Hayırlı haberlerinle gel canım çok sevindim maşallah :)az önce dr hemşiresi aradı dr hafta sonu değerimi görünce randevuyu cumadan çarşamba saat 5e çekmiş çok mutlu oldum
dimi birer mucize bebekleri olacaklar bu kuzular inşallahMaşallah yaa bu topik ne kadar bereketli bir topik oldu tüp bebeklerden sonra dogal gelrn bir sürü bebisimiz var
Hadi gozun aydin cok beklemiceksin :)az önce dr hemşiresi aradı dr hafta sonu değerimi görünce randevuyu cumadan çarşamba saat 5e çekmiş çok mutlu oldum
sağol canım hep beraber doğumu bekleyelim sağlıkla inşallahHadi gozun aydin cok beklemiceksin :)
Evet mucize bebekleri hep benim tüp bebek değil benim ilki ama bende 1 yıldır bekliyordum 2. Için prolaktin yüksekliği vardı düşünce kaldım sanırım kaldığım ay hic umursamamıştım yani çoğu mucize bebeklerdimi birer mucize bebekleri olacaklar bu kuzular inşallah
Hayırlı olsun canımmmselam kızlar ben de bugün keseyi gördüm. minnoşumun ilk resmini de aldımkalp atışı için 10 gün sonraya çağırdı.
çok şükürr..
Süperr canım çok sevindimaz önce dr hemşiresi aradı dr hafta sonu değerimi görünce randevuyu cumadan çarşamba saat 5e çekmiş çok mutlu oldum
Amin inşallah hayırlısı neyse allahım onu yaşatsın hepimizeçok sevindim gözünüz aydın arkadaşım nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum benimde ilk test 1211 çıktı
hamilesin rabbime binlerce şükür benim geçmişte dış gebelik var senin korkularını çok iyi anlıyorum rabbim korktuğumuzla sınamasın inşallah
rabbim kuzularımıza hayırlı sağlıklı kardeşler nasip etsin inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimKorkma canım aynı korkuyu ben de yaşadım kaç gündür. Bence normal değerin. İlk gün genelde 700-800 civarı çıkar 2. Gün içinde 1000 ler çok iyi :) İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir kucağına alırsın :)
seninde mi ikinci yavrun olacak canımEvet mucize bebekleri hep benim tüp bebek değil benim ilki ama bende 1 yıldır bekliyordum 2. Için prolaktin yüksekliği vardı düşünce kaldım sanırım kaldığım ay hic umursamamıştım yani çoğu mucize bebekler
Bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallahMaşallah yaa bu topik ne kadar bereketli bir topik oldu tüp bebeklerden sonra dogal gelrn bir sürü bebisimiz var
evet canım yaa bende çok mutlu oldumSüperr canım çok sevindim2 gün önceden göreceksin minnoşu
Evet 2. Benim birde oğluşum varseninde mi ikinci yavrun olacak canım
Gözün aydın canım benim darısı ıns kalp atisinaselam kızlar ben de bugün keseyi gördüm. minnoşumun ilk resmini de aldımkalp atışı için 10 gün sonraya çağırdı.
çok şükürr..
allah bağışlasın canım kaç yaşında benimki 10 yaşındaEvet 2. Benim birde oğluşum var
canım benim tüp, test tarihinden 2 haftasonra gördüm.Yaa super maşallah :) canım kaçıncı gününde gördün keseyi. Benm reglim geçeli 4 gün oldu daha çok erken haftaya gitcem kese için :)
Kızlar bir liste oluştursak birbirimizi tanımamız daha çabuk olur kim ne zaman doğum yapıcak aynı gün olanları takip etmemiz kolaylaşır ilk kez anne olacaklara tecrübe aktarımı olur ilk mi ikinci mi anne olacakları yazsak ne dersiniz?
3 yaşında daha bende 24üm zaten dahaallah bağışlasın canım kaç yaşında benimki 10 yaşında