• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Teki de aynı nasilsa bari birimiz rahat etsin 😂aa nasıl geçti gününüz
Cansın ❤️ güzeldi büyük oğlana pizza ısmarladim dondurma yedik magzalaru gezdik Ömer sonlara doğru balatayi sıyırdı vee emzirme önlüğü altında emistik bir bankta😃

Kızlar ben dün doktora gittiğimde dişlerini kaşıntısı için jel istemiştim. Dün akşam sürdüm bugünde sürdüm az birşey. Sabah 2 saat uyudu şimdi yine yatırdım 1 saati geçiyor tesadüfmü bilmiyorum ama bilginiz olsun. Birde karanfilli bir tarif vardı hatırlayan varsa yazabilirmi doğal olsa daha iyi olur sanki.

Ek gıdaya yavaş yavaş geçen anneler, kakada bi değişiklik oldu mu? Bizimki sulu kıvamdan koyu kıvama döndü ve çok kötü kokuyor 🙈 bide günde 1-2 kez yaparken şimdi 2 günde bir yapıyor

Oldu eskiden daha civik olurdu şimdi daha katı birde yediklerini kakada görüyorum 😁

Kızlar ben dün doktora gittiğimde dişlerini kaşıntısı için jel istemiştim. Dün akşam sürdüm bugünde sürdüm az birşey. Sabah 2 saat uyudu şimdi yine yatırdım 1 saati geçiyor tesadüfmü bilmiyorum ama bilginiz olsun. Birde karanfilli bir tarif vardı hatırlayan varsa yazabilirmi doğal olsa daha iyi olur sanki.

Arkadaşım paylaştığında ekran görüntüsü almıştım😊

Eklentiler

• Screenshot_20190605-223137.png
    Screenshot_20190605-223137.png
    706,6 KB · Görüntüleme: 42
Yaa 🙄 kızım bana çekmiş bu konuda uykuyu seviyor.ama emseydi bu kadar uyumazdı sanırım. Gündüz de 1 kere uzun uykusu var onun dışında 2,5 3 saati geçmeden huysuzlanıyor 1 saatte olsa uyur
Maşallah yavruna bende uykuyu çok severim

Hangi marka verdi canım

Bencede tesaduf degil. Buraya yazmistim hatta. Bende surdugumde bariz fark ediyorum uykuya dalisi kolaylasiyor

Yuuuh naptin kizz 10 11 kilo cok cok fazlaaa 😂 yasinda 10 kilo olunuyor ort. Zaten artik 100 300 arasi alcak yasina kdranca 10 11 kilo olur ki olmasa da olur napak sagligi yerinde olsun 🤣 benm kizkardesim cirpii ama nasi saglikli gucluuu 🤣
Tabi once saglik ama insanoglun istegi tukenirmi 😂

Hayırlı olsun canım ek gıda da tattirma yapiyorum tattirma tamamladiklarimi veriyorum patates hiç vermedim bu gün başlayarak vereyum sizede hayırlı olsun canım
Zaten sebze 4 çeşit galiba patates kabak yeşil fasülye bezelye onları önden vereyim sonra yoğurt deneyip içine katıp veririm dedim daha tok tutar belki kızımda yoğurdu çok geç vermiştim bardağa azıcık sulu koyup içmesini bekledim blw yapınca ama buna yedireceğim inşallah o yesin diye beklemeyeceğim

Zaten sebze 4 çeşit galiba patates kabak yeşil fasülye bezelye onları önden vereyim sonra yoğurt deneyip içine katıp veririm dedim daha tok tutar belki kızımda yoğurdu çok geç vermiştim bardağa azıcık sulu koyup içmesini bekledim blw yapınca ama buna yedireceğim inşallah o yesin diye beklemeyeceğim
Ben yoğurt denedim birazcık ağzını ekşitiyor ama tatlı olmasına rağmen fena yemiyor İnşallah hep böyle devam eder
kaşık tutmayı becerinceye kadar ben kendim besleyeceğim sonra eline vereceğim döke saça kendi yesin

Kızlar , bebislerinizin kakası nasıl, benim kızım nerdeyse her zaman sulu yapiyor kakasını,bu yüzden üstüne geçtiği de çok oluyor .
Dogdugu gibi degismedi bizim
Bir de ek gida baslamadik daha, kan ilaci da vermiyorum. O yuzden degismedi kivami. Cok yaptiginda batiriyor heryeri😁

Back