Neler yazacağız canım örnek yazar mısınKIZLAR LİSTEYİ HAZIRLADIM BİLGİLERİNİZİ ETİKET YAPARSANIZ SIRAYLA EKLEYELIM NASİPTE NE VARSA ONU YAŞARIZ BEN İLK AYDA BEBEGIMI KAYBETTIM DOGMASINDAN 1 HAFTA ÖNCEDE KAYBETTIM NE KADAR DİKKAT EDERSEN ET KADER NEYSE O OLUYO TABI BİZ HER DAIM DIKKAT EDELİM GERİSİ ALLAHIN BİLECEĞİ İŞ
HADİ BİLGİLERİNİZİ GÖNDERİN LİSTEMİZİ HAZIRLAYALIM GÜZEL DÜŞÜNELİM GÜZEL OLSN
KIZLAR LİSTEYİ HAZIRLADIM BİLGİLERİNİZİ ETİKET YAPARSANIZ SIRAYLA EKLEYELIM NASİPTE NE VARSA ONU YAŞARIZ BEN İLK AYDA BEBEGIMI KAYBETTIM DOGMASINDAN 1 HAFTA ÖNCEDE KAYBETTIM NE KADAR DİKKAT EDERSEN ET KADER NEYSE O OLUYO TABI BİZ HER DAIM DIKKAT EDELİM GERİSİ ALLAHIN BİLECEĞİ İŞ
Yaş = 29KIZLAR LİSTEYİ HAZIRLADIM BİLGİLERİNİZİ ETİKET YAPARSANIZ SIRAYLA EKLEYELIM NASİPTE NE VARSA ONU YAŞARIZ BEN İLK AYDA BEBEGIMI KAYBETTIM DOGMASINDAN 1 HAFTA ÖNCEDE KAYBETTIM NE KADAR DİKKAT EDERSEN ET KADER NEYSE O OLUYO TABI BİZ HER DAIM DIKKAT EDELİM GERİSİ ALLAHIN BİLECEĞİ İŞ
Eline sağlık canımLİSTEYE BAKABILIRSINIZ YAZANLARIN BILGILERINI EKLEDIM
LİSTEYE BAKABILIRSINIZ YAZANLARIN BILGILERINI EKLEDIM
Canim simdiden eline emegine saglil gercekten emek gerektiren bir is seni tebrik ediyorum.LİSTEYE BAKABILIRSINIZ YAZANLARIN BILGILERINI EKLEDIM
Benimde ayni durumda canim cok fazla arastirma yaptim ve normalmis tansiyon yukselmedigi sureceKızlar bedeniniz ne durumda
Benim regl olacakmış gibi kasılmalarım var
Sürekli gerinmek istiyorum gibi
Ayrıca beyaz renkli akıntım var
RİCA EDERIM CANIM :)Ellerine sağlık çok güzel olmuş hayırlı olsun inşallah
Bu arada Kocaeli de yaşıyorum
RİCA EDERIM CANIM SIKINTI YOK YAPARIM ODA Bİ UĞRAŞ OLUYOR İŞTE ZATEN ÇALIŞIYORUM SIKINTI YOKCanim simdiden eline emegine saglil gercekten emek gerektiren bir is seni tebrik ediyorum.
Sat: 6 nisan
Dogum tarihi 11 ocak
Yas 28
2. Çocuk aydinda yasiyorum
AYNEN BENDE REGLI OLDUM OLCAM GIBI HISSEDIYORUM KARNIM ŞİŞ VE HALSİZLIK VARKızlar bedeniniz ne durumda
Benim regl olacakmış gibi kasılmalarım var
Sürekli gerinmek istiyorum gibi
Ayrıca beyaz renkli akıntım var
Bende ocak annesiyim
Evet ogreneli 1 hafta olduKAN TAHLİLİ YAPTIRDINMI