- 6 Mayıs 2018
- 208
- 304
- 36
Merhaba hayırlı olsun günlermiz aynı kese kaç mm miş öğrenebildin mi?selam kızlar ben de bugün keseyi gördüm. minnoşumun ilk resmini de aldım kalp atışı için 10 gün sonraya çağırdı.
çok şükürr..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hayırlı olsun günlermiz aynı kese kaç mm miş öğrenebildin mi?selam kızlar ben de bugün keseyi gördüm. minnoşumun ilk resmini de aldım kalp atışı için 10 gün sonraya çağırdı.
çok şükürr..
Ben daha önce liste takibi yapmıştım ama cok zor birsey surekli guncelleme gerekiuor suan onun icin vaktim yok ilk bebegi olan biri yapabilir ikinci hamileliklerde mesguliyet daha fazla maalesefTopiği birinin devralıp ilk sayfaya liste yapması gerek canım. Tecrübeli arkadaşlar varsa sayfayı devralsın
Ben daha önce liste takibi yapmıştım ama cok zor birsey surekli guncelleme gerekiuor suan onun icin vaktim yok ilk bebegi olan biri yapabilir ikinci hamileliklerde mesguliyet daha fazla maalesef
canım benle aynı gün beraberiz benim perşembe randevum var bakalım ne görecegimizi bilmiyorummm21 inde tam 6 haftalık olacak kalp atışı duyan var mı 6 haftalıkken
canım allah razı olsun güzel düşünmüşsünüz ama benim önceden kayıplarım var bunda bile daha belli değilA anneveoglusu canım topik başı sen olsana anlıyorsun bu işlerden
canım allah razı olsun güzel düşünmüşsünüz ama benim önceden kayıplarım var bunda bile daha belli değil
aranızda kalırsam neden olmasın ama bunun için 10-15 gün var
haklısın en azından kalp atışlarını duyalımListeyi biraz daha zaman gecince yapalim derim. Yoksa benim 2018 mayis annesi olacaklar sayfasında oldugu gibi adlarin bos bos durma ihtimali de var...Tabii ins hic fire vermeyiz.
o korkuları bir atabilsek inşallah fire vermeyizSonuna kadar kalalım insallah canim. Bende endiseliyim ama rahatlatmaya calisiyorum bir taraftan kendimi birşey olmayacak diye :)
Insallah...benimde var ayrilmisliklarim..cok uzucu oluyo Allah birdaha yasatmasino korkuları bir atabilsek inşallah fire vermeyiz
hoşgeldin canım maşallah çok güzel değern iki gün sanı tekrarla katlanarak devam etsin inşallahKızlar merhaba Allah nasip ederse bende Ocak annesi olacagim bugün kan verdim değerim 218cikti.nasil sizce 29.günüm
Hosbulduk canım benimde kayiplarim var Allah bir daha yasatmasin çok zordu.hoşgeldin canım maşallah çok güzel değern iki gün sanı tekrarla katlanarak devam etsin inşallah
canım ben kalp atışını duyduktan sonra kendimi ekleteceğimKIZLAR LİSTEYİ HAZIRLADIM BİLGİLERİNİZİ ETİKET YAPARSANIZ SIRAYLA EKLEYELIM NASİPTE NE VARSA ONU YAŞARIZ BEN İLK AYDA BEBEGIMI KAYBETTIM DOGMASINDAN 1 HAFTA ÖNCEDE KAYBETTIM NE KADAR DİKKAT EDERSEN ET KADER NEYSE O OLUYO TABI BİZ HER DAIM DIKKAT EDELİM GERİSİ ALLAHIN BİLECEĞİ İŞ
HADİ BİLGİLERİNİZİ GÖNDERİN LİSTEMİZİ HAZIRLAYALIM GÜZEL DÜŞÜNELİM GÜZEL OLSN
olur tabiki o zaman dört günlük değerlendirilir iki günde bir en az %70 ve üzeri artmalı arkadaşımHosbulduk canım benimde kayiplarim var Allah bir daha yasatmasin çok zordu.
İki gün sonra tekrarla diyor ama çalışıyorum perşembe versem 3gun oluyor olmaz mı yani Çarşamba değil peraembe
tamam canım nasıl istersencanım ben kalp atışını duyduktan sonra kendimi ekleteceğim
Canım gebelik sürecinde dr sadece folik asite devam etmemi soylediArkadaşlar ben decavit kullanıyorum sizler bu süreçte neler kullanıyorsunuz
KIZLAR LİSTEYİ HAZIRLADIM BİLGİLERİNİZİ ETİKET YAPARSANIZ SIRAYLA EKLEYELIM NASİPTE NE VARSA ONU YAŞARIZ BEN İLK AYDA BEBEGIMI KAYBETTIM DOGMASINDAN 1 HAFTA ÖNCEDE KAYBETTIM NE KADAR DİKKAT EDERSEN ET KADER NEYSE O OLUYO TABI BİZ HER DAIM DIKKAT EDELİM GERİSİ ALLAHIN BİLECEĞİ İŞ
HADİ BİLGİLERİNİZİ GÖNDERİN LİSTEMİZİ HAZIRLAYALIM GÜZEL DÜŞÜNELİM GÜZEL OLSN