Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooy yerimm ben o totolariiiii ❤❤
Yaaa çok tatlı bu yaIlk deniz deneyimimiz guzel gecti ilk basta bi agladi sonra simidine kuruldu ama şaşkındı10 dk durdu durmadi cikti zaten![]()
Kiiiizz masallah bu tosbağayaIlk deniz deneyimimiz guzel gecti ilk basta bi agladi sonra simidine kuruldu ama şaşkındı10 dk durdu durmadi cikti zaten![]()
Masallah masallah allahm gobise hele hele tatliliginaIlk deniz deneyimimiz guzel gecti ilk basta bi agladi sonra simidine kuruldu ama şaşkındı10 dk durdu durmadi cikti zaten![]()
Ilk deniz deneyimimiz guzel gecti ilk basta bi agladi sonra simidine kuruldu ama şaşkındı10 dk durdu durmadi cikti zaten![]()
Bende öyle bu sefer 1 yaşına kadar ayrı yemek yaparım kızıma 2 yaşına kadar yapmıştım daha pratik nasıl oluyorsa öyle yapacağım zira 2. Çocuk vakit eskisi kadar bol değilmasallah kızın çok güzel alışmış ben de daha corba türü baslamadım cok uyanıyor diye,denedim mama gecen gün ama tam ögünlere baslarsak sadece kahvaltıda veririm heralde çok takılmayacagım onu vereyim bunu vermeyeyim diye büyük oğlumda öyle yaptım sonuç :yemeyen iştahsız bi çocuk bunda kuralları deliyoruz spontan ilerliyoruz bakalım ne olacak
Yaaa çok tatlı bu yamaşallah kuzuma
yalnız yüzerken bile ağır abi tavrını takınabiliyor
![]()
Kiiiizz masallah bu tosbağaya
Kamyon şoförü gibi tipe bak![]()
Masallah masallah allahm gobise hele hele tatliliginanere geldim ben diyo
❤
Cok tesekkur ederiz teyzelerimizAy maşallah ne tosun yagöbek adını koymadıysanız tosun olsun
![]()
Kız benim oğlumla seninki aynı kilodalar. Oğlumun eti sıkı demekki bir tane boğum yok bizde . Ertuş tam tombik ya. Isırmalık. Öp öp ye annesi❤Cok tesekkur ederiz teyzelerimizagir abi agir agir takildi bide ona simit aldik icine girmelilerden yasladi arkaya kndini tam kamyoncubu kdr yeter ona
gobek afini kp kafasina gore osmsn koymus sonradan hsberim oldu
![]()
Kız benim oğlumla seninki aynı kilodalar. Oğlumun eti sıkı demekki bir tane boğum yok bizde . Ertuş tam tombik ya. Isırmalık. Öp öp ye annesi❤
Boyu uzundur belki kuzum bizim 68 flndi en son olabilir bizde etkiyi noyle gösterdi kiloKız benim oğlumla seninki aynı kilodalar. Oğlumun eti sıkı demekki bir tane boğum yok bizde . Ertuş tam tombik ya. Isırmalık. Öp öp ye annesi❤
Hepimiz için hayırlı olsun bu süreç artık hep yiyecekler ben şu 6 ay bir buçuk yaş arası bebek beslemeyi hiç sevmiyorum hep onu düşünüyor insan sonrası aynı yemek pişer yiyen yerBiz de 16sinda 6 aylik oluyoruz. Tadimlara bende baslamadim. Merak ediyorum acikcasi bende yiyecek mi diye
Elimizdekilere cok atiliyor ama is ciddiye binince ne olur bilemem:))
Oglumda elma suyuyla başlamışım
Kizimda sebze deneyecegim ilk
benimki de kardeşin ağzından alıyor salyalardan tiksiniyor :)Riskli oyuncakları ortadan kaldır canım ozaman eğer abi anlamıyorsa. Bizim büyük oğlan kendi müdahale ediyor, abicim o boğazına kaçar ver bakayım diye![]()
Havuç zamanı değil diye kışı bekleyeceğim havuç için ben şimdilik kabak patates vereceğim ama bezelye konusunda herkes ayrı ay diyor sizce hangi ayKızlar bgn havuç ve patates haşladım, çatalla ezdim, üstüne anne sütü koydum kıvam alması için. Keyifle yedi maşallah![]()
bende ilerisini düşünüyorum bugünden başlayarak ne yapabilirim diyorum.tam msjını okurken miniğim abinin direksiyonu yakalayıp agza götürdü elinden alınca bi de cırlıyor :) ben eline yanına ona uygun oyuncakları koyıyorum küçük parçalılar ortada yok şu an zaten pek yalnız kalmıyorlar şimfi neyse koyduğumuz yerde kalıyorlar da emekleyince nw bulsalar agza daha sıkıntı
Onun gamzesini yesinler maşallah.Boyu uzundur belki kuzum bizim 68 flndi en son olabilir bizde etkiyi noyle gösterdi kilomasallah ogluna kuzum seninde valla yakisiklii 🏵
Günaydın arkadaşlaaar!
Epeydir yazmıyorum buraya, hepimiz büyüttük bebeklerimizi :) Oğlum şu an 6 ay 4 günlük
Anne sütü alıyordu ve ek gıda başladı.
Aynı şehirde ev taşıdım. Bugün yeni evde 2. günümüz. Eşyalar tam yerleşmedi, hala paketler var.. Oğluş evi önce yabancıladı ama şimdi şimdi alışmaya başladı :)
Bu arada şimdiye kadar hiç adet olmadım. Dün pembemsi bi akıntım oldu, adet olacağım diye sevindim ama gelen giden yok.. Böyle bi şey yaşayan var mı aramızda?
Şu zamanlar emeklemiyor yanına gidemiyor ya belki uzak tutmak çözüm olabilir, ama emeklemeye başlayınca ben oğlumla beraber oturup seçicem, konuşarak anlayabileceğimizi düşünüyorumbenimki de kardeşin ağzından alıyor salyalardan tiksiniyor :)
arabalarını nasıl kaldırayım yaa o zaman da büyüğe haksızlık değl mi![]()
Günaydın biz de 6 da uyandık karnını doyurdum bir kaka yaptı sırtına çıktı ilk defa oldu hemen eşimle banyoda hallettik sonrasında uyutmaya çalıştım beşiğine koydum ninni açıktı ben ütü yapana kadar uyumuş1,5 saat uyuduk artık