Kasaplara soralım birde :)) herkes asıl yürüyünce başınız dertte olacak diyor vallaKasabın birinde bulduk :)) kaynattım hem suyuna az didikledim koydum hem de ayrı poşetledim çıkarıp hemen çorbasına katıyorum pişerken rahat oldu. Ayy anlattığın yerde gözümde canlandı yürüme şekliBi yürüseler rahatlarız inşallah.
Geçmiş olsun cnm.. bizde kan versek iyi olacak artık. . Bende yedireyim hergün o zaman..Bizim ateşimiz vardı Dr a gittik kan tahlilleri istedi cnm ve b12 si düşük çıktı. Dr bana kıyma vermiyormusun bu çocuğa dedi. Hergün yemesi gerekiyor artık 8 aylık dedi. Ben sadece yumurtaya bazende çorbalara koyuyordum aklınızda olsun
İyiyim canım :) bizde 2 diş çıktı emekliyor 7 de uyurdu 10 a cıktı zde de bu aralar üst dişler çıkıyor sabırım huzursuzİyi çok şükür sen nasılsın ne kadarlık oldunuz? :) biz de daha diş çıkmadı 8 aylık oldu bugün emekleme değil kendini sürüyerek isteği her yerde evin faresi gibi dolaşıyor bir de ayaklarını iyice kaldırıyor ucuna basıp emeklemeye çalışıyor sonuç yana devriliyoruykusu gündüz epey azaldı akşam da en geç 9 idi o da şaştı ama 11 e kadar dayanıyor en fazla. Siz de durumlar nasıl
Bizim ateşimiz vardı Dr a gittik kan tahlilleri istedi cnm ve b12 si düşük çıktı. Dr bana kıyma vermiyormusun bu çocuğa dedi. Hergün yemesi @aa@üşüyorum
Ğ popüler oğlum artık 8 aylık dedi. Ben sadece yumurtaya bazende çorbalara koyuyordum aklınızda olsunQUOTE]
Ben hergün et vermiyorum
İyi günler hanımlar...
İzlenimi vardı, kan değerimize baktık.
Canı acımadı. Şükürler olsun ki...
Sizlerden ne haber
Parmaktan bakılıyor canım. Ayrıntılı bir kan tahlili değil. Sizden neden damardan aldılar? Hasta mı kuzun...Canım cuma günü de biz kan verdik şükür hemen buldu damarı ama epey ağladı benim kızsonuçlar 1 haftada çıkacakmış en önemli değer hangisi acaba? E nabız dan bakarken ona dikkat edeyim
Parmaktan bakılıyor canım. Ayrıntılı bir kan tahlili değil. Sizden neden damardan aldılar? Hasta mı kuzun...
Merhaba benim bebegimde 20 gundur gecmeyen ishal var doktor suan denemeler yaptiriyor ve similac alimentum verdi siz hangi sikayetlerle kullandimiz acaba cevapkarsanz tesekkur ederimCanııımm similactan kötüsüde mi varrbiz similac alimentum kullanıyoruz. Çocuğun çıkardığı gaz teri bile kötü kokuyor
slm cnim nasılsın, Bebelac mama hakkında bilgine ihtiyacım var.Keçiboynuzu özünü çok az verdim bugün sevmedi pek yoğurtla ya da dediğin gibi meyve püresine katılabilir.
bizde sağlık ocağından parmaktan yptik ve kansızlığı ne yazık ki 10 ciktiDeğil canım devlet hastanesine gittim sağlık ocağından istediler dedim alındı. Şükür iyi kızım bir rahatsızlığı yok. Sağlık ocağına mı yaptırdın sen aklım karıştı şimdisağlık ocağı hastanede yaptır sonucu getir demişti
Allah Allah...Değil canım devlet hastanesine gittim sağlık ocağından istediler dedim alındı. Şükür iyi kızım bir rahatsızlığı yok. Sağlık ocağına mı yaptırdın sen aklım karıştı şimdisağlık ocağı hastanede yaptır sonucu getir demişti
slm cnim nasılsın, Bebelac mama hakkında bilgine ihtiyacım var.
.
Oğlum aptamil sıkıldı bende bebelac gold vermek istiyorum ama üzerlerinde kaç aylıktır diye yazilmiyor. Bebelac gold 3, 1yasindan itibaren diyor
Bebelac 2 ise 6.aydan sonra diyor kafam karıştı şimdi. Sen daha önce kullandığın için biliyorsun diye sana sordum
Damla kullanıyor musun canım ona rağmen mi düşük çıktıbizde sağlık ocağından parmaktan yptik ve kansızlığı ne yazık ki 10 cikti
Allah Allah...
Bu uygulamalar her yerde aynı değil midir? Evet, sağlık ocağında yapıldı. Parmaktan. Şekerimizi kontrol ettiğimiz gibi bir aletle.
Damardan zor olmuştur, geçmiş olsun canım
Yok cnim hiç kullanmadım, yanı toplasan 10defa kkullanmamis8mdirDamla kullanıyor musun canım ona rağmen mi düşük çıktı
Bugün gideyim o zaman uygulama mı farklı anlamadımyok bu kez zor olmadı
Hayırlı olsun diyecektimmm. Neler yazmışsınızŞoktayım 1.5 aydır adet olamamanın sebebini strese bagliyordum 4 haftalik hamileyimmmmve kesin kararım sonlandırmak..
Hazır hissetmek ya da hissetmemek değil bir daha aynı şeyleri sil baştan yaşamaya cesaret edemiyorum. Zaten ikinciye hazir degilken hayırlısı deyip kucağıma aldım.Hayırlı olsun diyecektimmm. Neler yazmışsınız
Kendini hazır hissetmiyor musun? Evladın ne demek olduğunu bilen birisin.... Yapma derim.... Geldiyse vardır bir hikmeti
Evet, zor. Özellikle de bir yardımcınız yok ise daha da zor. Maddi durum da önemli tabiii..Hazır hissetmek ya da hissetmemek değil bir daha aynı şeyleri sil baştan yaşamaya cesaret edemiyorum. Zaten ikinciye hazir degilken hayırlısı deyip kucağıma aldım.
bu devirde bu kafa gerçekten şok oldum bende. ağır konuşacam kusura bakma ama istemiyorduysan niye korunmadın. senin tek kelimeyle sonlandıracağım dediğin şey minik bi kalp. Allah'ın verdiği bi can! böcek değil ezip geçesin. kaldı ki böceği bile öldürmeden çözüm üretebilmenin yolunu ara insan.Şoktayım 1.5 aydır adet olamamanın sebebini strese bagliyordum 4 haftalik hamileyimmmmve kesin kararım sonlandırmak..