2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet cnm önemli olan sağlıkları diş dönemi geçince dönüyorlar eski iştahlarına.. üzme kendini.. hepsi yaşıyor aynı şeyleri .. azıcık bile yiyorsa yetiyor onlara..

Hanımlar uzun bir aradan sonra selam herkese.
İşe başlama sürecinden sonra zaman algımı yitirdim resmen.
Herkesin kuzucuğu iyidir umarım.
İlk kelimeler geldi mi? Sünnetler olundu mu?
Oğlumda yumurtalıkların tam inmeme durumu var sünnetten sonra 2.bir operasyon görünüyor bize. İnşallah gerek kalmaz.

Geçmiş olsun kuzuya Umarım gerek kalmaz da kendiliğinden düzelir

Aleyküm selam canım. İnşallah gerek kalmaz
Biz tutunarak yürümeye başladık. Bir çok kelime söyleyebiliyor. Baba, anne, dede, meme, mimi vardı. Şimdi kedi, gel gel, bitti, bir bir bir... Diyor...

Kızlar belki hatırlarsınız bizim tontiğin süt alerjisi vardı. Geçen aya kadar hep diyetteydi. Süt ve ürünleri hiç tüketemedi maalesef. Geçen ay doktorumuz diyeti yavaş yavaş açma kararı aldı ve sadece fırınlanmış süt ürünü içeren gıdalarla 1 ay boyunca deneme yaptık. Çok şükür tepkisi olmadı. Yarın yine kontrol var sanırım biraz daha açarız diyeti. Pişirilmiş gıdalarla devam ederiz ve en son da inşallah peynir yoğurt yediği günleri de görürüm Kilosu doğduğundan beri hep düşük ilerliyor. Geçen ay 7400 gr dı. Bakalım bu ay kaç çıkacak. Bize şans dileyin kızlar kurtulalım inşallah şu alerjiden

Nasıl geçti cnm kontrol..yavaş yavaş atmaya başlamış zaten.. inşallah en kısa sürede hepsini yemeye başlar.. kilosuna da takılıp stres yapma sağlıklı olsun gerisi hallolur bir şekilde.

Nasıl geçti cnm kontrol..yavaş yavaş atmaya başlamış zaten.. inşallah en kısa sürede hepsini yemeye başlar.. kilosuna da takılıp stres yapma sağlıklı olsun gerisi hallolur bir şekilde.
Sağol canım. 7700 gr olmuş bu ay. %10 persentilde kilo olarak. Boyu baş çevresi vs her şey normal sınırda, sadece kilo düşük gidiyor. 1 er tatlı kaşığı yoğurt ve lor vermeye başla dedi doktorumuz. Günden güne arttırırız tepki olmazsa demişti. Maalesef yedikten sonra kuzumun kulak arkası ve ensesinde döküntü oldu yine Bir de sevdi ki tadını Normalde iştahı yok genel olarak zor yemek yiyor ama loru da yoğurdu da az az verdim. Elini uzatıp ver diyor karşıdan ağzını açıp bekliyordu yavrum Doktora fotoğraflarını gönderdim. Kızarıklık tüm vücutta olmamış 1 hafta böyle 1 er kaşık vermeye devam et haftaya 2 şer kasığa çıkalım eğer kızarıklık artarsa yada kusma vs olursa tamamen kesip yine erteleriz dedi. Bakalım inşallah yavaş yavaş alışır bünyesi. Bu kadar sevdiği ve sağlıklı besinleri verememek üzüyor beni

Selam canim..masallah..benim kizda 1 haftadir adimlara basladi :) disiniz cokmus bizim 2 tane 2 de uste yeni cikiyo.ucu gorundi....
Emzirme durumunuz nasil kizlar...ben de bu ara hastayim sutummu azaldi.hastayim diye mi bilmiyorum...sagdigim.icin son bikacgundur azaldigni fark ettim.belkide yediklerimden..10.5 aylik olduk gerci

Canım yaa kıyamam minnoşa.. insanın içi gidiyor ama üzülme bir gün yiyecek hepsini inşallah.. geçen gün bir programda çocuğunuzun yiyemediği yemekler için aynı besin değerindeki yiyecekleri verebilirsiniz diyordu. Peynire yoğurda eş değer besinlerden verirsen alması gereken vitaminleri alır o merak etme.. birde doktorunuz ne önerdi bilmiyorum ama lor peyniri sütün kestirilmesiyle yapılıyor ya süte daha yakın bir ürünmüş alerji riski fazla olabilir ama normal peynirler mayalanınca sütten farklı bir yapıya dönüşüyormuş. Belki daha az tepki verir diye düşündüm. Ben küçük top peynirlerden veriyorum o yüzden, akşamdan suya koyunca tuzu da çıkıyor deneyebilirsin belki.. iyi olacak herşeyi yiyecek annesi.. öpüyorum o boncuğu ❤..

Çok sağol canım moral oldun bana ❤ Alerji maması kullanıyoruz içinde vucudu icin gerekli tüm vitamin protein mineral vs varmış o karşılıyormuş ihtiyacını ama şöyle doya doya bi yoğurt peynir yese ben doymuş olacağım sanki Özellikle lor ver dedi doktorumuz niye öyle dedi bilmiyorum ama peynir yerine lor daha iyi olur de'di. Benim de hiç aklıma gelmedi o an gerçekten dediğin gibi süt kestiriliyor lorda. Yarın peynir deneyim bakalım bir de öyle gözlemleyim. Sağol kuzum desteğin için

Rica ederim cnm.. ufakta olsa destek olabildiysem sevindim keşke elimizden daha fazlası gelse.. ❤

Yarım yağlı süte su katanda var kabız olmaması ıcın dogru yontemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…