- Emoji Skoru
- 33.351
- Puanlar
- 798
Maşallah gamzeli paşama
Papatyamaviss
![Blue heart :blue_heart: 💙](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f499.png)
![Papatyamaviss](/data/avatars/s/692/692547.jpg?1727009184)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük oğlumda bogaz enfeksiyonunda 41 42leri görmüştük sizde o da yokmuş ciddi bisey değildir inşallah tekrar çıktı mı ateşi bu gibi durumlarda ara ara gidip geliyor sen tetikte ol
Boğaz kültüründe üreme yok canım.Ateş çıkmasına sevindim idrar yolları iltihabı enfeksiyonu olmus olabilir gecmis olsun canım
Atesi ondan olmasinBoğaz kültüründe üreme yok canım.
İdrar kültürünü de dr tekrarlatıcam diyor belki dışkı karışmıştır diye
Bu arada bizim 2 dişimiz çıkmış dün dr farketti:)
Söyledim canım 39 ateş yapmaz diş diyorAtesi ondan olmasin
Sagol kuzum benim ❤❤❤
evlât bambaska bisey yaMaşallah gamzeli paşama![]()
Papatyamaviss
Buyume var canım hala ama oranı azalmış 3 ay önce 14 mm fazlayken şimdi 7 mm e düşmüş fazlalık 3 ay sonra bi daha gideceğizS Sevimlipanduf böbreklerden haber varmi kuzm benmi kacirdim
Bizimki de öyle ya kakasını hemen değişmem gerekiyor yoksa batıyor her yerDogdugu gibi degismedi bizim
Bir de ek gida baslamadik daha, kan ilaci da vermiyorum. O yuzden degismedi kivami. Cok yaptiginda batiriyor heryeri![]()
Ya teyzesii sagoll utandiriyon bizi
Benimkide oyleydi kizlar biz sadece tadim yaptiginz icin cok bi degisme olmadi ddemir de cok bi etki yokBizimki de öyle ya kakasını hemen değişmem gerekiyor yoksa batıyor her yerbende kan ilacı kullanmadim henüz ek gıdaya yavaştan giriş yaptım bugün bakalım biraz koyulaşır inşallah ya zor oluyor çünkü böyle
![]()
Ayy hemen okudum canım maşallah 41 kere maşallah subhanallahYa teyzesii sagoll utandiriyon bizioralardan okuyup ufleyin oglusumu
![]()
Bizim kakamız katıya dönüyor bayağı kıvamlı oluyor günde bir kez yapıyor ve cidden kötü kokuyor ek gıdadaBizimki de öyle ya kakasını hemen değişmem gerekiyor yoksa batıyor her yerbende kan ilacı kullanmadim henüz ek gıdaya yavaştan giriş yaptım bugün bakalım biraz koyulaşır inşallah ya zor oluyor çünkü böyle
![]()
Sagol kuzum benim agzina sağlık, ya bende oglusu parka goturmek istiyorum masallah cok guzel sallaniyo salincaktada yaAyy hemen okudum canım maşallah 41 kere maşallah subhanallah
Kızlar , bebislerinizin kakası nasıl, benim kızım nerdeyse her zaman sulu yapiyor kakasını,bu yüzden üstüne geçtiği de çok oluyor .
aa bazen o da ates yapar her bebeğin yapısı bünyesi farklı aman enfeksiton hastalık vs olmasın da diş çıktıysa rahatlar yavrucakBoğaz kültüründe üreme yok canım.
İdrar kültürünü de dr tekrarlatıcam diyor belki dışkı karışmıştır diye
Bu arada bizim 2 dişimiz çıkmış dün dr farketti:)
Bende buraya annemlere gelince götürmeye başladım yeğenlerim yengem falan bol bebekli ortam olunca parklarda onlara eşlik ediyoruzSagol kuzum benim agzina sağlık, ya bende oglusu parka goturmek istiyorum masallah cok guzel sallaniyo salincaktada ya![]()
Oğlun nasıl oldu cnm.Benimkinin de öyle hep sulu canım ve her tarafı batırıyorDaha ek gıdaya gecmedim ben demir ilacı da vermeye başlamadım
Yeni eviniz hayirli olsun canım simdiden kolay gelsin sana