- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
mevsiminegore cnim kizcen nasil oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli olsun cnim inşa lina bakicisinda mutlu olur.mesleğin ne cnim?Biz bugün bakıcı olayını kesinleştirdik.. daha bırakmadan ağlayasım var..
Amin cnm şimdiye kadar benden başka kimsede kalmadı yabancılık çekecekte inşallah ağlamaz.. öğretmenim cnm ben haftaya seminere götürürüm öğleden sonrada bakıcıyla birlikte bakarız sonraki hafta okul açılacak öğlene kadar ders alacağım inşallah 5 saat falan ayrı kalacağız ama bir hüzün çöktü banahayirli olsun cnim inşa lina bakicisinda mutlu olur.mesleğin ne cnim?
Anlıyorum Cnim, herşey onun geleceği için canını hiç sıkma.ne güzel bi mesleğim var senin durumunda olmak isteyen bir sürü anne var.Lina da sende hemen alisirsuniz inan.yeterki herşey huzurla sağlıkla olsun❤Amin cnm şimdiye kadar benden başka kimsede kalmadı yabancılık çekecekte inşallah ağlamaz.. öğretmenim cnm ben haftaya seminere götürürüm öğleden sonrada bakıcıyla birlikte bakarız sonraki hafta okul açılacak öğlene kadar ders alacağım inşallah 5 saat falan ayrı kalacağız ama bir hüzün çöktü bana
Amin cnm .. haklısın huzur ve sağlık oldu mu gerisi halloluyor bir şekilde..Anlıyorum Cnim, herşey onun geleceği için canını hiç sıkma.ne güzel bi mesleğim var senin durumunda olmak isteyen bir sürü anne var.Lina da sende hemen alisirsuniz inan.yeterki herşey huzurla sağlıkla olsun❤
mevsiminegore cnim kizcen nasil oldu?
Biz bugün bakıcı olayını kesinleştirdik.. daha bırakmadan ağlayasım var..
Amin cnm .. bakıcı içime sindi de işte dediğin gibi bir tuhaf oluyor insan sanki yıllardır berabermişiz gibi hissediyorum:) o alışır da ben nasıl alışcam bilemedim:))Anneliğin en zor yanlarından biri sanırım budur. Çalışmıyorum ama düşünmesi bile tuhaf hissettiriyor. Ama alışır inşallah bakıcıya canım umduğun gibi baksın inşallah ❤
Hiç üzülme. Belki sana da iyi gelir. Daha az yorulacağın için daha kaliteli zaman geçirebilirsiniz böyle düşün birdeAmin cnm şimdiye kadar benden başka kimsede kalmadı yabancılık çekecekte inşallah ağlamaz.. öğretmenim cnm ben haftaya seminere götürürüm öğleden sonrada bakıcıyla birlikte bakarız sonraki hafta okul açılacak öğlene kadar ders alacağım inşallah 5 saat falan ayrı kalacağız ama bir hüzün çöktü bana
Evet aslında ben sürekli çalıştım evde olmaya alışık değilim böyle enerjim daha düşük oluyor. İnşallah daha güzel olur. İçimi rahatlattınız kızlar sağolun:)Hiç üzülme. Belki sana da iyi gelir. Daha az yorulacağın için daha kaliteli zaman geçirebilirsiniz böyle düşün birde
Evet cnm 14 ocaklıyız bizde ben karasız kaldım ücretsiz izne ayrılmayı düşündüm eşimde başla sanada iyi gelir yapamazsan sonra ayrılırsın dedi.bakıcıyı geç bulduk hala başlayamadık o yüzden seminere götüreyim öğleden sonraları bakıcı gelsin diye düşündüm bende.. 1 hafta az gibi alışması için ama inşallah sorun olmaz.. alışacağım bende artık:) amin inşallah.. ben bugüne kadar hep bakıcıya bırakır çıkarım çok abartılıyor derdim başıma gelince anladım valla çok zormuşZ zeLina senin kizin da14 ocak dogumlulardandi sanirim.ayni duygulari bende yasiyorum bizim bakicimiz baslayali 15 gun oldu baya alistilar ama insanin yinede içi burkuluyor.Ama ben kizlarimdan biliyorum insan alisiyor ve arkadaslarin dedigi gibi daha kaliteli vakit geciriyorsun calismak da iyi geliyor.O burukluk olmazsa annelik olmaz o hep olacak. insallah yavrularimiz hep iyilerle karsilassin
Cnm biz 6 buçuk aylıkken 8 kiloyduk 7 buçuk olduk ama daha gitmedik bilemiyorum o yüzden..Merhaba hanımlar burda olanlar bebegının ayını ve kac kg oldugunu yazabılır mi
Bır arkadas var coxugu 15 aylık 14 kılo ve saglık ocagı cok kılolu doktora gotue demıs gercekten oyle merak ettimCnm biz 6 buçuk aylıkken 8 kiloyduk 7 buçuk olduk ama daha gitmedik bilemiyorum o yüzden..
Bır arkadas var coxugu 15 aylık 14 kılo ve saglık ocagı cok kılolu doktora gotue demıs gercekten oyle merak ettim
Doğum kilosu da önemli ama banada kilolu geldi 14 kilo..Bır arkadas var coxugu 15 aylık 14 kılo ve saglık ocagı cok kılolu doktora gotue demıs gercekten oyle merak ettim
Hayırlı olsun cnm dişiniz..:) geçmiş olsun buarada sen mi farkettin yapışıklığı. İnşallah açılır hemen..Kızlar merhaba 7. Ayımızı dişle karşıladıkk ucu değdi elime maşallahateşimiz olmadı şükürr bu arafa kız bebesi anneleri vajinal deliği yapışmasın dikkat edin bzmki kapandı yapışmış kremle açmaya çalışıyoruz