2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bu devirde bu kafa gerçekten şok oldum bende. ağır konuşacam kusura bakma ama istemiyorduysan niye korunmadın. senin tek kelimeyle sonlandıracağım dediğin şey minik bi kalp. Allah'ın verdiği bi can! böcek değil ezip geçesin. kaldı ki böceği bile öldürmeden çözüm üretebilmenin yolunu ara insan.
Bilmiyorum inanç durumun nedir ama Allah'a inanıyorsan bunun müslümanlığa sığar yanı da yok bilesin!
kaldı ki bu çocuk yalnız senin evladın değil bakalım babası senin gibi rahatça 'ÖLSÜN' diyebilecek mi?
bak güzel kardeşim! şu forumda yıllarca evlat hasretiyle yanıp defalarca elini bile tutamadan kaybeden belki 100 lerce kadın var. onların incinmemesi adına bile eğer istemiyorsan buraya yazma marifet gibi.
kendi adıma konuşursam 9 aylık bir oğlum var olmaz ama (tüp bebekle gebe kaldım çünkü) varsayalım gebe kaldım tek üzüleceğim şey sanırım oğlumu yeterince emzirememek olur sanırım. ki oğlumun alerjisi sebebiyle çok zor bir 9 ay geçirdiğimizi eklemeliyim. sana verilen nimetin kıymetini bil derim. sonradan pişman olacağın birşey yapma derim. İmtihan dünyası sen hakkına razı ol Allah mükafatını verir. eziyet çekeceksin belki 2 çocukla ama belki Rabbim sana mükafat vermek için senin müsibet olarak gördüğün ( çoğuna göre nimet) bir şey veriyordur.
Vakit ayırıp yazmışsın ama herkesin kendine göre yorum yapıyor. Merak ettiysen eşimle beraber ortak kararımız zaten 2 kızım var. Dikkat etmemize rağmen hamile kaldım. Din kısmına gelirsek ikinci kızımı da zaten plansız kaldim onu da aldırırdım dinsiz olsam. Üçüncü benim için çok zor sağlığım için de risk taşıyor. Üzülüyorum vicdansız bir insan değilim. Ama dediğim gibigücüm yok sadece. :KK51:

Vakit ayırıp yazmışsın ama herkesin kendine göre yorum yapıyor. Merak ettiysen eşimle beraber ortak kararımız zaten 2 kızım var. Dikkat etmemize rağmen hamile kaldım. Din kısmına gelirsek ikinci kızımı da zaten plansız kaldim onu da aldırırdım dinsiz olsam. Üçüncü benim için çok zor sağlığım için de risk taşıyor. Üzülüyorum vicdansız bir insan değilim. Ama dediğim gibigücüm yok sadece. :KK51:
şöyle düşün senin aldırma imkanın olmasa o bebek doğacaktı. eski zamanda kürtaj mı vardı? ilk değil diyorsun o zaman sağlık ocağına bile gitsen korunmak için daha etkin yöntemler öğrenebilirsiniz. neden yapmadınız? bu bahane değil bence! ağır konuşmuş olabilirim ama hassasiyetimi hoş görün lütfen burda bi candan bahsediyoruz...

Şoktayım 1.5 aydır adet olamamanın sebebini strese bagliyordum 4 haftalik hamileyimmmm:KK12:ve kesin kararım sonlandırmak..
Ayy yapmayın ya lütfen 🙄vebalini nasıl vereceksiniz. Sizin şer gördüğünüz şey en hayırlı belki bilemezsiniz.
Annem de bizi yani ikizimle beni aldıracakmış zamanında anneannem hakkımı helal etmem demiş ama şimdi o zamanki cahillik diyor iyi ki öyle bir hata yapmamışım diyor. Eşiniz de mi aynı düşünüyor

Ayy yapmayın ya lütfen 🙄vebalini nasıl vereceksiniz. Sizin şer gördüğünüz şey en hayırlı belki bilemezsiniz.
Annem de bizi yani ikizimle beni aldıracakmış zamanında anneannem hakkımı helal etmem demiş ama şimdi o zamanki cahillik diyor iyi ki öyle bir hata yapmamışım diyor. Eşiniz de mi aynı düşünüyor
O benim kararıma saygı duydu

Kutlu olsun canimm ❤❤ nice nice aylara ❤ biz hasta girdik ama olsun 🙏❤ bu arada biz yuruyoruz kizlar 😘
Geçmiş olsun cnm ya inşallah atlatır hemen 🙏salgın varmış bu aralar.. bu haberi bekliyorduk Azra kuşumdan zaten😍 maşallah ona:nazar: sana oturmak yok artık:)
15 gün sonra biz de peşinizden geliyoruz 😍
Ya bu ayları daha zormuş he her yere kalkmaya çalışıyor 5 dk yalnız bırakamıyorum. Siz de nasıl durumlar
Hadi bekliyoruz❤ biz 1 buçuk aydır falan öyleyiz cnm heryere tırmanıyor sıralıyor. Artık diğer odalara da kaçıyor 😂 1 haftadır falan biraz oyuncakları ile oynuyor o da yanına oturup oynatırsan değilse peşinden koşturuyorum akşama kadar :))

X