mu
aaa eve gidince karşılaştırıyım :)Valla forumda okudum eğer sağ yumurtalıktaysa erkek sol yumurtalıktaysa kız diyorlar tutanda var tutmayanda benimkisi merak tabi ama benim oğlum sağımdaydı bende tuttu
Seyiriyordu derken nasıl yani nasıl hissediyorsunuzcanım oğlumda çok seyiriyodu karnım. Hatta bana hep erkek olacak diyorlardı seyirdiği için ki oldu da:)
Doktoruna sorabilirsin bebeğin hangi yumurtalıkta sağ mı sol mu diye :)aaa eve gidince karşılaştırıyım :)
Çok teşekkür ederim canım. Geç döllenme değil, olması gerektiği gibi dedi doktor. 6-7 Haziranda döllendi yumurtam, bana 10 gün sonra gel dedi en az ama tarih uymadığı için 7 gün sonraya alabildim, inşallah duyabilirim. Duysam da rahatlasam.canım ben 5+4 de gittiğimde sadece keseyi görmüştük. sonra 6+4 de gittiim kalp atışını duyduk . Ama herkeste farklı olabiliyor. Bazen geç döllenme oluyor falan göremiyorsun. Ama inşallah görürsünn. Yani kesin kalp atışını 8 haftalık duymuş olursun canım en geç .
Kız canım çekti vallaay kızlar gunaydın size birşey sormak ıstıyorum küçük bir börek dükkanımız var ve hemen hemen hergün çok acayiptir ki canım kıymalı börek çekiyor hergünde bir porsiyon yersem kötü olmaz napcam veya yesem zararı olurmu ki ya sonrasında yağlı oldugu için miğdem bulanmaya baslıyor ama yerken bildiğiniz kendimden geçiyorum
Abartmamak kaydıyla bir şey olmaz kuzu heralde ama kilo alırsın ve bebeğe de faydası olmaz o böreğin. Doktor bana her şeyi yasakladı gider gitmez tabiiiay kızlar gunaydın size birşey sormak ıstıyorum küçük bir börek dükkanımız var ve hemen hemen hergün çok acayiptir ki canım kıymalı börek çekiyor hergünde bir porsiyon yersem kötü olmaz napcam veya yesem zararı olurmu ki ya sonrasında yağlı oldugu için miğdem bulanmaya baslıyor ama yerken bildiğiniz kendimden geçiyorum