2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
KIZLAR LİSTEYİ HAZIRLADIM BİLGİLERİNİZİ ETİKET YAPARSANIZ SIRAYLA EKLEYELIM NASİPTE NE VARSA ONU YAŞARIZ BEN İLK AYDA BEBEGIMI KAYBETTIM DOGMASINDAN 1 HAFTA ÖNCEDE KAYBETTIM NE KADAR DİKKAT EDERSEN ET KADER NEYSE O OLUYO TABI BİZ HER DAIM DIKKAT EDELİM GERİSİ ALLAHIN BİLECEĞİ İŞ

HADİ BİLGİLERİNİZİ GÖNDERİN LİSTEMİZİ HAZIRLAYALIM GÜZEL DÜŞÜNELİM GÜZEL OLSN
Neler yazacağız canım örnek yazar mısın

KIZLAR LİSTEYİ HAZIRLADIM BİLGİLERİNİZİ ETİKET YAPARSANIZ SIRAYLA EKLEYELIM NASİPTE NE VARSA ONU YAŞARIZ BEN İLK AYDA BEBEGIMI KAYBETTIM DOGMASINDAN 1 HAFTA ÖNCEDE KAYBETTIM NE KADAR DİKKAT EDERSEN ET KADER NEYSE O OLUYO TABI BİZ HER DAIM DIKKAT EDELİM GERİSİ ALLAHIN BİLECEĞİ İŞ

Kübracım Sat 12 Nisan.. doğum tarihi de aynı seninle 17.01.2019 ama sen yanlışlıkla kasım yazmışsın sanırım :)
Yaş 37
2 kızım var küçüğü 12 yaşında bu 3. olacak inşallah :))

Yaş = 29
Yer = Konya
Sat = 9 Nisan
Doğum = 14 Ocak 2019
2. Bebeğim

Liste fikri şahane olur bence de biz 9 ay boyunca buradaydık ilk hamileliğimde.. hala görüşüyoruz arkadaşlarımla.. tabi tüp bebek bölümündeydik bende henüz keseyi görmedim heyecanla akşamı bekliyorum umarım görebilirim..
Sat 15 Nisan
Yaş 37

Bir kızım var 28 aralık 2010 doğumlu. Kızımla bu haberi hayırlısıyla paylaşmak içim sabırsızlanıyorum

Kızlar bedeniniz ne durumda
Benim regl olacakmış gibi kasılmalarım var
Sürekli gerinmek istiyorum gibi
Ayrıca beyaz renkli akıntım var

X