• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaaydinnn evi supurup toparlayip geldimm 🙂 yine 2saate bi kalkip meme yoksa ciglik cigliga agladigimiz bi gece. A anneveoglusu aaa alayim omer pasami tabikii❤😂 saldim artik ailevi meseleleri zaten sonuc yok nasilsa.

Bak son kararın mi iki uykusuz bebe ile yaşam 🙄😁
Maşallah sana canım ben bu gün çarşıda idim iki oğlanla

hakkınızda hayırlısı canım bizde burda kalıcı degiliz her atarlandıgında tayin istiyecegim deyip durur esin mi mersinli orası mı memleketi ?

Yok eşim Nevşehirlin ben mersinliyim
Bende Mersin'e gideriz orda canı sıkılır bana sarar diye mersnie yerleşme konusunda biraz cekincelerim var

Havuç zamanı değil diye kışı bekleyeceğim havuç için ben şimdilik kabak patates vereceğim ama bezelye konusunda herkes ayrı ay diyor sizce hangi ay
Bende özellikle gidip havuç almam canım haklısın, baktım evde bi patatesle patlıcan kalmış, doğrayım içine accık havuç dedim 😊 bezelye vermedim ama vereceğim bu aralar, kabuğunu soyarım, önce sade sonra patatesli veririm inş

Bende özellikle gidip havuç almam canım haklısın, baktım evde bi patatesle patlıcan kalmış, doğrayım içine accık havuç dedim 😊 bezelye vermedim ama vereceğim bu aralar, kabuğunu soyarım, önce sade sonra patatesli veririm inş
Hadi hayırlısı yedirmedim daha babasını bekliyorum ilk anlarda hep yanımızda olur

Cok tesekkur ederiz teyzelerimiz 🤣 agir abi agir agir takildi bide ona simit aldik icine girmelilerden yasladi arkaya kndini tam kamyoncubu kdr yeter ona 🤣 gobek afini kp kafasina gore osmsn koymus sonradan hsberim oldu 😂😂😂
Ya hep tonton bebek istedim en kilolu biz varken bile cocuk aclıktan oluyor gibiydi 😂😂 biz nezaman tontini olacaz muhallebi yedirim bari sutle olamicaz 😂😂 hic 10 11 kilo olanımız yokmu bizde ?

bende ilerisini düşünüyorum bugünden başlayarak ne yapabilirim diyorum.
kendi oyuncaklarına bakmıyor hanfendüüü varsa yoksa abinin arabaları hemde en minik olanlar favorisi
canım yanlarımda olup dikkat edicez mecbur ayrılmak zorunda kalınca park yatak beşik vsye koyabiliriz

Bende öyle bu sefer 1 yaşına kadar ayrı yemek yaparım kızıma 2 yaşına kadar yapmıştım daha pratik nasıl oluyorsa öyle yapacağım zira 2. Çocuk vakit eskisi kadar bol değil
hem öyle hem de ne kadar titizlenirsen çocuk o kadar kıl takıntılı oluyor benimki öyle oldu en azından🙄

Ya hep tonton bebek istedim en kilolu biz varken bile cocuk aclıktan oluyor gibiydi 😂😂 biz nezaman tontini olacaz muhallebi yedirim bari sutle olamicaz 😂😂 hic 10 11 kilo olanımız yokmu bizde ?
Yuuuh naptin kizz 10 11 kilo cok cok fazlaaa 😂 yasinda 10 kilo olunuyor ort. Zaten artik 100 300 arasi alcak yasina kdranca 10 11 kilo olur ki olmasa da olur napak sagligi yerinde olsun 🤣 benm kizkardesim cirpii ama nasi saglikli gucluuu 🤣

Yok canım sokmadım havuza
Çocuklara ayrı havlu götürdüm
Otelin çarşafına bile bebeği koymadım
Doktorumuzla konuştum 39 derece ateş yapması için çok ciddi idrar yolu enf olmalı dedi
Kültür sonucu tam olarak yarın çıkıyor
Antibiyotik kullanmadan önce test tekrarı isteyeceğim dedi
büyük oğlumda bogaz enfeksiyonunda 41 42leri görmüştük sizde o da yokmuş ciddi bisey değildir inşallah tekrar çıktı mı ateşi bu gibi durumlarda ara ara gidip geliyor sen tetikte ol

günaydın
benim bebeler bu gece nöbetleşe uyudu.
eşim de yoktu.
2 saatlik uykuyla işe geldim.

neyse 85.4 kg ile başladığım diyetimin 1. haftasında bu sabah 82.6kg geldim de enerjim yükseldi :)

Seni tebrik ediyorum maşallah bende hala kilo verme yok 89 kg de takıldım 🙁
Eminim keyfin yerine gelmiştir
Kuzular düzeldi mi
Abi krese devam ediyor mu

Sağol canım bebek varken klima hiç açmadık odada
Dün akşamdan ber ateş çıkmadı
Bariz döküntü yok henüz
Fakat idrar kültüründe üreme varmış

Ateş çıkmasına sevindim idrar yolları iltihabı enfeksiyonu olmus olabilir gecmis olsun canım

Kızlaaar bgn spiral taktırmaya gittim, 120 tl spirale, 120 muayeneye, 150 de takmak için aldılar 😱 yuh yaa, 3 yıl önce 50 tl ye alıp gitmiştim ve artı ücret almamışlardı takmak için. Bgn çıkarken söylediler şok oldum

O ne demekmiş ya bir sürü para almislar şikayet etmekte iyi yapmışsın üçüncü bebe yolunu kapadin bu arada hadi yine iyisin 😁😃

Alperen bugün 6 aylık oldu ek gıdaya merhaba 👋 deme vakti geldi patates mi haşlıyorduk napıyorduk ya =)

Hayırlı olsun canım ek gıda da tattirma yapiyorum tattirma tamamladiklarimi veriyorum patates hiç vermedim bu gün başlayarak vereyum sizede hayırlı olsun canım

Kızlar tatil için bavul hazırlıyorum siz neler aldınız yanınıza söylermisiniz bende hazırladıklarımı gözden geçireyim. Sanki hep birşey unutacakmış gibiyim.

Termometre ateş düşürücü küçük su ısıtıcısı mama verdiğim oluyor benim güneş kremi pişik kremi hipp marka kavanozda çorbalari var geçen termale gittiğimizde ondan verdim mama kaşığıda götürdum

41 kere maşallah yavruna ❤️

bizim günlük gündüz uykumuz 1.5 saati bulmaz maalesef

Yaa 🙄 kızım bana çekmiş bu konuda uykuyu seviyor.ama emseydi bu kadar uyumazdı sanırım. Gündüz de 1 kere uzun uykusu var onun dışında 2,5 3 saati geçmeden huysuzlanıyor 1 saatte olsa uyur

Back