• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
büyük oğlumda bogaz enfeksiyonunda 41 42leri görmüştük sizde o da yokmuş ciddi bisey değildir inşallah tekrar çıktı mı ateşi bu gibi durumlarda ara ara gidip geliyor sen tetikte ol
Ateş çıkmasına sevindim idrar yolları iltihabı enfeksiyonu olmus olabilir gecmis olsun canım
Boğaz kültüründe üreme yok canım.
İdrar kültürünü de dr tekrarlatıcam diyor belki dışkı karışmıştır diye
Bu arada bizim 2 dişimiz çıkmış dün dr farketti:)

Atesi ondan olmasin

Dogdugu gibi degismedi bizim
Bir de ek gida baslamadik daha, kan ilaci da vermiyorum. O yuzden degismedi kivami. Cok yaptiginda batiriyor heryeri😁
Bizimki de öyle ya kakasını hemen değişmem gerekiyor yoksa batıyor her yer 😆bende kan ilacı kullanmadim henüz ek gıdaya yavaştan giriş yaptım bugün bakalım biraz koyulaşır inşallah ya zor oluyor çünkü böyle 🙄

Bizimki de öyle ya kakasını hemen değişmem gerekiyor yoksa batıyor her yer 😆bende kan ilacı kullanmadim henüz ek gıdaya yavaştan giriş yaptım bugün bakalım biraz koyulaşır inşallah ya zor oluyor çünkü böyle 🙄
Benimkide oyleydi kizlar biz sadece tadim yaptiginz icin cok bi degisme olmadi ddemir de cok bi etki yok 😃

Bizim kakamız katıya dönüyor bayağı kıvamlı oluyor günde bir kez yapıyor ve cidden kötü kokuyor ek gıdada 🙈

Kızlar , bebislerinizin kakası nasıl, benim kızım nerdeyse her zaman sulu yapiyor kakasını,bu yüzden üstüne geçtiği de çok oluyor .

Benimkinin de öyle hep sulu canım ve her tarafı batırıyor 😃 Daha ek gıdaya gecmedim ben demir ilacı da vermeye başlamadım

Kızlar koku hapseden çöp kovaları var ya ondan kullanan var mı? Bezler fena kokmaya başladı 😃 banyomda pencere de yok. Çöpü her gün atsam da banyo kokuyor bi çare bulmam lazım

aa bazen o da ates yapar her bebeğin yapısı bünyesi farklı aman enfeksiton hastalık vs olmasın da diş çıktıysa rahatlar yavrucak

Sagol kuzum benim agzina sağlık, ya bende oglusu parka goturmek istiyorum masallah cok guzel sallaniyo salincaktada ya 😊
Bende buraya annemlere gelince götürmeye başladım yeğenlerim yengem falan bol bebekli ortam olunca parklarda onlara eşlik ediyoruz 😂 giderken marketten de bi meyve püresi alıyorum parkta yediriyorum

Back