- Emoji Skoru
- 33.351
- Puanlar
- 798
CansınTeki de aynı nasilsa bari birimiz rahat etsinaa nasıl geçti gününüz
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Grinning face with big eyes :smiley: 😃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f603.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CansınTeki de aynı nasilsa bari birimiz rahat etsinaa nasıl geçti gününüz
Kızlar bgn havuç ve patates haşladım, çatalla ezdim, üstüne anne sütü koydum kıvam alması için. Keyifle yedi maşallah![]()
Ek gıdaya yavaş yavaş geçen anneler, kakada bi değişiklik oldu mu? Bizimki sulu kıvamdan koyu kıvama döndü ve çok kötü kokuyorbide günde 1-2 kez yaparken şimdi 2 günde bir yapıyor
Kızlar ben dün doktora gittiğimde dişlerini kaşıntısı için jel istemiştim. Dün akşam sürdüm bugünde sürdüm az birşey. Sabah 2 saat uyudu şimdi yine yatırdım 1 saati geçiyor tesadüfmü bilmiyorum ama bilginiz olsun. Birde karanfilli bir tarif vardı hatırlayan varsa yazabilirmi doğal olsa daha iyi olur sanki.
Maşallah yavruna bende uykuyu çok severimYaakızım bana çekmiş bu konuda uykuyu seviyor.ama emseydi bu kadar uyumazdı sanırım. Gündüz de 1 kere uzun uykusu var onun dışında 2,5 3 saati geçmeden huysuzlanıyor 1 saatte olsa uyur
Hangi marka verdi canımKızlar ben dün doktora gittiğimde dişlerini kaşıntısı için jel istemiştim. Dün akşam sürdüm bugünde sürdüm az birşey. Sabah 2 saat uyudu şimdi yine yatırdım 1 saati geçiyor tesadüfmü bilmiyorum ama bilginiz olsun. Birde karanfilli bir tarif vardı hatırlayan varsa yazabilirmi doğal olsa daha iyi olur sanki.
Normal ozamanOldu eskiden daha civik olurdu şimdi daha katı birde yediklerini kakada görüyorum![]()
Kız napim her ay bu stresi yaşayamam ben, oldu mu olacak mı kaçtı mı kaçacak mı diyeO ne demekmiş ya bir sürü para almislar şikayet etmekte iyi yapmışsın üçüncü bebe yolunu kapadin bu arada hadi yine iyisin![]()
Bencede tesaduf degil. Buraya yazmistim hatta. Bende surdugumde bariz fark ediyorum uykuya dalisi kolaylasiyorKızlar ben dün doktora gittiğimde dişlerini kaşıntısı için jel istemiştim. Dün akşam sürdüm bugünde sürdüm az birşey. Sabah 2 saat uyudu şimdi yine yatırdım 1 saati geçiyor tesadüfmü bilmiyorum ama bilginiz olsun. Birde karanfilli bir tarif vardı hatırlayan varsa yazabilirmi doğal olsa daha iyi olur sanki.
Tabi once saglik ama insanoglun istegi tukenirmiYuuuh naptin kizz 10 11 kilo cok cok fazlaaayasinda 10 kilo olunuyor ort. Zaten artik 100 300 arasi alcak yasina kdranca 10 11 kilo olur ki olmasa da olur napak sagligi yerinde olsun
benm kizkardesim cirpii ama nasi saglikli gucluuu
![]()
Dentinox canım.Hangi marka verdi canım
Aaa teşekkür ederim Heycanla erken gelmiş işten patatesin soğumasını bekliyoruz başında =)Çok tatlı bir ailesiniz![]()
Zaten sebze 4 çeşit galiba patates kabak yeşil fasülye bezelye onları önden vereyim sonra yoğurt deneyip içine katıp veririm dedim daha tok tutar belki kızımda yoğurdu çok geç vermiştim bardağa azıcık sulu koyup içmesini bekledim blw yapınca ama buna yedireceğim inşallah o yesin diye beklemeyeceğim
Hayırlı olsun canım ek gıda da tattirma yapiyorum tattirma tamamladiklarimi veriyorum patates hiç vermedim bu gün başlayarak vereyum sizede hayırlı olsun canım
İnşallah minik adamda sever patatesi:)) tören havasında çok hoş:))Aaa teşekkür ederim Heycanla erken gelmiş işten patatesin soğumasını bekliyoruz başında =)
Ben yoğurt denedim birazcık ağzını ekşitiyor ama tatlı olmasına rağmen fena yemiyor İnşallah hep böyle devam ederZaten sebze 4 çeşit galiba patates kabak yeşil fasülye bezelye onları önden vereyim sonra yoğurt deneyip içine katıp veririm dedim daha tok tutar belki kızımda yoğurdu çok geç vermiştim bardağa azıcık sulu koyup içmesini bekledim blw yapınca ama buna yedireceğim inşallah o yesin diye beklemeyeceğim
Dogdugu gibi degismedi bizimKızlar , bebislerinizin kakası nasıl, benim kızım nerdeyse her zaman sulu yapiyor kakasını,bu yüzden üstüne geçtiği de çok oluyor .